Ergenliğe girmekten korkuyorum

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Meraba ben 15 yaşındayım ve düzenli olrak ergenliğe girmedim sarı sadece ve ergenliğe girmekten korkuyorum girmek istiyorum ama korkuyorum insanlar beni korkuttular giydiğim kıyafete damlamasından rahat oturamamaktan falan filan işte çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım

canım korkulacak birşey yok...
kıyafetine felan geçmemesi için önlemini alacaksın..
dikkatli olacaksın...ki çok nadir geçmesi...
her genç kızın başına gelen doğal birşey bu..
arkadaşların senin gözünü korkutmuş..

Canım benim kısa sürede alışıveriyorsun zaten. Tedbirini alırsın,dikkat edersin hiçbişeycik olmaz. Her zaman çantanda bir tane ped bulundurursun, bir sonraki ay tahminen ne zaman hastalanacağını not edersin aklına ona göre hareket edersin, kıyafetlerini ona göre seçersin, yanında hırka bulundurursun, ayağa kalktın mı yanındaki arkadaşlarına arkamı kontrol et diye sorarsın. Dünyadaki bütün kadınlar, hergün yolda yanından geçen onlarca yüzlerce kadın hepsi de yaşıyor bunu her ay ve sen kaç tane gördün şimdiye kadar kıyafetine leke geçen bi kadın?? Su-Perisi'nin de dediği gibi çook nadirdir o durum. Çabuk alışılıyor merak etme, ben bile o tedirginlikten nasıl sıyrıldım onca sene oldu hala gülerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…