Herkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnn
Sabaha biraz geç ama enerjik uyandımAyşeciğimle az telefonda sohbet ettik enerjim daha da arttı
Öğlende Spor salona gideceğim malum yarın tartı günü bari bir 100 gram daha vereyim en azından
Biraz işim var onları halledip vaktim kalırsa gelirim olmadı artık akşam kesin damlarım
Sağ ol canımmmmmm
Sanada kolay gelsin
RAbbim hayırlı ve bol kazançlar versin... Kolay gelsin sana
Vallaha süpersin benimde öyle 500 500 gitse ya neyse az olsun ama benim ve kalıcı olsun
Aramıza hoşgeldin
Merak etme burada çok güzel kilolar verebilirsin canımMotivasyon adına ne ararsan var burada
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşırız
SAna kolay gelsin canım
Abinede hayırlı olsunAllah tamamına erdirsin ...Aminnnnnnnnnn
Canım ümitsizliğe kapılma
Bol bol su ve yeşil çay tüketregln yakınsa biliyorsun oda artı çıkarır tartıda eee aynıysan ve öyle bir durum varsa vermiş olabilirsin
Merhaba Herkese
Kızlar bu sabah tartıldım aynı kilodayımmmBir çok nedeni var aslında duraklamada olabilir kas kütlemden dolayı olabilir ama insan görünce her şeye rağmen sinirleniyor...
canım bizim bir beslenme listemiz var ve hepimiz o listeye göre besleniyoruz çokta güzel kilolar verildi listemizle...mutlaka okuyup neyi nasıl yapman gerektiqini öqrenmelisin...yaptıqımız herşeyi bilerek yapmalıyız..bazen zararsız sandıqımız çok şey sonumuz olabiliyor...eşine gelince inan bunu hemen hepsi yapıyorlar..zorla aqzıma baklava itelediqini bilirim eşimin...ama asla taviz vermedim...sende taviz verme canım bu savaşın galibi bizizMenüm yokki
Nerden başlıyacağımı bile bilmiyorum.
Tek bildiğim bu akşam yürüyüşe ve çavdar ekmeğine başlıyorum.
Kahvaltıda evden getiriyorum peynir zeytin salatalık yumurta falan evde ne varsa yani..
Çalıştığım için öğlen yemeklerini seçme şansım yok mecburen tabldot olarak ne geliyorsa pilav hariç alıyorum..
Akşamlarıda 7,30 da evde oluyorum sofra kur otur derken en erken 8,30 oluyor..Yine pilav ve makarna tarzı yememeğe çalışıyorum..
Ama işin en zor tarafı eşim ıvırzıvır şeyler atıştırmaya bayılır ve eve hiç boş gelmez çayın yanında mutlaka çerez çekirdek bisküvi olmak zorundadır yoksa çayı bile içmez..Hiç yemesem desem bile azda olsa dayanamayıp yiyorum.. En kötüsüde bu oluyor biliyorum ama dün akşam çook güzel çikolata getirmiş nasıl yemeyim şimdi söyleyin bana :)
a.s canımSelamun Aleykum kızlar hayırlı günler giremiyorum pek çok ders çalışmam gerekiyor bugün arapçaya başlıyorum duanızı eksik etmeyin. Abim de evlenme yoluna girdi hayırlısıyla e benden başkası da olmadığından herşeyle ilgilenmek zorundayım 4-5 parçaya bölünüp ortalık durulunca birleşesim vardün akşam misafirlikte tok karnına tartıldım aynı tartı olmadığından çokda umutlanmıyım ama sanırım bu koşturmacadan bu hafta baya vermiş olucam Allah'ın izniyle ve şunu fark ettim iki ileri bi geri de olsa son 3 ayda 7 kilo felan vermişim
tatlım bazen kilo veririz ama basküle yansımaz...4-5 gün qram oynamadıqımı bilirim... ama sonrasında toplu kilo kaybı olduqunu gördüm..bir günde 2 kilonun gittiqine şahit oldum...hiç sinirlenme tatlım basküldeki rakam her zaman gerçeqi yansırmazMerhaba Herkese
Kızlar bu sabah tartıldım aynı kilodayımmmBir çok nedeni var aslında duraklamada olabilir kas kütlemden dolayı olabilir ama insan görünce her şeye rağmen sinirleniyor...
