- Konu Sahibi pink.floyd
kızlar aynen beni anlamışsınız.. bilmiyorum bunun bi açıklaması var mı ama gerçekten kendimi çok güçsüz hissediyorum. bi problemim varsa, ya da isteğim yerine getirilmezse anında sesim titriyor, başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya. ya da en basitinden bir ortamda sesim normalin bir perde yukarısına çıksın anında gözümden yaşlar boşalır, sesim titrer. allahtan okulda, işte şimdilik böyle bir ağlama vakası yaşamadım ama arkadaş ve aile ortamında çok yaşarım. annemlerde bi şey olduğunda hemen hadi ağla, şimdi ağlıcak vs. tepkiler veriyor.
kendimi savunduğumda da aynı şeyleri yaşıyorum. ya da birine yapılan haksızlıkta aynı şekilde ağlamama yetiyor. üstelik avukat olucam, ilerde müvekkillerimi nasıl savunurum ben hakime ağlayarak mı?
çok rezil bir durum. ağlamak gülmenin kardeşidir ama fazlası da insanı yerin dibine sokup güçsüz gösterir. ne yapmam gerekiyor söyler misiniz?
kendimi savunduğumda da aynı şeyleri yaşıyorum. ya da birine yapılan haksızlıkta aynı şekilde ağlamama yetiyor. üstelik avukat olucam, ilerde müvekkillerimi nasıl savunurum ben hakime ağlayarak mı?
çok rezil bir durum. ağlamak gülmenin kardeşidir ama fazlası da insanı yerin dibine sokup güçsüz gösterir. ne yapmam gerekiyor söyler misiniz?