Erdoğan'ın bahsedilen webcam görüntüsü
Eki Görüntüle 1037996
ne hikmetse erdoganin sesi hep bozuk ayrica su resme bakarmisiniz lütfensag taraf kulagindan dümdüz asyaya iniyor kes yapistir yapilmis apacik hemde cok acemice kulaginin ordan arkadaki vitrin görünmesi gerekiyordu :)
çok güldürdünüz beni :)
evet nedense hep sesi bozukk :)
Eki Görüntüle 1037996
bu resmi gördükten sonra ses kaydini hic dinlemeye gerek duymuyorum :) ispat olarak koyulan resime bak yaa
bukadar acemice yapilmis birsey arkadasim yolla bana resmini bak ben neler yapiyorum :))))
kulak tarafindan kesimi yuvarlak olmasi gerekirken dümdüz agsaya cekmisler :))
ne hikmetse erdoganin sesi hep bozuk ayrica su resme bakarmisiniz lütfensag taraf kulagindan dümdüz asyaya iniyor kes yapistir yapilmis apacik hemde cok acemice kulaginin ordan arkadaki vitrin görünmesi gerekiyordu :)
aynen canım onu ben de farkettim.
montaj montaj diyenler asıl montaj burda gelip görsünler
Ayrıca Baykalın ses kaydı zamanı Başbakanın özel olarak ilgilenip de ortaya çıkmaması için çok saba sarfettiğini günlerce gazeteler de yazdı ,kendisi de ozaman çok tepki vermişti.
Aynı görüşten olmasa da Başbakan defalarca bu görüntüleme ,dinleme olaylarına asla sıcak bakmadığını her yerde de söylüyor ..
O zamanlar da çok ifade etmişti ,hem de kendi görüntü iddiaları olmadığı dönemde ..
Mertlik budur işte ...
Allah ım sen aklıma mukayet ol :)
webcam görüntüsü herşeyi anlatıyor evet :)
webcamdan fotosu da inandırıcı olsun diye konuldu herhalde :))
Anlamadım :44: Bir mitingete Deniz Baykal'ın çıkan görüntüleriyle ilgili "GENEL BUNLAR GENEL!" diye bağıran kimdi?
Biri mertlik mi dedi?
Ilginç, 1 fotoraf ilede Berkin Elvanin terrorist ilan edildi.
Bu fotoraf o ayni mantik ile niye delil olmasin?
sağ tarafdaki gariplik dikkati çekiyor :)) bende diyorum sağ tarafı kilo almış galiba diye
aynen canım onu ben de farkettim.
montaj montaj diyenler asıl montaj burda gelip görsünler
Ayrıca Baykalın ses kaydı zamanı Başbakanın özel olarak ilgilenip de ortaya çıkmaması için çok saba sarfettiğini günlerce gazeteler de yazdı ,kendisi de ozaman çok tepki vermişti.
Aynı görüşten olmasa da Başbakan defalarca bu görüntüleme ,dinleme olaylarına asla sıcak bakmadığını her yerde de söylüyor ..
O zamanlar da çok ifade etmişti ,hem de kendi görüntü iddiaları olmadığı dönemde ..
Mertlik budur işte ...
evet malesef dengeleyememis :))))))))))
yok canim isimize gelen montaj olur gelmeyen gercek bu is böyledir :)
cok haklisin ozamani bende hatirliyorum tepkisini göstermisti nekadar cirkin birsey insanlar düzgün yoldan elde edemediklerini hemen bel alti vurmaya basliyorlar...
bu ara konuyla alakasi yok ama FG ile ilgili yeni habrleri duydunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?