Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence silik değil gayet net kan verinMerhaba erken gebelik testi yaptım Predictor diye. Silik çizgi çıktı. Anlamıyorum normal testte yaptım o da silik çıktı. Gebelik şüphesi var mıdır halâ emin olamıyorum. Tecrübeli olanlar bakabilir mi
Pazartesiyi nasıl bekleyeceğim bilmiyorumBence silik değil gayet net kan verin
Aynı testle öğrendim sizden daha silikti hayırlısı olsun hamilesinizMerhaba erken gebelik testi yaptım Predictor diye. Silik çizgi çıktı. Anlamıyorum normal testte yaptım o da silik çıktı. Gebelik şüphesi var mıdır halâ emin olamıyorum. Tecrübeli olanlar bakabilir mi
Ay öyle mi gerçekten hala emin olamadımTest, ben hamileyim diye bağırıyor
Aynı testle öğrendim sizden daha silikti hayırlısı olsun hamilesiniz
İnşallah öyleyimdirAynı testle öğrendim sizden daha silikti hayırlısı olsun hamilesiniz
Bende yoktur diye düşünüyordumTatlım ben 100 değer ile öğrendiğim de daha da silikti varla yok arası gibi senin ben burdayım diye bağırıyor
Reglin gecikmesi 2. Gününde yaptımRegldan kaç gün önce yaptınız
bacım testin sesi taa bize geldi diyorki pazartesi git kan verde varolduğumu gör artık anne kadınnnn diyo maşallahhh sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin RabbimMerhaba erken gebelik testi yaptım Predictor diye. Silik çizgi çıktı. Anlamıyorum normal testte yaptım o da silik çıktı. Gebelik şüphesi var mıdır halâ emin olamıyorum. Tecrübeli olanlar bakabilir mi
inşallah teşekkür ederimbacım testin sesi taa bize geldi diyorki pazartesi git kan verde varolduğumu gör artık anne kadınnnn diyo maşallahhh sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Haber ver bizede muhakkak güzel haberler almaya ihtiyacımız var maluminşallah teşekkür ederim
Pazartesi çabuk gelirse vereceğimHaber ver bizede muhakkak güzel haberler almaya ihtiyacımız var malum
Gelir kızçemm gelirrrr azıcık sık dişini kızPazartesi çabuk gelirse vereceğim
Gelir kızçemm gelirrrr azıcık sık dişini kız
Çünkü daha önce test yapmadım ve ilk gebelik düşündüğüm için2 çizgi var nasıl yoktur diye düşündüm diyorsunuz şaşılacak şey doğrusu