sen deyince bende baktım paketin arkasına 100qramda 70 karbon yazıyor pakette 70qram...ama dikkatimi bişey çekti paketin arkasında pişmemiş notu var...biz 17-18 arası hesaplayalımda daha düşükse kazanan biz oluruzKızlarrrrrrrr yaaa birşey soracağım hazır aklımdayken
Şimdi bu Karbon diyetini yapıp puan hesaplayan arkadaşlara birşey danışacağım
Normalde sağlıklı beslenmede mümkün olduğu kadar doğal beslenmeye çalışıyoruz ya. Ben çok çok nadiren hazır çorba kullanıyorum ve dün acaba karbonhidrat değeri ne diye bakayım dedim üzerindeki yazıya göre 100 grda ( ki paketin tamamı 65 gr ) 6.4 yazıyordu. Evde yaptığımız çorbaların değeri daha yüksek oluyor :44:
ARada acaba o çorbalardan kullananlar varmı aranızda yada ben kullansammı
forumu okuma firsati oldu, azcok anlamis bulunmaktayim. diyet listenizi ve önerileri bir kagida yazdim. uygulamaya calisicam. acikcasi ben hergün tartilma taraftari degilim, vücudumda su toplama olayi var bir gün + oluyor br gün - bu nedenle ben her cumartesi sabahi tartiliyorum
bunun disinda günlük menümü süzlerle paylasabilirim, aslinda cok degisken degil hergün ayni hemen hemen...
menü :
kalkar kalkmaz 3 adet kuru kayisi ve 1 büyük bardak su...
30 dak sonra 1 dilim tost ekmegi krem peyniri ve üstüne marmelat, 1 bardak kahve
öglen :
1 kase müsli ve süt
aksam yemegi :
en gec 19:00 da bitmis oluyor, yagsiz sebze yemegi yada 1 koca kase yogurt...
hergün 1,5 litre su üstüne de meyva suyunu suyla %50 karistirarak iciyorum...
bunun yaninda en az 20 dk. hergün dans ediyorum. benim bütün sorumun 65 kilonun üstüne olmamin disinda bütün kilo göbek ve kalcamda :-(
vücudumun diger bölgeleri ise cok zayif...
sen deyince bende baktım paketin arkasına 100qramda 70 karbon yazıyor pakette 70qram...ama dikkatimi bişey çekti paketin arkasında pişmemiş notu var...biz 17-18 arası hesaplayalımda daha düşükse kazanan biz oluruzayrıca ek bilgi hazır çorba ve bulyonlarda kanserojen madde bulunmuş bilgine
Merhaba arkadaşlarr...Sigarayı bırakmış bir kişi olarak dün bırakanların hikayelerini okurken K.K. sayfasına girdim tesadüfen.. Muhabbet arkadaşlık okadar güzelki bende hemen üye oldum ve ilgimi çeken konulara yazmaya başladım.
İlk konum dediğim gibi sigarayı bırakmışların hikayesiydi
ikinci konumda kilo vermekBende 84 kilo olmuşum farkında bile değildim durumumun.
10 yaşında kızım var ve ben doğumdan sonra bile az bir diyetle 70 kiloya düşmüştüm. Şimdi çok kötüyüm ve yaz geldi yani bizim göbüşlerde çıktı ortaya..2500 sayfanın tamamını okuyamazdım ama ilk sayfalar, ortalar ve son sayfaları bayaa okudum ve herkezin bu konuda çok hırslı olduğunu ve birbirlerine destek olduğunu gördüm.
YANİ KISACASI BENDE DESTEK İSTİYORUM. İRADEME SAHİP DEĞİLİM ÇÜNKÜ
Menümü yazayım da bu son bi haftadır su içemiyorum ya :44::44:
Sabah7:30 kahvaltım, omlet domates salatalık ılık su ve 3 dil ekmek
Ara: şimdi soğan suyumu içtim 3 kuru kayısı yedim
Öğlen: pek bişey yiyeceğimi sanmıyorum dışarda olucam ama diyet bisküvi alabilirim
Ara: yeşil çay
Akşam: ıspanak yemeği ve yoğurt
Ara: yeşil çay
en fazla 2-2.5 lt içebilirim sanırım suyu
Kızlarrrrrrrr yaaa birşey soracağım hazır aklımdayken
Şimdi bu Karbon diyetini yapıp puan hesaplayan arkadaşlara birşey danışacağım
Normalde sağlıklı beslenmede mümkün olduğu kadar doğal beslenmeye çalışıyoruz ya. Ben çok çok nadiren hazır çorba kullanıyorum ve dün acaba karbonhidrat değeri ne diye bakayım dedim üzerindeki yazıya göre 100 grda ( ki paketin tamamı 65 gr ) 6.4 yazıyordu. Evde yaptığımız çorbaların değeri daha yüksek oluyor :44:
ARada acaba o çorbalardan kullananlar varmı aranızda yada ben kullansammı
forumu okuma firsati oldu, azcok anlamis bulunmaktayim. diyet listenizi ve önerileri bir kagida yazdim. uygulamaya calisicam. acikcasi ben hergün tartilma taraftari degilim, vücudumda su toplama olayi var bir gün + oluyor br gün - bu nedenle ben her cumartesi sabahi tartiliyorum
bunun disinda günlük menümü süzlerle paylasabilirim, aslinda cok degisken degil hergün ayni hemen hemen...
menü :
kalkar kalkmaz 3 adet kuru kayisi ve 1 büyük bardak su...
