Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

günaydın arkadaşlarrr :16::16:
çok sıcak var misafir olduqu için kapılarıda kapatıp yattık hiç esmedi ve tabi uyuyamadım :50::50:
görümcemin bugün sınavı var birazdan gidicek...liseyi veriyor açıktan...Allah yardımcısı olsun 2 çocukla okumaya çalışıyor...
iftar ve sahur güzel geçti ama koçişe çok kızdım...ben dünden beri sarmalar sarıyorum çifter çifter tatlılar yapıyorum yemeklerime özenip duruyorum sen git çiq köfte al gel :53::53: hepside çiq köfteyi çok sever...millet çorbadan sonra çiqköfteye yumuldu..dürümlere sarıp sarıp yediler... bende pilav sarma ve enginarı en sona saklamıştım...eşim ve k. valdem hiç yemedi... sinirlerim bozuldu... misafirleri gitsin sorucam bütün bunalrın hesabını...benim canım çıktı günlerdir eşya yerleştir koltuk halı yıka cam sil duvarları yerleri fayansları ov yok ütüsü temizliqi birde tutup onca yemek hazırla ve beyefendinin yaptıqına bakın :19::19: :19::19:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun o zaman canım teşekkür ederim canım asşında bana ğöyle orta halli birşeyler tavsiye edersen memnun olurum...

canım özel mesaj attım bununla ilgili sana.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

çok sıcak var misafir olduqu için kapılarıda kapatıp yattık hiç esmedi ve tabi uyuyamadım :50::50:
görümcemin bugün sınavı var birazdan gidicek...liseyi veriyor açıktan...Allah yardımcısı olsun 2 çocukla okumaya çalışıyor...
iftar ve sahur güzel geçti ama koçişe çok kızdım...ben dünden beri sarmalar sarıyorum çifter çifter tatlılar yapıyorum yemeklerime özenip duruyorum sen git çiq köfte al gel :53::53: hepside çiq köfteyi çok sever...millet çorbadan sonra çiqköfteye yumuldu..dürümlere sarıp sarıp yediler... bende pilav sarma ve enginarı en sona saklamıştım...eşim ve k. valdem hiç yemedi... sinirlerim bozuldu... misafirleri gitsin sorucam bütün bunalrın hesabını...benim canım çıktı günlerdir eşya yerleştir koltuk halı yıka cam sil duvarları yerleri fayansları ov yok ütüsü temizliqi birde tutup onca yemek hazırla ve beyefendinin yaptıqına bakın :19::19: :19::19:

sena abla yaptığın emeğe haksızlık olmuş..:19::20: ama bişey söyleyeyim mi ben de bayılırım çiğköfteye :27:

aslında bu akşam içinde misafir davet etsem çok iyi olucak tatlıyı fazla yaptım bikaç gün yetsin diye...incir tatlısı kızlar çok güzel ve deqişik bir tatlı denemek isteyenlere tavsiye ederim...ama o kadar yorgunumki en azından bu akşamı rahat geçirmek istiyorum... inşallah pazar yada pazartesi davetlerime devam ederim...
ilknurcum teşekkür ederim canım neyseki işlerim bihayli kolaylandı... bikaç yere daha el attımı bütün heryeri elden geçirmiş olucam... bayram sonrası iyi bir tatili hakettiqimi düşünüyorum...hedef armutlu tatil köyü :8::8:

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

canım özel mesaj attım bununla ilgili sana.. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

sena abla yaptığın emeğe haksızlık olmuş..:19::20: ama bişey söyleyeyim mi ben de bayılırım çiğköfteye :27:

günaydın canım :16:
tatlım bende çiq köfteyi çok seviyorum...ama iftar menüsünde heleki misafirler için okadar hazırlık yapmışken hiç olmadı çok bozuldum açıkçası...bu erkekler okadar yemeqi hazırlamayı kolay sanıyorlar... önceki gece elim kolum tutmaz oldu yorgunluktan gece saat 10da sonra tutup sarma sardım...tatlı yaptım...dün yine ona keza hep koşturdum... çiq köfte insanı direk şişiriyor ve başka bişey yiyemiyorsun..ben normal zamanda çiq köfte aldıqımız zaman yemek bile koymam sofraya....1 dürüm 1 ayran yetiyor zaten..ama okadar emeqe okadar yemeqe yazık yanii...neyse çıkartıcam ben bunun acısını...

