- 8 Haziran 2012
- 5.278
- 1.437
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akit gazetesi akp ye yakın bir gazete değil mi ?
peki akp neden kendine yakın bir gazetede bu haberi yayınlatıpta tepkilerin direk hedefi olsun ?
bu bile bile ateşe atmak değil midir ?
bunu akıl edememişler midir yani ?
Odaklandığım başka kısımlar da var aslında. Örneğin;
http://www.dailymotion.com/video/x18udio_baykal-konusunda-da-bir-basbakan-iki-erdogan_news
gibi.
Siz o kadar körü körüne inanıyorsunuz ki size artık tek kelime dahi etmeyeceğim. Bu son olsun. Bu linki de Erdoğan'ın ikiyüzlülüğünü görün diye değil, sadece kendi hakkımı yedirmemek için paylaştım, çünkü anlaşılıyor ki aksi düşünceleri KESİNLİKLE kabul etmeyeceksiniz, durup düşünmeyeceksiniz dahi.
Gazeteci Ömer adıyamanın twitlerini okumaya ne dersiniz ?
bence onu da bulup karşılıklı koyun yorumlayalım :)
fuat avniyi tek geçerim
Buyrun istiyorsanız koyun
Kaybedenlerdensin! Korkma Titre
ben uğraşamam o işlerle :))
google baykal kasetini yayınlayan isim ortaya çıktı diye yazarsanız bulabilirsiniz haberleri
ne hikmetse erdoganin sesi hep bozuk ayrica su resme bakarmisiniz lütfen sag taraf kulagindan dümdüz asyaya iniyor kes yapistir yapilmis apacik hemde cok acemice kulaginin ordan arkadaki vitrin görünmesi gerekiyordu :)
Yahu hala mı inanmıyorsunuz. Aklımı kaybedicem yakındır yav.
Neresi montaj, neresi. Oğluyla olan ses kayıtları filan hepsi gerçek. hemde gerçeğin ta kendisi. Tutturmuş bi montaj diye dolamış ağzına gidiyor öyle. Niye inceletmiyor hiçbirini. Niye belgeli raporlu konuşmuyor. KONUŞAMAZ. Çünküüü, hepsi gerçek.
yahuu bende ayni seyleri tekrar yazmaktan bunaldim...
canim benim madem gercekse neden aninda baski yapilmadi nede olsa savcilari vardi hazir görevde alinmamis???
Mit in tirlarini nasil aninda yoldan cevirdiler??? hatda savci da gitti???
o halde 17 aralikda bu konusmalar olduysa hazir basbakanda ist. da degildi, bilal evi paralardan toparlarken neden sicak sicagina basilmadilar!!!
hadi aninda basmadilar diyelim acik acik adres verdiler kime nereye paralari tasi diye onlarin evine neden gitmediler
madem bunlari sicak sicagina dinlediler hareketede gecerlerdi inan bana yoksa bugünlere gelmezdik aninda indirirleridi hükümeti tamm mi???
Bu nasıl bir zihniyet
Eki Görüntüle 1038917