günaydın arkadaşlarrr 

çok sıcak var misafir olduqu için kapılarıda kapatıp yattık hiç esmedi ve tabi uyuyamadım

görümcemin bugün sınavı var birazdan gidicek...liseyi veriyor açıktan...Allah yardımcısı olsun 2 çocukla okumaya çalışıyor...
iftar ve sahur güzel geçti ama koçişe çok kızdım...ben dünden beri sarmalar sarıyorum çifter çifter tatlılar yapıyorum yemeklerime özenip duruyorum sen git çiq köfte al gel
hepside çiq köfteyi çok sever...millet çorbadan sonra çiqköfteye yumuldu..dürümlere sarıp sarıp yediler... bende pilav sarma ve enginarı en sona saklamıştım...eşim ve k. valdem hiç yemedi... sinirlerim bozuldu... misafirleri gitsin sorucam bütün bunalrın hesabını...benim canım çıktı günlerdir eşya yerleştir koltuk halı yıka cam sil duvarları yerleri fayansları ov yok ütüsü temizliqi birde tutup onca yemek hazırla ve beyefendinin yaptıqına bakın 

çok sıcak var misafir olduqu için kapılarıda kapatıp yattık hiç esmedi ve tabi uyuyamadım

görümcemin bugün sınavı var birazdan gidicek...liseyi veriyor açıktan...Allah yardımcısı olsun 2 çocukla okumaya çalışıyor...
iftar ve sahur güzel geçti ama koçişe çok kızdım...ben dünden beri sarmalar sarıyorum çifter çifter tatlılar yapıyorum yemeklerime özenip duruyorum sen git çiq köfte al gel

Son düzenleme: