• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ergenler neden ykanmamakta diretir

arkadaslar benimde 4 yasinda oglum var pipisini surtuyo ve belli etmemez gibi yapiyo ben ne yapicam banada yardim edin babasiyla cok uzuluyoruz ne yapalim ikimizde bilmiyoruz boyle durumda na yapilir cok uzgunum:emir_bebek:gamyoncuiremsu

bence bu ergenlikteki vücut değişimiyle alakalı, aynı yaşlarda kız kardeşim var benimde. oda banyoya girince kapıyı kilitliyo içeri girmeyelim diye. yani utanıyolardır şimdi bu yüzden olabiilir hani sizde onunla giriyosanız arkasını falan liflemeye istemiyo olabilir. bizimki öylede ordan pay biçtim:)))

15 yaşında kızım var banyo yapmamız olay haftada 1 kere zorla banyo yapıyor.çıldıracamjeyyar

Sadece bı tavsıye tecrubeyle de sabıt ayrıca.
Benım kızım da 10 yasında.Ama bıraz hızlı gelısıyor.Aynı sorunu bır ayda aştık.Oncelerı bende sık sık zorluyodum.Bakdım olmuyo cekdım elımı bıraktım zorlamayı ama bunun yanında da kullandıgı deodorantı da kaldırdım.Bır hafta hıc hadı duşa demedım.O haftayı banyosuz gecırdı sonra yavas yavas anne yıkanıcam ama sen gırme benım yanıma demeye basladı.Tamam dedım bakdım bı dahakı sefere anne yıkarmısın dıye geldı cunku sacları ıstedıgı gıbı olmadı buda kızımı rahatsız ettı.Sımdı kendısı gırıyo banyoya bı on dakıka kadar sonra da ben gırıyorum yardım edıyorum banyosuna.Benımkı sadece bı tavsıye bı deneyın ıstersenız.

oğlum 9 yaşında ve son 1.5 senedir tek başına banyo yapıyor,benden sadece bornozunu alırken yardım istiyor...giyiniyor bornozunu asıyor saçlarını kurutuyor

Back