- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
- Konu Sahibi eliflammim
-
Haha evet ta kendisi. Akici da bisey pür dikkat bakiosun. Benzer sekilde doktora yaptigim unide entel sandigim arkadasima Oldboy filmini önermiştim 25 yasini gecmis kiz, internetin de gayet hayatimiza girdigi yillar yani insanin kendini gelistirmesini beklersin 2006falan yil. Sen bu tarz seylerden mi hoslaniosun demisti. Filmin de yani bi on dksi falan o. He evet ben sapigim amacim da herkesi sapittirmak.
Dönem farkı var tabi ki ama ben o yaşlardayken yaz aylarında akşam 8 civarı evden çıkardım yemeği falan yiyip, 12-1 de dönerdim. Mahallenin içindeydik, parkta oturur abur cubur alır sohbet ederdik, sahile iner gitar çalar şarkı söylerdik her ergen gibi. ağaç altında sevgiliyle öbüşürdük en fazla.
Yaniii dimi. Anlamlandirmak istiosun sadece. Bu bi de kitap yani ona bile ne laflar isitmistim. Konusmak iyi gelmeyecektir. O buyuk adamla yaptığı küfürlü sanal sexin cogundan hic keyif aldigi sanmiorum bu casedeki genc kizin ayriyeten. Neyden hoslandigini bulmaya calisirken rotasını kaybetmis sadece. Zamanla oturacaktir. Hatta hicbisey yapmadan beklemek bile sorunu çözebilir.oohhhooo çatı serisini okumayanı taşlardık biz yahu. 90lı yıllarda 14-15 yaşında bebeler biz olayı ensest değil psikolojik gerilim kitabı olarak algılamıştık hatta aramızda tartışırdık travmalarını falan.
Muhtemelen bu çocuğun istediği de odur. Yoksa hiç bir aile ergen çocuğuna git çocuğum gecenin bir vakti 30 km ötede başka bir semtte takıl demez. Parkta otururlar, dondurma yemeye giderler, bisiklete binerler, basket oynarlar yakın civarda. Bütün arkadaşları bunu yaparken bu çocuk yapamıyor. Sonra vay efendim niye sanal sohbetler ediyor. İnternette takılmaktan başka yapacak bişey bırakmamışlar ki çocuğa.biz de yazlıkta olmasak da sahil kenarı semtte olduğumuz için yemekten sonra bisiklet sürmeye çıkardık.
Karşı tarafın büyük olduğu da kesin değil ki. 3 sene önce 17 yaşında bir erkek öğrencim 16 yaşında bir kızla yaşamış bu tip şeyler. Kızın ailesi farkedip şikayetçi olmuş. İstek dışı, zorla yaptırılan bişey yok, tehdit yok, şantaj yok. Çocuk yargılanıyordu mahkemede. Sonuç ne oldu bilmiyorum.Yaniii dimi. Anlamlandirmak istiosun sadece. Bu bi de kitap yani ona bile ne laflar isitmistim. Konusmak iyi gelmeyecektir. O buyuk adamla yaptığı küfürlü sanal sexin cogundan hic keyif aldigi sanmiorum bu casedeki genc kizin ayriyeten. Neyden hoslandigini bulmaya calisirken rotasını kaybetmis sadece. Zamanla oturacaktir. Hatta hicbisey yapmadan beklemek bile sorunu çözebilir.
Yaniii dimi. Anlamlandirmak istiosun sadece. Bu bi de kitap yani ona bile ne laflar isitmistim. Konusmak iyi gelmeyecektir. O buyuk adamla yaptığı küfürlü sanal sexin cogundan hic keyif aldigi sanmiorum bu casedeki genc kizin ayriyeten. Neyden hoslandigini bulmaya calisirken rotasını kaybetmis sadece. Zamanla oturacaktir. Hatta hicbisey yapmadan beklemek bile sorunu çözebilir.
Muhtemelen bu çocuğun istediği de odur. Yoksa hiç bir aile ergen çocuğuna git çocuğum gecenin bir vakti 30 km ötede başka bir semtte takıl demez. Parkta otururlar, dondurma yemeye giderler, bisiklete binerler, basket oynarlar yakın civarda. Bütün arkadaşları bunu yaparken bu çocuk yapamıyor. Sonra vay efendim niye sanal sohbetler ediyor. İnternette takılmaktan başka yapacak bişey bırakmamışlar ki çocuğa.
