- 6 Kasım 2007
- 2.356
- 7
- 356
- Konu Sahibi fenerbahcemine84
[
ben levent ve eminenin ilk aşk meyvesiyim.:asigim:
annem ve babam bana sahip oldukları için çok çok şükrediyor.
annemin ve babamın çok sevdiği siz arkadaşları için mevlütümüz yapılacaktır.şutarafagitti
aile kalabalıklığımız ve komşu etrafımız için evimizde 2mevlüt yapıcaz gelirseniz çok çok sevinirimm:ecrin_bebek:
1.mevlütümüz Rabbim nasip kısmet ederse 20/12/2008 cumartesi saat 13/30da evimizde olcak
2..mevlütümüz Rabbim nasip kısmet ederse 27/12/2008cumartesi saat 13/30da evimizde olcak
Eğer gelirseniz ağlamadan kucağınızda yatıcağıma ve beni öpüp koklamanıza izin verir üstünüze başınıza kusmam
Benden duymuş olmayın ama eğer gelirseniz annem herkese buzdolabı süsü ve tesbih dağıtıcak:mymeka:
adresimiz/izmit KOCAELİ
gelme niyetine girerseniz annemi arayın size yardımcı olacaktır
not :annem bana sahip olduktan sonra çok konuşmaya başladı yanınızda kulaklarınızı tıkamak için bişey getirseniz tam süper olurbenden söylemesi
benim söylediğimi sakın söylemeyin lütfeeeeeeeeeen
yoksa annem bana kızar
şaka bir yana siz sevdiklerimi bu önemli günlerde yanımda görürsem çok çok mutlu olurum
gelmek isteyen teyzeleri özelime msj atarsanız haberleşelimyerimsenibena.s.
Allaha emanet olun[/COLOR
ben levent ve eminenin ilk aşk meyvesiyim.:asigim:
annem ve babam bana sahip oldukları için çok çok şükrediyor.
annemin ve babamın çok sevdiği siz arkadaşları için mevlütümüz yapılacaktır.şutarafagitti
aile kalabalıklığımız ve komşu etrafımız için evimizde 2mevlüt yapıcaz gelirseniz çok çok sevinirimm:ecrin_bebek:
1.mevlütümüz Rabbim nasip kısmet ederse 20/12/2008 cumartesi saat 13/30da evimizde olcak
2..mevlütümüz Rabbim nasip kısmet ederse 27/12/2008cumartesi saat 13/30da evimizde olcak
Eğer gelirseniz ağlamadan kucağınızda yatıcağıma ve beni öpüp koklamanıza izin verir üstünüze başınıza kusmam
Benden duymuş olmayın ama eğer gelirseniz annem herkese buzdolabı süsü ve tesbih dağıtıcak:mymeka:
adresimiz/izmit KOCAELİ
gelme niyetine girerseniz annemi arayın size yardımcı olacaktır
not :annem bana sahip olduktan sonra çok konuşmaya başladı yanınızda kulaklarınızı tıkamak için bişey getirseniz tam süper olurbenden söylemesi
benim söylediğimi sakın söylemeyin lütfeeeeeeeeeen
yoksa annem bana kızar
şaka bir yana siz sevdiklerimi bu önemli günlerde yanımda görürsem çok çok mutlu olurum
gelmek isteyen teyzeleri özelime msj atarsanız haberleşelimyerimsenibena.s.
Allaha emanet olun[/COLOR