Ergen bir adam ve tavırları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Egosu yaralanmış haspamın bence hiç oralı olmayın..

O verirse verir zaten kiz da hususi vermiyor deil ki
Hususi vermiyor işte konu sahibi reddedilince bundan sonra iki yabancıyız sadece iş için konuşacağız yazmış ya direkt.
Sonra da bunu uygulamış.
Öyle diyen birine neden selam versin adam ben olsam ben de vermem o vermedikçe.
Başta hatalı konu sahibi.

@naz96 çok haklısın aynen yani sevgili olup ayrılsak kimbilir neler yapardı
Esas siz neler yapardınız, sevgili olup ayrılsaydınız. Sırf ufacık bir reddedilme ile geldiğiniz hali düşünürsek...
Her şeyi böyle büyük yaşıyorsanız, kalp sağlığınıza dikkat edin derim.

Kendini birden bulunmaz hint kumaşı sanmış
Bende normalde hisleri içinde tutmama taraftarıyım ama aynı iş yerinde olunca böyle şeyler pek hoş olmuyor. İkinci mesajı yazmak yerine keşke yüzyüze derdinizi anlatsaydınız, çünkü sizde biraz ergen gibi davranmışsınız. Bundan sonra durumlar nasıl toparlanır bilemedim

Çok duygu yüklü histerik konuşmalarınız var, babanızı kaybetmenizden bahsetmeniz, sana hissim yok önemseme falan bunlar gereksiz bence. Ayrıca neden en baştan lönk diye hissinizden bahsettiniz ki başka yoldan da yapılabilirdi bu, ki sormuşsunuz zaten. Konuşmayacağım falan, durumu yanlış yönetmişsiniz. Zamana bırakın artık.

Asansörde adamı görmezlikten gelin. Sonra niye bana böyle davranıyor deyin. Sizinki de tuhaf. Selam vermek senden hoşlanıyorum demek değildir.

Yok bana baktı beni kıskandı
Adam sizden kaçtıkça üzerine düşmüşsünüz hala her hareketinden mana çıkarıyorsunuz
Ayrıca buradakiler sizin iş arkadaşınız değil niye işinizin ince detaylarına kadar anlatıyorsunuz?
Ayrıca bize ne konuştuğunuz kişinin mesleğinden bilmem ne mühendisi olduğundan

Anladigim kadariyla bu kisiyle hem yas hem de konum farkiniz var. Ve samimi bir iliskiniz bile yokken sadece bakislardan anlam yukleyip hem de yazili bir sekilde acilmissiniz.

Bu nasil bir cesaret diye dusundum ben okuyunca, 31 yasina iyi gelmissiniz is hayatinda Hem de boyle seyler yazili kanit birakilir mi? Karsi tarafin ilgisinden emin olmadan acilinir mi? Ozellikle is yerinde...Yok yere huzurunuzdan oldunuz yani deger mi?

Detay yazdiysaniz da gorememis olabilirim.

Benim ustumde bir kadin var dediginiz kisi tahminimce satinalma sorumlunuz. Siz sekretersiniz. Trip attiginiz adam da kendi departmaninda sorumlu. Haliyle her turlu talep ve yazisma mevkidaslar arasinda yapilir.

Baslikta kullandiginiz sifat adami degil de sanki sizi tanimliyor.

Eger boyleyse ben de katiliyorum. Benim ekibim ile ilgili bir olayda cok acil ya da onemli degilse, asistanima iletirim, o karsi tarafta kendi mevkiisindeki kisiyle iletisim kurar. Eger kendimin takip etmesi gereken bir seyse, diger departmanin sorumlusu ile iletisime gecerim, is dagilimini nasil yapar beni ilgilendirmez. Ister asistanindan istesin, ister baska birinden. Ama sonucunu bana bildiren sorumlu olur yine.

Karsi tarafin asistaninin beni arayip da direkt benimle iletisime gec, her seyi ben hallediyorum zaten demesini dusun....Tam dusunecegim, bir gulme geliyor, o kadar absurd bir durum ki Olmaz yani. Diyelim bir sekilde oldu, benim icin sikayet sebebidir.

Tamam adam ergen de sizde ağır ergensiniz adama uzun uzun gereksiz mesajlar atmayı bırakın madem içinizde bir şey tutamama huyunuz var iş yerinde çat çat yüzüne söyleyin aynı odada oluyor olaylar ben ilgileniyorum diyin sizinki açık olmak değil mesaj atmaya yer aramak en azından buradan bakınca öyle

Cevaplara biraz baktım da

Adama mesaj at diyenler olmuş.

Yazma daha mesaj falan

Normal günaydın , iyi akşamlar falan de
İş dışında da muhattap olma

A bunu hiç düşünmemiştim bizde acil ürün siparişi geçtiğimizde satın alma müdürüne yönlendirirdik hep sonrasında kim almış kim bulmuş biz ilgilenmeyiz hiç böyle trip yemedim.
Çok küçük bir firma gibi geldi .

Ay valla okuyamadım hepsini de.
Adam net olarak istemiyorum demiş valla bence hiçde ergence değil.
Senin duygularımla oynasa takılsa geçse daha mı iyi.
Bu ne böyle iş yerinde bide dadanmışsın çocuğa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…