günaydınlar
arkadaşlar geçen günkü mesajıma cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkür ederim aslında tek tek cevaplamıştım ama silinmişler bende sizi takmadığımı düşünmeyin yanlış anlamayın diye tekrardan yazdım
görüşlerinize uyuyorum canlar:38:
hepinize tekrar hayırlı ramazanlar

yanı sımdı varya bende acaıp kzdım madem gıdıp cıg kofte alacaktı cok hazırlık yapma dıyeblırdı bu ne saygısızlık ya:47: sanırım en dogrusunu ben yapıyrum annesı ve abısını cagıdıgı zaman elıme alıyorum telı pıde yada benzerı bısı soyluyorum yıyolar banane ne ugrascam onlar ıcın haketmıyolar cunku:19::19::19: senın ıcınde uzuldum arzucum bıda yapma bence bukadar hazırlık:ssz:

günaydın kızlar...
gunaydın sebnemcımmmm

gunaydın kızlar bu sıcak hafta sonundan herkeze opucukler :16::16::16:

dunku menum

sabah
UNO denge lıght ekmek 1 dılım
yarım domates
peynır
5 zeytın
yumurta

ara
2 cevuz

ogle
tavuk haslama
2 yemek kasıgı menemen
1 kucuk kase cacık
yarım domates bıraz peynır

ara
2 adet cevız
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde karpuz

aksam
peynrlı omlet
yarım domates sogan karısık salata

2,5 lt su

bu sabah dayanamadım gene tartıldım 300 gr daha gıtmıstı amannnnnnn deymeyın keyfımeeee:21::21::21::21: 78,800 oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

günaydın canım :16:
tatlım bende çiq köfteyi çok seviyorum...ama iftar menüsünde heleki misafirler için okadar hazırlık yapmışken hiç olmadı çok bozuldum açıkçası...bu erkekler okadar yemeqi hazırlamayı kolay sanıyorlar... önceki gece elim kolum tutmaz oldu yorgunluktan gece saat 10da sonra tutup sarma sardım...tatlı yaptım...dün yine ona keza hep koşturdum... çiq köfte insanı direk şişiriyor ve başka bişey yiyemiyorsun..ben normal zamanda çiq köfte aldıqımız zaman yemek bile koymam sofraya....1 dürüm 1 ayran yetiyor zaten..ama okadar emeqe okadar yemeqe yazık yanii...neyse çıkartıcam ben bunun acısını...

yandı enişte :52:

yanı sımdı varya bende acaıp kzdım madem gıdıp cıg kofte alacaktı cok hazırlık yapma dıyeblırdı bu ne saygısızlık ya:47: sanırım en dogrusunu ben yapıyrum annesı ve abısını cagıdıgı zaman elıme alıyorum telı pıde yada benzerı bısı soyluyorum yıyolar banane ne ugrascam onlar ıcın haketmıyolar cunku:19::19::19: senın ıcınde uzuldum arzucum bıda yapma bence bukadar hazırlık:ssz:

gunaydın sebnemcımmmm

günaydın kuşum

gunaydın kızlar bu sıcak hafta sonundan herkeze opucukler :16::16::16:

dunku menum

sabah
UNO denge lıght ekmek 1 dılım
yarım domates
peynır
5 zeytın
yumurta

ara
2 cevuz

ogle
tavuk haslama
2 yemek kasıgı menemen
1 kucuk kase cacık
yarım domates bıraz peynır

ara
2 adet cevız
1 kıbrıt kutusu buyuklugunde karpuz

aksam
peynrlı omlet
yarım domates sogan karısık salata

2,5 lt su

bu sabah dayanamadım gene tartıldım 300 gr daha gıtmıstı amannnnnnn deymeyın keyfımeeee:21::21::21::21: 78,800 oldum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

daha duur inşallah daha da gidecek kilolar.. leslie yapıyor musun melek?

günaydın kızlar...

günaydınlarrr canım ve tabi herkese geç oldu ama herkes benim gibiyse yeni kalkmıştır diye düşündüm:52::52::52:

aslında bu akşam içinde misafir davet etsem çok iyi olucak tatlıyı fazla yaptım bikaç gün yetsin diye...incir tatlısı kızlar çok güzel ve deqişik bir tatlı denemek isteyenlere tavsiye ederim...ama o kadar yorgunumki en azından bu akşamı rahat geçirmek istiyorum... inşallah pazar yada pazartesi davetlerime devam ederim...
ilknurcum teşekkür ederim canım neyseki işlerim bihayli kolaylandı... bikaç yere daha el attımı bütün heryeri elden geçirmiş olucam... bayram sonrası iyi bir tatili hakettiqimi düşünüyorum...hedef armutlu tatil köyü :8::8:

