Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki ikisi de çok başarılı doktorlar.Tarz olarak ben Eren beyin yaptığı burunları daha çok beğeniyorum.İkisi arasında nasıl bir kıyaslama yaptınız da yanından geçemez izlenimine kapıldınız merak ettim.Fiyata göre değerlendireceksek ikisinin arasında bir fark yok.eren kim barışın yanında :)
barış çakır gerçekten harika burunlara sahip. bu adamı kötüleyenler inanın sırf çok pahallı diye kötülüyor. 40 bindi en son rakamı. 20 bin olsa herkes kuyruğa girer.
eren bey ile barış bey’in yaptığı burunlardan fark nedir ki ben anlamadımTabiki ikisi de çok başarılı doktorlar.Tarz olarak ben Eren beyin yaptığı burunları daha çok beğeniyorum.İkisi arasında nasıl bir kıyaslama yaptınız da yanından geçemez izlenimine kapıldınız merak ettim.Fiyata göre değerlendireceksek ikisinin arasında bir fark yok.
Teşekkür ederim.Sitede emre ilhanla ilgili okadar kötü yorum varki ben de yaptığı burunları çok beğeniyorum ama güvenemiyorum.İyi seneler dilerimİsim olarak gecmemiş ama benim Agustos ayında yiğenimi Emre İlhan ameliyat etti. Aradan beş altı ay gecince artık gönül rahatlıgıyla Emre İlhan harika burunlar yapıyor diyebilirim. Çok memnunuz hem estetik anlamda hem de ameliyat sonrası surecten çok memnun kaldık. Komplikasyon yaşamamak bizim için önemliydi çünkü yiğenim Amerika’da yaşıyor dönüş tarihi de belliydi seyahatten de etkilenmedi. Ameliyat sonrası da hic ilgi sorunu yaşamadık, son kontrol günü Emre beyle ve hemşirelerle sarılıp ayrıldık. Açıkcası benim karın ve meme ameliyatım için böyle bir doktor çıksa karşıma ne harika olur, Emre İlhan’daki ilgi alaka ve profesyonelliği gördükten sonra resmen çıtam yükseldi. Fotograf koyamıyorum yiğenim doktora bile before after için izin vermedi ergen biraz beni de öldürür. Umarım hepimiz secimlerimizden mutlu sonuclar alırız. Sevgiler iyi seneler bu vesileyle
Tekrar buradan iyi seneler siz ve bütün kk ya pek iyi başlamasa da umut önemliTeşekkür ederim.Sitede emre ilhanla ilgili okadar kötü yorum varki ben de yaptığı burunları çok beğeniyorum ama güvenemiyorum.İyi seneler dilerim
Benim ilk operasyonum olacak.Büyük ihtimal Eren Beye ameliyat olacağım.Barış beyi eledim zaten.Az önce Doç Dr. Eren Taştan'ın asistanı ile telefonda görüştüm. Daha önce septum deviasyonu ameliyatım olduğu için ilk kez estetik operasyon olacak olsam da revizyon olarak değerlendirdi ve revizyon ameliyat bütçesi "55.000 TL'den başlıyor" dedi. Muayeneden sonra netleşiyormuş tam bedel ve muayene de 400 TL imiş.
Malesef fiyatlar can yakiciAz önce Doç Dr. Eren Taştan'ın asistanı ile telefonda görüştüm. Daha önce septum deviasyonu ameliyatım olduğu için ilk kez estetik operasyon olacak olsam da revizyon olarak değerlendirdi ve revizyon ameliyat bütçesi "55.000 TL'den başlıyor" dedi. Muayeneden sonra netleşiyormuş tam bedel ve muayene de 400 TL imiş.
Merhabalar ameliyat oldunuz mu acaba olduysanız Eren taştanı mı yoksa barış Çakır’ı mı tercih ettiniz, memnun musunuz ameliyat sonrası süreç nasıl geçti, biraz bilgi verebilir misinizMerhaba Arkadaşlar;
Yeni üye oldum bir hatam olursa kusura bakmayın.Ben burun ameliyatı olacağım.İki isimde karar kıldım.Barış Çakır ve Eren Taştan.Eren Taştan'a ameliyat olanınız veya bir bilgisi olan benimle paylaşırsa çok sevinirim.Teşekkür ederim.
Şu an görüyorum ben de Eren beyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz lütfenBenim ilk operasyonum olacak.Büyük ihtimal Eren Beye ameliyat olacağım.Barış beyi eledim zaten.
Merhaba,Henüz ameliyat olmadım,mental olarak kendimi hazır hissetmiyorum.Ama ameliyat olacaksam gözüm kapalı Eren Taştan'a olurum.Şu an görüyorum ben de Eren beyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz lütfen
Ben de kesinlikle Eren taştan da olmak istiyorum inşallahMerhaba,Henüz ameliyat olmadım,mental olarak kendimi hazır hissetmiyorum.Ama ameliyat olacaksam gözüm kapalı Eren Taştan'a olurum.
merhaba eren beye ameliyat oldunuz mu acaba?Şu an görüyorum ben de Eren beyi düşünüyorum yardımcı olur musunuz lütfen