30 dak sonra 1 dilim tost ekmegi krem peyniri ve üstüne marmelat, 1 bardak kahve
öglen :
1 kase müsli ve süt
aksam yemegi :
en gec 19:00 da bitmis oluyor, yagsiz sebze yemegi yada 1 koca kase yogurt...
hergün 1,5 litre su üstüne de meyva suyunu suyla %50 karistirarak iciyorum...
bunun yaninda en az 20 dk. hergün dans ediyorum. benim bütün sorumun 65 kilonun üstüne olmamin disinda bütün kilo göbek ve kalcamda :-(
vücudumun diger bölgeleri ise cok zayif...
hoşgeldin canım
sigarayı bıraktıysan kilolarınıda kolaylıkla veririsn cnm menülerini paylaş destek olalım
Kızlar bugün depresyon modumdayım çok kötü hissediyorum gep canım tatlı şeyler çekiyor çikolata Yaş pasta anlatamam ağlayacak gibiyim depresyon meyilliyim bugün
Merhaba arkadaşlarr...Sigarayı bırakmış bir kişi olarak dün bırakanların hikayelerini okurken K.K. sayfasına girdim tesadüfen.. Muhabbet arkadaşlık okadar güzelki bende hemen üye oldum ve ilgimi çeken konulara yazmaya başladım.
İlk konum dediğim gibi sigarayı bırakmışların hikayesiydi
ikinci konumda kilo vermekBende 84 kilo olmuşum farkında bile değildim durumumun.
10 yaşında kızım var ve ben doğumdan sonra bile az bir diyetle 70 kiloya düşmüştüm. Şimdi çok kötüyüm ve yaz geldi yani bizim göbüşlerde çıktı ortaya..2500 sayfanın tamamını okuyamazdım ama ilk sayfalar, ortalar ve son sayfaları bayaa okudum ve herkezin bu konuda çok hırslı olduğunu ve birbirlerine destek olduğunu gördüm.
YANİ KISACASI BENDE DESTEK İSTİYORUM. İRADEME SAHİP DEĞİLİM ÇÜNKÜ
Selamun Aleykum kızlar hayırlı günler giremiyorum pek çok ders çalışmam gerekiyor bugün arapçaya başlıyorum duanızı eksik etmeyin. Abim de evlenme yoluna girdi hayırlısıyla e benden başkası da olmadığından herşeyle ilgilenmek zorundayım 4-5 parçaya bölünüp ortalık durulunca birleşesim vardün akşam misafirlikte tok karnına tartıldım aynı tartı olmadığından çokda umutlanmıyım ama sanırım bu koşturmacadan bu hafta baya vermiş olucam Allah'ın izniyle ve şunu fark ettim iki ileri bi geri de olsa son 3 ayda 7 kilo felan vermişim
cok tesekkür ederim süper olur bu, benim adim Mina ve 31 yasindayim. 1,5 yasinda bir oglum varbenim pek bir beslenme düzenim yok aslinda ... ac oldukca daha dinamik bir insanim desem güler misin... yemekle de cok isim yok, nasil böyle kilo aldigim konusuda cocuk tedavisinde... hayatim boyunca 55 kilonun üstünü görmedim ben.
boyum 1.60 ve su an 68 kiloyum. hedefim 58 olmak. yani 10 kilo- ama 6 kilo versem bu bile süper bir baslangic ... bana neler yapmam gerektigini tekrar anlatirsan cok sevinirim. nerede günlük listeler var ?
inşaallah ablacım....
kendine dikkat et, öptüm.
banucum kesinlikle kullanma canım,evde yap kendin, varsın 3-5 fazla olsun o dediğin her neyseHerkese kocaman bir günaydınnnnnnnnnn
Sabaha biraz geç ama enerjik uyandımAyşeciğimle az telefonda sohbet ettik enerjim daha da arttı
Öğlende Spor salona gideceğim malum yarın tartı günü bari bir 100 gram daha vereyim en azından
Biraz işim var onları halledip vaktim kalırsa gelirim olmadı artık akşam kesin damlarım