• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ere, pe alamak.. Nedir bu?!

• Konu Sahibi Konu Sahibi pink.floyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar aynen beni anlamışsınız.. bilmiyorum bunun bi açıklaması var mı ama gerçekten kendimi çok güçsüz hissediyorum. bi problemim varsa, ya da isteğim yerine getirilmezse anında sesim titriyor, başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya. ya da en basitinden bir ortamda sesim normalin bir perde yukarısına çıksın anında gözümden yaşlar boşalır, sesim titrer. allahtan okulda, işte şimdilik böyle bir ağlama vakası yaşamadım ama arkadaş ve aile ortamında çok yaşarım. annemlerde bi şey olduğunda hemen hadi ağla, şimdi ağlıcak vs. tepkiler veriyor.

kendimi savunduğumda da aynı şeyleri yaşıyorum. ya da birine yapılan haksızlıkta aynı şekilde ağlamama yetiyor. üstelik avukat olucam, ilerde müvekkillerimi nasıl savunurum ben hakime ağlayarak mı?

çok rezil bir durum. ağlamak gülmenin kardeşidir ama fazlası da insanı yerin dibine sokup güçsüz gösterir. ne yapmam gerekiyor söyler misiniz?

ben dusunce yoluyle cozebılcegımı dusunuyorum.kendımı tutmaya calısıyorum 1/2 ay tutarsam ne ala sonra o tuttuklarım ve yenı olay hepsı bı patlama gıbı ortaya cıkıyor.aglamadan tutabılırsem kendımı 5 dk o ortamdan uzaklasınca gecıyor. ama bazun tutacak zaman olmadan suzuluyor.sonuc tam basarıyı yakalayamadım.herseyerazıyımda su ıs ortamında sadece tutmak ıstıyorum kendımı. çunku ıs ortamında dustugum durum daha kotu oluyo.haklı ıken haksız duruma dusuyorum,zayıf olarak gozukuyorum. oooofffffffff,offfffffffffff.cıddı bı yardım almak ıstıyorum en kısa zamanda.

buna bir çözüm bulan yok mu yaaa??

BENDE BENDE BENDE AYNIYIM:)erkek arkadasım artık ağlamayım dıe susuyo tartısmamız olunca.Hemn sesım tıtrıo ve ağlamaya baslıorum.Damlalarım göz pınarımda hazır ve nazırlar 7/24 ve 365 gün.Napayım yapım böle sınırklenınce uzulunce kırılınca lkendımı ıfade ederken mutluluktan sevıncten herseyden ağlarım.elımde dıılll:(

Back
X