Tamı tamına aynı yaşta yeğenim var. Yazın ilk kez arkadaşlarıyla konsere gitti. Sitenin içinde ya da karşı sitede olduğu sürece saat sınırı yok tatillerde. Teee üç sene önce cinsellik, sanal dünya vs konuşmasını ben yaptım, ara ara üzerinden geçiyoruz. Çocuğun üstünde baskı kurmadan doğruyu yanlışı anlatmaya çalışıyoruz işte elimizden geldiği kadar.
Lisede rehber öğretmen bir arkadaşım var çocukların hepsini yürüyen hormon olarak görüyorum artık diyor. Ne hikayeler var kadında ve hepsi bir şekilde baskıcı aile çocukları.evet basit şeylere izin verilmeyince gençler kendilerini tuhaf ve büyük şeylerin içinde buluyorlar.
ne yazık ki yaşıtlarından kopardığın zaman ilgileri farklı yerlere kayıyor. akran zorbalığını aşmak için onlardan daha farklı olduklarını göstermek zorunda kalıyorlar.
bir de her anne baba çocuğunu hep çocuk-bebek olarak görmeye devam ediyor.
evet ebeveyn için hep ilk günkü gibi olabilir duygusal açıdan ama artık 16 yaşında buram buram östrojen koktuğunu da anlamak lazım.
Belli oluyor zatennot evli degilim ve cocugum yok
Lisede rehber öğretmen bir arkadaşım var çocukların hepsini yürüyen hormon olarak görüyorum artık diyor. Ne hikayeler var kadında ve hepsi bir şekilde baskıcı aile çocukları.
Kesinlikle. Hepsi gayet akıllı cin gibi çocuklar. Sadece anlatmak ve yönlendirmek gerekiyor.bence çocukların cinsellikle ilgili temel bilgiyi aileden alabilmesi lazım.
adlı adınca herşeyi anlatmak değil kastettiğim. ama bunun için kişinin fiziksel ve psikolojik gelişimini tamamlaması gerektiği, belli bir olgunlukta, yaşadıklarının sorumluluğunu alabileceği bir yaşta yaşamasnın en sağlıklısı olduğu, aksi halde çeşitli fiziksel hastalıkları da kapabileceği, yaşayacağı travmaların ilerideki ilişkileri için sorun yaratabileceği anlatılmalı.
bunu kendi anne babasından duysa gençler eminim çoğu anlayacaktır.
Sonra niyaa vajinismus Türkiye de bu kadar çok deniliyorBen sanal seks yapması doğru demedim ki ama... Yönlendiren olmadığı, cinsellik ailede tü kaka olarak anlatıldığı için yanlış yollara sapmış. Tabi ki tehlikeli.
Yapmayın Allah aşkına evladı için endişelenen bir anneye yazdıklarınıza dikkat edin.Gene bir baskıcı aile gene bi yerli Melissa P. vakasi. Siz cocugunuza kendi degerlerinizi zorla aşılamaya kalkarsaniz böyle geri teper işte. Siz bir bireye sirf onu siz dünyaya getirdiniz diye yasayacagi hayatı, giyecegi kıyafetleri, inanacagi dini, kullanacagi kelimeleri, seçeceği insanları dayatmaya kalktikca o birazcik asiyse tam aksi istikamete gider. Onun arkadasiymis gibi rol kesersen de bir an önce tepesinden git diye seninle hemfikirmis taklidi yapar bence kızın gayet de akilli. Sadece sizden cok biktigi icin yönünü sasirmis durumda. Su kurdugunuz baskilarin yarisini kurmasaydiniz onda biri sapitmazdi. 16 yasinda birini pedagoga goturmek de sacma bi fikir burdaki kadinlar cocuk sanio 16 yaşı ama gayet de insanin sevisme durtulerinin dolu dizgin basladigi yas mesajlardan da görüyoruz. Yapmanız gereken tek sey özgür birakmak. Sikayet edecegi bisey bir koz vermemek eline. Siz özgür birakirsaniz o size daha cok baglanir. Tabiki takibini yapin ama sakin kalarak nolmus bunlari yazmissa bu kadar buyutulecek bir sey yok sizden ölesiye biktigi usandigi icin yapio gerçekten istedigini sanio sadece sizinle olan realitesinden biraz olsun kacabilmek icin. Zamanla dogru yolu kendi bulacaktir. Sinirlerinize hakim olun. Yoksa temelli geri teper.
Kesinlikle. Hepsi gayet akıllı cin gibi çocuklar. Sadece anlatmak ve yönlendirmek gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?