arzucum allah kolaylık versin canım yorucu bir ramazan geçiriyorsun bide davetler helal olsun valla iyi yetişiyorsun:26:incir tatlısını nasıl yapıyosun canım tarif çokta denenmiş olması açısından tarif alabilirmiyim:32::32:

kızlar benim diyet miyet kalmadı yapamıyorum yani inş. pazartesiden sonra toparlıycam bayrama azda olsa gitsin istiyorum kilo veren olmuş geçmişe baktım herkesi tebrik ediyorum :nazar::nazar:
çokta giremiyorum bu aralar bayramda 1 ay yokum ondan sonra hep burdayım inş... arzuuuuu kovsanda gitmiycem ona göreee:18::18:

herkese hayırlı ramazanlar diliyorum :54::54:

şebnemcim çok teşdköür ederim canım vakit ayırıp benimle ilgilendin bundan sonra konj makyaj oluca kapındayım bırakmam yakanı :27:

Arzucum canım ya eşine çok kızdım sana bir sorsaydı hiç yoktan neyse xanım olan olmuş sıkma canını elbette evli evine köylü köyüne gidince canına okursun.... Bu aeada incir tarlısının tarifini isteriz....

Melekcim tebrikler canım maşallah sana azmine hayranım süpersin canım :nazar:

hayırlı günler kızlar bugün gene hava çok çok çok sıcak dışarı çıkılmıyor eyyüpe gidicektik ondanda caydım artık allah kısmet ederse bir dahaki hafta inşallah neyse şimdi yatağa uzandım kalkasım gelmiyor işlerimde var ama bakalım hayırlısı neyse gene görüşürüz ben çıkar... Allaha emanet olun...

sebnemcım leslııe mı o nedemek ılk kez duyuyorum canım :26:

alemsin melek, kız bir tek hoparlörden duyurmadım leslie sansone'u.. google'a yaz leslie sansone walk away the pounds 3 mile , indirmeyi dene , başla ve 1 ay sonra tekrar görüşelim kilonu , o kadar farkettirecek kilonda inanamayacaksın.. o videoda illa aerobik bandına gerek yok aklında olsun ben kalın opak çorap kullanıyorum , çevremdeki birçok insana da söyledim öyle yapıyorlar videoyu.. 65 yaşında bir tanıdığımız amca bile yapıyor düşün yaniii...

günaydınlarrr canım ve tabi herkese geç oldu ama herkes benim gibiyse yeni kalkmıştır diye düşündüm:52::52::52:

arzucum allah kolaylık versin canım yorucu bir ramazan geçiriyorsun bide davetler helal olsun valla iyi yetişiyorsun:26:incir tatlısını nasıl yapıyosun canım tarif çokta denenmiş olması açısından tarif alabilirmiyim:32::32:

ben sabahın köründe kıpkırmızı gözlerle uyanmak zorundayım maalesef oğluş sabah horozu gibi..

şebnemcim çok teşdköür ederim canım vakit ayırıp benimle ilgilendin bundan sonra konj makyaj oluca kapındayım bırakmam yakanı :27:

Arzucum canım ya eşine çok kızdım sana bir sorsaydı hiç yoktan neyse xanım olan olmuş sıkma canını elbette evli evine köylü köyüne gidince canına okursun.... Bu aeada incir tarlısının tarifini isteriz....

Melekcim tebrikler canım maşallah sana azmine hayranım süpersin canım :nazar:

canım estağfurullah , aslında pek makyaj yapmam amatör olarak ilgileniyorum sadece ben ama uygun ve kaliteli ürünler almaya çalışırım hep , bildiklerimi blogdan da paylaşıyorum , mutlaka üye ol ama paylaşımlardan haberdar olabilmen için ,sağda izleyicilerim bölümünden 2 saniyede oluyorsun.. :34:

her 10 dkda 1 özel mesaj atılabiliyor, o yüzden buraya yapıştırıyorum gülsen:

canım bunu yapıştır çizelge bölümüne
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...4Mx/weight.png

