Ilginç, 1 fotoraf ilede Berkin Elvanin terrorist ilan edildi.
Bu fotoraf o ayni mantik ile niye delil olmasin?
bu soruyu ilan edenlere sorun bana değil ,
sorunuzun cevabı bende yok çünkiiii
Ilginç, 1 fotoraf ilede Berkin Elvanin terrorist ilan edildi.
Bu fotoraf o ayni mantik ile niye delil olmasin?
Eki Görüntüle 1037996
bu resmi gördükten sonra ses kaydini hic dinlemeye gerek duymuyorum :) ispat olarak koyulan resime bak yaa
bukadar acemice yapilmis birsey arkadasim yolla bana resmini bak ben neler yapiyorum :))))
kulak tarafindan kesimi yuvarlak olmasi gerekirken dümdüz agsaya cekmisler :))
Bilemedim, herseyi bilir gibi konusuyorsunuz da.
Bunlar gerçek olmadigini sanki yüzde yüz gibi bilip, gülüp geçiyorsunuz.
Ayrica konuya gelirsek, zamaninda "bunlar genel, genel" diye bagiran adamin,
bizat kendisi o videoyu basina sizdirmasina rol oynamisligi bana pek abes gelmedi.
Yani yapabilirdi. Tabiki bunada montaj derler. Ve bir fotorafin delil olmadigini düsünen insanlar,
montaj oldugunun delilini beklemezler zaten.
o cocugu o duruma getirenler utansin!
berkin elvanin resimlerinde lütfen giydigi siyah yelege dikkat edin derim ben yüzü kapali olan olmayan tüm resimlerde,
onun haricinde teroristler serbest birakildiginda halay cekerken gene ayni siyah yelek üzerindeydi...
Bu fotoğraf asıl yayınlanan fotoğraf değil arkadaşım. Orjinalini internetten ufak bir aramayla bulabilirsiniz. Yayınlanan ilk fotoğrafta, bu fotoğraftaki düzlük yoktu. Evet şu oynanmış bir fotoğraf. Yayınlandıktan sonra oynanmış ama. Dediğim gibi ufak bir google aramasıyla hemen bulabilirsiniz. Eğer bulmak istiyorsanız tabi.
konunun içine pat diye Berkini koydunuz bu mu duyarlılık,
kullanmayın bu kardeşimizi yeter arrtık,
sizde malzeme yapıyorsunuz ayıptır ya...
o kasetin çıktığı dönemlerde bir çok dedikodu yapıldı
chp içinden yapıldı dendi baykalın gitmesi için,
şimdi neden erdoğan oldu anlayamadım..
tam tersi şeyler de var ama engellediği de söyleniyor..
ama siz istediğinize inanın ...
tıpkı bizim istediğimize inandığımız gibi..
Arkadasim, bunlar inanç degilki "inanalim". Ortada kasetler var, deliller var. Basbakan halen montaj oldugunu ispatlanincaya kadar,
bunlar benim için delilddir.
Siz dedikoduya, söylentilere "inanmak" istiyorsaniz, bu sizin kendi seçeniginiz.
Sizinlede daha fazla polemige girmeyecem artik.
Bu fotoğraf asıl yayınlanan fotoğraf değil arkadaşım. Orjinalini internetten ufak bir aramayla bulabilirsiniz. Yayınlanan ilk fotoğrafta, bu fotoğraftaki düzlük yoktu. Evet şu oynanmış bir fotoğraf. Yayınlandıktan sonra oynanmış ama. Dediğim gibi ufak bir google aramasıyla hemen bulabilirsiniz. Eğer bulmak istiyorsanız tabi.
SADECE O Kısmına odaklanmışsınız.
ozaman tvlerde çok açıklama yaptı Başbakan .
Hatta bu kaseti Erdoğanın değil Kılıçdaroğlunun yayınlattığı ,BÖYLECE Deniz Baykali diskalifiye ederek onun yerine geçmek için yaptırdığı büyük ihtimal olarak öne sürülüyor.
Herşeyde Başbakana odaklanmışsınız ..
Başbakan bu kasedi sosyal medyadan toplatmak için hemen talimat verdi ,günlerce bu konular Deniz Baykal yandaş medyasında değil de diğer medya organlarında yayınlandı ,bilginize
O fotoraftaki göbek ve kollari bakin. Onlar bir 14 yasindaki çoçuga ait olabilirmi?
Hadi diyelim gezi eylemlerine katildi, bu onu terrorist olarak ilan edermi?
Basbakanin onca kasetleri montaj oluyorda, bu SADECE 1 TANE FOTORAF niye photoshop olmuyor?
Bunlarin hepsini geçtim. Insanlar chpyi suçluyorlardi bir çoçuk üzerine siyaset yapiyorlar diye.
Basbakan daha berbatini yapti. Acili anne baba olmasina ragmen, basbakan kendini müslüman olarak tanitmasina ragmen
bir 14 yasindaki, 16 kiloya düsmüs olan çoçugun üzerine siyaset yapip, "bu terrorist" dedi.
Gerçekten konu ahlak ise, o anne babaya, rahmet dileyebilirdi. Güya siyasette bu çoçugu kullan partileri hem ahlak nedir
gösterirdi, hem acili anne babanin acisini daha büyütmemis olurdu. Islamda zaten ölülerin ardindan konusulmaz, özelikle çoçuklar!
Neyse baya konu disina girdim,özur dilerim munecigim, zaten beni bagisla, bu benim son yorumum olacak berkin konusunda.
Odaklandığım başka kısımlar da var aslında. Örneğin;
http://www.dailymotion.com/video/x18udio_baykal-konusunda-da-bir-basbakan-iki-erdogan_news
gibi.
Siz o kadar körü körüne inanıyorsunuz ki size artık tek kelime dahi etmeyeceğim. Bu son olsun. Bu linki de Erdoğan'ın ikiyüzlülüğünü görün diye değil, sadece kendi hakkımı yedirmemek için paylaştım, çünkü anlaşılıyor ki aksi düşünceleri KESİNLİKLE kabul etmeyeceksiniz, durup düşünmeyeceksiniz dahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?