• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın Baykal ile İlgili Ses Kaydı Yayınlandı

Ilginç, 1 fotoraf ilede Berkin Elvanin terrorist ilan edildi. :ssz:

Bu fotoraf o ayni mantik ile niye delil olmasin?

o cocugu o duruma getirenler utansin!
berkin elvanin resimlerinde lütfen giydigi siyah yelege dikkat edin derim ben yüzü kapali olan olmayan tüm resimlerde,
onun haricinde teroristler serbest birakildiginda halay cekerken gene ayni siyah yelek üzerindeydi...

ve ayrıca bir çocuk yaralandı Silvan da neden o yavrumuzu konuşmuyorsunuz ?
haber paylaşıldığını bile göremedim çok yazık çok...
dün gece paylaşılmıştı gerçi ama o yavrucaktan ziyade nihat doğan ve tecavüz edilen piliç geyiği yapıldı..
birileri duyarlılıktan söz ediyordu değil mi :ssz:

Kesin o ses kaydı da montajdır. Ayakkabı kutularını da ben koydum. Diğer ses kayıtları da montaj. Allah bilir bu foto da sahtedir. Yoksa kimse Erdoğan'ın bilgisayarını hackleyip bilgisayar kamerasından fotoğraf çekmiş olamaz. Ama işte keşke Başbakanımız şöyle güvenilir bir şirkete bu montajları gönderse de ele güne karşı başı dik, alnı açık 'bunlar montaj' diyebilse... Neden yapmıyor acaba? Enteresan.....

bu soruyu ilan edenlere sorun bana değil ,
sorunuzun cevabı bende yok çünkiiii:ssz:

Bilemedim, herseyi bilir gibi konusuyorsunuz da.
Bunlar gerçek olmadigini sanki yüzde yüz gibi bilip, gülüp geçiyorsunuz.

Ayrica konuya gelirsek, zamaninda "bunlar genel, genel" diye bagiran adamin,
bizat kendisi o videoyu basina sizdirmasina rol oynamisligi bana pek abes gelmedi.
Yani yapabilirdi. Tabiki bunada montaj derler. Ve bir fotorafin delil olmadigini düsünen insanlar,
montaj oldugunun delilini beklemezler zaten.

Ilginç, 1 fotoraf ilede Berkin Elvanin terrorist ilan edildi. :ssz:

Bu fotoraf o ayni mantik ile niye delil olmasin?

Aaa olur mu öyle. Unutmayın bu ülkede bir fotoğrafı hükümet beğeniyorsa o gerçektir. Yok beğenmiyorsa kesin montajdır. Aynı şey ses kayıtları ve video görüntüleri için de geçerli. Sakın ha analiz edilmeli falan gibi birşey de söylemeyin. Vallahi taşlanırsınız, hatta taşlanmaz direk taş olursunuz:)

her konuda hep aynı şeyler dönüp dolaşıp yazılıyor .
herkes konuya sadık kalsın ,konu hakkında yorum yapsın .
hep aynı terane hep ayakkabı kutusu hep hırsız vs.
yetti artık .
arkadaşlar konu dışı mesaj yazan herkesi kibleyin lütfen polemiğe hiç girmeyin .
ben konu dışı mesaj yazan herkesi kibliyorum herkesin haberi olsun .
çok sıkıt artık :ssz:

Eki Görüntüle 1037996

bu resmi gördükten sonra ses kaydini hic dinlemeye gerek duymuyorum :) ispat olarak koyulan resime bak yaa
bukadar acemice yapilmis birsey arkadasim yolla bana resmini bak ben neler yapiyorum :))))
kulak tarafindan kesimi yuvarlak olmasi gerekirken dümdüz agsaya cekmisler :))

Bu fotoğraf asıl yayınlanan fotoğraf değil arkadaşım. Orjinalini internetten ufak bir aramayla bulabilirsiniz. Yayınlanan ilk fotoğrafta, bu fotoğraftaki düzlük yoktu. Evet şu oynanmış bir fotoğraf. Yayınlandıktan sonra oynanmış ama. Dediğim gibi ufak bir google aramasıyla hemen bulabilirsiniz. Eğer bulmak istiyorsanız tabi.

Bilemedim, herseyi bilir gibi konusuyorsunuz da.
Bunlar gerçek olmadigini sanki yüzde yüz gibi bilip, gülüp geçiyorsunuz.