nasıl olduğunu kısaca anlatayım , http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3 adresine giriyosun , alttaki sayfalardan birinden şablon seçiyorsun , next diyorsun , ikinci olarak göstergelerden birini seçiyorsun (ben kolaylık olsun diye hep ilk sayfalardakileri seçiyorum) , next diyorsun .password yazıyor çıkan sayfada mesela 1111 yap , altındaki public data ,altındaki weight change DEĞİL WEGHT olacak.weight units yanındaki kutucuğu kilograms gir , altındaki hedef kilon , altındaki başlangıç kilon,current dediği de şimdiki kilon onları gir.weight date bugünün tarihini giriyor kendisi,ona tıkla.waist bölümünü boş bırak , altta height units var onu kutucuktan metric seç , your height bölümü de boyun ilk kutucuğa 1 , diğer kutucuğa 61 gir.next yap. altta kutucukların birinin üstünde bbCode yazar,orada 2. satırda
weight.png
şöyle bişey yazar, bunun başındaki ve sonundaki yazan yerleri silip kalan yazıyı kopyala , çizelgene yapıştır canım .. umarım anlatabilmişimdir.

DÜZELTME YAPTIM BUNU DİKKATE ALIRSIN GRŞRZ[/INDENT]

[/COLOR][/QUOTE] CANIM YA DEDİKLERİNİ AYNEN YAPTIM ÇOK GUZEL ANLATMIŞSIN İLK DEFA ANLADIM YAPTIM AMA YİNE OLMUYO FORMATA UYGUN DEGİL YAZISI ÇIKIYO EN SONDA BUNU YAPIŞTIRDIM OLMUYO [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wjuTdXt/]
[url]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjuTdXt/weight.png[/url][/
[/url]​

SELAM KIZLAR CUMA GUNU GİREMEDİM YAZAZMADIM
BASLANGIC.82
GEçen hafta :73,7
bu hafta:72
gelen:
toplam giden : 9
Hedef : 60
boy : 1.65
beden : 42
spor : 3 kez 3 mil leslie

alemsin melek, kız bir tek hoparlörden duyurmadım leslie sansone'u.. google'a yaz leslie sansone walk away the pounds 3 mile , indirmeyi dene , başla ve 1 ay sonra tekrar görüşelim kilonu , o kadar farkettirecek kilonda inanamayacaksın.. o videoda illa aerobik bandına gerek yok aklında olsun ben kalın opak çorap kullanıyorum , çevremdeki birçok insana da söyledim öyle yapıyorlar videoyu.. 65 yaşında bir tanıdığımız amca bile yapıyor düşün yaniii...

ben sabahın köründe kıpkırmızı gözlerle uyanmak zorundayım maalesef oğluş sabah horozu gibi..

canım estağfurullah , aslında pek makyaj yapmam amatör olarak ilgileniyorum sadece ben ama uygun ve kaliteli ürünler almaya çalışırım hep , bildiklerimi blogdan da paylaşıyorum , mutlaka üye ol ama paylaşımlardan haberdar olabilmen için ,sağda izleyicilerim bölümünden 2 saniyede oluyorsun.. :34:

Canım üyelik yapıcaktım dün ama bir türlü nereden olduğunu bulamadım ama bırazdan gene bakarım....
Bemde pek fazla makyaj yapmıyorum ama fondoten bitti birde iki hafta sonra memlekete gidicez lazım....

CANIM YA DEDİKLERİNİ AYNEN YAPTIM ÇOK GUZEL ANLATMIŞSIN İLK DEFA ANLADIM YAPTIM AMA YİNE OLMUYO FORMATA UYGUN DEGİL YAZISI ÇIKIYO EN SONDA BUNU YAPIŞTIRDIM OLMUYO
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjuTdXt/weight.png[/

süslü prenses , gayet güzel yapmışsın işte.. png den sonraki noktalama işaretlerini sil o kadar.. profili düzenleden çizelge bölümüne şu şekilde yapıştır,güle güle kullan:
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wjuTdXt/weight.png

Canım üyelik yapıcaktım dün ama bir türlü nereden olduğunu bulamadım ama bırazdan gene bakarım....
Bemde pek fazla makyaj yapmıyorum ama fondoten bitti birde iki hafta sonra memlekete gidicez lazım....

ilknurcum , benim bloğa girince sağda [h=2]Bloğumu takip edinnn..inanın çok kısa sürüyor :) ve işte benim değerli izleyicilerim :[/h]yazan yerde bu siteye katılın var,ona tıklayınca google,yahoo veya twitter hesabından hemen bağlanıp üye olabiliyorsun ..:34:

bugün yarın senin için fondöten dosyası hazırlayayım bari.. hangi şehirdesin,gratis var mı yakınında?essence marka sadece orada satılıyor,loreal true match her yerde var fakat fondöteni denerken boynunda ve çenende dene , rengini belirlemek çok önemli..bb krem de denemelisin :34:

Back
X