Teşekkür ederim cevabınız için, simülasyonla göstermemesi gerçekten sıkıntılıymış, ücretsiz görüşmelerde bile doktorlar gösteriyor artık.Ben geçen sene görüşmeye gittim. Birinci ameliyat için. Burnumun nasıl olacağını hiç konuşmadık. Biraz kendini övdü, biraz da burnumla alakasız revizyon burunları gösterdi bize. Peki ameliyat olursam burnum nasıl olacak? Bir programla göstermeyecek misiniz dedim? Onu da ameliyata kesin karar verdiğinde yapacağım dedi :) saati 400 liraydi. Bence değmez.
Konuya tesadüfen girdim de ne yani sizinle alakası olmayan konuyla ilgili 400 tl mi aldı?Ben geçen sene görüşmeye gittim. Birinci ameliyat için. Burnumun nasıl olacağını hiç konuşmadık. Biraz kendini övdü, biraz da burnumla alakasız revizyon burunları gösterdi bize. Peki ameliyat olursam burnum nasıl olacak? Bir programla göstermeyecek misiniz dedim? Onu da ameliyata kesin karar verdiğinde yapacağım dedi :) saati 400 liraydi. Bence değmez.
İlk görüşme için evet. Muayene parası. Tabi burnuma baktı önce fakat burnumla ilgili konuşmaktan çok kendini övdü. En sonunda bu gösterdiğim revizyonları yapabiliyorsun senin burnunu hayli hayli yaparım dedi.Konuya tesadüfen girdim de ne yani sizinle alakası olmayan konuyla ilgili 400 tl mi aldı?
Gösteriyor ama ameliyata kesin karar verip ameliyat ücreti aldıktan sonra. Ne anladım o işten :)Teşekkür ederim cevabınız için, simülasyonla göstermemesi gerçekten sıkıntılıymış, ücretsiz görüşmelerde bile doktorlar gösteriyor artık.
Teşekkür ederim, Nasıl geçti süreciniz, memnun musunuz?Ben revizyon oldum 2 yıl önce, o zaman görüşme ücretsizdi. Simülasyonu ameliyata karar verdikten sonra tekrar bir görüşme ayarlanıyor o zaman yapıyor.
Rica ederim, çok şükür memnunum beklentilerim karşılandı fonksiyonel ve görüntü olarak:)Teşekkür ederim, Nasıl geçti süreciniz, memnun musunuz?
Merhaba bana özelden eren beyin yaptıgı burnu atar mısınız bende kıkırdak ekleterek olmak istiyorumRica ederim, çok şükür memnunum beklentilerim karşılandı fonksiyonel ve görüntü olarak:)
GönderdimMerhaba bana özelden eren beyin yaptıgı burnu atar mısınız bende kıkırdak ekleterek olmak istiyorum
Ben de Eren Beyi istiyorum lütfen bana da gönderebilir misiniz?Gönderdim
Özelden de yazdım size ama belki görmezsiniz onu, siz olmuşsunuz ameliyatınızı hayırlı olsunTeşekkür ederim, Nasıl geçti süreciniz, memnun musunuz?
Daha ilkine cesaret edemedim, Eren beye gideceğim. Para mühim değil. İnsanın ruhunu yaralamasınlar. Sizin için çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama üzülmeyin her şeyin bi çözümü var hayatta. En azından çok pahalı da olsa çözümsüz değil. Allah dermansız dert vermesin. Umut oldukça bi şekilde tutunuyor insan.Ben ilk ameliyatımı yaptıran doktoruma revizyon yaptırdım.İlk ameliyatta eksik bıraktığı yerlere Kıkırdak ekledi ama sonuç fiyasko.
Bir gün 3.ameliyata cesaret edebilirsem aklımdaki ilk isim Eren bey.
Kırdak ekleme işinin çok dikkatli ve özenli yapılması gerekiyor aksi halde dışarıdan çok fazla belli oluyor.
Ruh yaralanması çok yerinde bir söz olmuş.Yaşım çok genç değil.Bunlarla uğraşarak iyileşme süreci bekleyerek kaç yılım heba olacak diye düşünüyorum.Üçüncüde çıkacak bir problemi hiç kaldıramam açıkçası.Daha ilkine cesaret edemedim, Eren beye gideceğim. Para mühim değil. İnsanın ruhunu yaralamasınlar. Sizin için çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama üzülmeyin her şeyin bi çözümü var hayatta. En azından çok pahalı da olsa çözümsüz değil. Allah dermansız dert vermesin. Umut oldukça bi şekilde tutunuyor insan.
Ben de küçük değilim o yüzden en iyi dr a gideceğim çünkü ben ikinciyi de kaldıramam kendimi tanıyorum Allah korusunRuh yaralanması çok yerinde bir söz olmuş.Yaşım çok genç değil.Bunlarla uğraşarak iyileşme süreci bekleyerek kaç yılım heba olacak diye düşünüyorum.Üçüncüde çıkacak bir problemi hiç kaldıramam açıkçası.
Desteğiniz için teşekkürler
Bana da gönderebilir misiniz acaba bir de ameliyat ücretiyle beraber?Gönderdim
Merhaba, teşekkür ederim yeni gördüm maalesef, 39k ödedim.Özelden de yazdım size ama belki görmezsiniz onu, siz olmuşsunuz ameliyatınızı hayırlı olsunfiyat olarak ne ödediniz acaba ben de çok istiyorum Eren Bey’i. En kısa zamanda görüşmek istiyorum
Çok teşekkür ederimMerhaba, teşekkür ederim yeni gördüm maalesef, 39k ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?