Ayrica konuya gelirsek, zamaninda "bunlar genel, genel" diye bagiran adamin,
bizat kendisi o videoyu basina sizdirmasina rol oynamisligi bana pek abes gelmedi.
Yani yapabilirdi. Tabiki bunada montaj derler. Ve bir fotorafin delil olmadigini düsünen insanlar,
montaj oldugunun delilini beklemezler zaten.

konunun içine pat diye Berkini koydunuz bu mu duyarlılık,
kullanmayın bu kardeşimizi yeter arrtık,
sizde malzeme yapıyorsunuz ayıptır ya...
o kasetin çıktığı dönemlerde bir çok dedikodu yapıldı
chp içinden yapıldı dendi baykalın gitmesi için,
şimdi neden erdoğan oldu anlayamadım..
tam tersi şeyler de var ama engellediği de söyleniyor..
ama siz istediğinize inanın ...
tıpkı bizim istediğimize inandığımız gibi..

o cocugu o duruma getirenler utansin!
berkin elvanin resimlerinde lütfen giydigi siyah yelege dikkat edin derim ben yüzü kapali olan olmayan tüm resimlerde,
onun haricinde teroristler serbest birakildiginda halay cekerken gene ayni siyah yelek üzerindeydi...

O fotoraftaki göbek ve kollari bakin. Onlar bir 14 yasindaki çoçuga ait olabilirmi?
Hadi diyelim gezi eylemlerine katildi, bu onu terrorist olarak ilan edermi?
Basbakanin onca kasetleri montaj oluyorda, bu SADECE 1 TANE FOTORAF niye photoshop olmuyor?

Bunlarin hepsini geçtim. Insanlar chpyi suçluyorlardi bir çoçuk üzerine siyaset yapiyorlar diye.
Basbakan daha berbatini yapti. Acili anne baba olmasina ragmen, basbakan kendini müslüman olarak tanitmasina ragmen
bir 14 yasindaki, 16 kiloya düsmüs olan çoçugun üzerine siyaset yapip, "bu terrorist" dedi.
Gerçekten konu ahlak ise, o anne babaya, rahmet dileyebilirdi. Güya siyasette bu çoçugu kullan partileri hem ahlak nedir
gösterirdi, hem acili anne babanin acisini daha büyütmemis olurdu. Islamda zaten ölülerin ardindan konusulmaz, özelikle çoçuklar!

Neyse baya konu disina girdim,özur dilerim munecigim, zaten beni bagisla, bu benim son yorumum olacak berkin konusunda.

Bu fotoğraf asıl yayınlanan fotoğraf değil arkadaşım. Orjinalini internetten ufak bir aramayla bulabilirsiniz. Yayınlanan ilk fotoğrafta, bu fotoğraftaki düzlük yoktu. Evet şu oynanmış bir fotoğraf. Yayınlandıktan sonra oynanmış ama. Dediğim gibi ufak bir google aramasıyla hemen bulabilirsiniz. Eğer bulmak istiyorsanız tabi.

simdi baktim bulamadim o halde düzmece olmayani gercegini paylasin görmek istiyorum linki de yollayaq bilirsiniz...

konunun içine pat diye Berkini koydunuz bu mu duyarlılık,
kullanmayın bu kardeşimizi yeter arrtık,
sizde malzeme yapıyorsunuz ayıptır ya...
o kasetin çıktığı dönemlerde bir çok dedikodu yapıldı
chp içinden yapıldı dendi baykalın gitmesi için,
şimdi neden erdoğan oldu anlayamadım..
tam tersi şeyler de var ama engellediği de söyleniyor..
ama siz istediğinize inanın ...
tıpkı bizim istediğimize inandığımız gibi..

Arkadasim, bunlar inanç degilki "inanalim". Ortada kasetler var, deliller var. Basbakan halen montaj oldugunu ispatlanincaya kadar,
bunlar benim için delilddir.

Siz dedikoduya, söylentilere "inanmak" istiyorsaniz, bu sizin kendi seçeniginiz.

Sizinlede daha fazla polemige girmeyecem artik.

Arkadasim, bunlar inanç degilki "inanalim". Ortada kasetler var, deliller var. Basbakan halen montaj oldugunu ispatlanincaya kadar,
bunlar benim için delilddir.

Siz dedikoduya, söylentilere "inanmak" istiyorsaniz, bu sizin kendi seçeniginiz.

Sizinlede daha fazla polemige girmeyecem artik.

yanlız şu an sizde dedikoduya inanıyorsunuz farkındasınız değil mi ?
teknolojı çağındayız ve teknolojı üzerinden herşey yapılabiliyor,
yani o kaset delil belki ama acaba doğru bir delil mi ?

:ssz::ssz::ssz:
$dhsfýuoý.png

alinti yanlis oldu kusura bakma

Son düzenleme:
SADECE O Kısmına odaklanmışsınız.
ozaman tvlerde çok açıklama yaptı Başbakan .
Hatta bu kaseti Erdoğanın değil Kılıçdaroğlunun yayınlattığı ,BÖYLECE Deniz Baykali diskalifiye ederek onun yerine geçmek için yaptırdığı büyük ihtimal olarak öne sürülüyor.
Herşeyde Başbakana odaklanmışsınız ..
Başbakan bu kasedi sosyal medyadan toplatmak için hemen talimat verdi ,günlerce bu konular Deniz Baykal yandaş medyasında değil de diğer medya organlarında yayınlandı ,bilginize:ssz:

Odaklandığım başka kısımlar da var aslında. Örneğin;

http://www.dailymotion.com/video/x18udio_baykal-konusunda-da-bir-basbakan-iki-erdogan_news

gibi.

Siz o kadar körü körüne inanıyorsunuz ki size artık tek kelime dahi etmeyeceğim. Bu son olsun. Bu linki de Erdoğan'ın ikiyüzlülüğünü görün diye değil, sadece kendi hakkımı yedirmemek için paylaştım, çünkü anlaşılıyor ki aksi düşünceleri KESİNLİKLE kabul etmeyeceksiniz, durup düşünmeyeceksiniz dahi.

O fotoraftaki göbek ve kollari bakin. Onlar bir 14 yasindaki çoçuga ait olabilirmi?
Hadi diyelim gezi eylemlerine katildi, bu onu terrorist olarak ilan edermi?
Basbakanin onca kasetleri montaj oluyorda, bu SADECE 1 TANE FOTORAF niye photoshop olmuyor?

Bunlarin hepsini geçtim. Insanlar chpyi suçluyorlardi bir çoçuk üzerine siyaset yapiyorlar diye.
Basbakan daha berbatini yapti. Acili anne baba olmasina ragmen, basbakan kendini müslüman olarak tanitmasina ragmen
bir 14 yasindaki, 16 kiloya düsmüs olan çoçugun üzerine siyaset yapip, "bu terrorist" dedi.
Gerçekten konu ahlak ise, o anne babaya, rahmet dileyebilirdi. Güya siyasette bu çoçugu kullan partileri hem ahlak nedir
gösterirdi, hem acili anne babanin acisini daha büyütmemis olurdu. Islamda zaten ölülerin ardindan konusulmaz, özelikle çoçuklar!

Neyse baya konu disina girdim,özur dilerim munecigim, zaten beni bagisla, bu benim son yorumum olacak berkin konusunda.

farkindaysaniz konu disi cikan hep siz oluyorsunuz biz bu konu hakkinda yorum yaparken bu resim hakkinda yazarken hemen pat yok ayakabi kutusu
yok berkin yok bilmem ne, efendim herkez istedigine inanir istedigi yorumu yapar buraya cikipda bizleri ikna etme amaci ile yok bunlar ne olcak diye konu disi yazmayin onun haricinde size siyah yelek dedim ona dikkat edin ve halay cekerken siz kalkmisiniz bir resim üzere sadece yorum yapiyorsunuz, göbek diyorsunuz :)

neyse berkin elvan hakkinda son mesajim bu konu berkin elvan degil!!!

Odaklandığım başka kısımlar da var aslında. Örneğin;

http://www.dailymotion.com/video/x18udio_baykal-konusunda-da-bir-basbakan-iki-erdogan_news

gibi.

Siz o kadar körü körüne inanıyorsunuz ki size artık tek kelime dahi etmeyeceğim. Bu son olsun. Bu linki de Erdoğan'ın ikiyüzlülüğünü görün diye değil, sadece kendi hakkımı yedirmemek için paylaştım, çünkü anlaşılıyor ki aksi düşünceleri KESİNLİKLE kabul etmeyeceksiniz, durup düşünmeyeceksiniz dahi.

video izleyemiyorum ,gerçi çok da umrumda değil ne olduğu
kelimelerinizi kibleyeceğim haberiniz olsun ,hakeza hala körü körüne lafını telaffuz etmişsiniz.
ben de size erdoğanın demeçlerinden alıntı yapayım da siz de okuyun bakalım ,ben de içimi rahatlatayım ,daha fazla polemiğe de girmeyelim hiç hakeza hiç gerek duymuyorum
http://www.ensonhaber.com/basbakan-erdogan-baykalin-kaset-iddialarina-yanit-verdi-2014-03-26.html
http://www.haber7.com/siyaset/haber/1140933-basbakan-erdogandan-kaset-iddialarina-cevap

akit gazetesi akp ye yakın bir gazete değil mi ?
peki akp neden kendine yakın bir gazetede bu haberi yayınlatıpta tepkilerin direk hedefi olsun ?
bu bile bile ateşe atmak değil midir ?
bunu akıl edememişler midir yani ?

Back