• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın Baykal ile İlgili Ses Kaydı Yayınlandı

Bunlara cevap verebilecek olan var mı? :ssz:
Eki Görüntüle 1038307
$jhf0dl.png

akit gazetesi akp ye yakın bir gazete değil mi ?
peki akp neden kendine yakın bir gazetede bu haberi yayınlatıpta tepkilerin direk hedefi olsun ?
bu bile bile ateşe atmak değil midir ?
bunu akıl edememişler midir yani ?

Açıkçası ben AKP yayınlayın dedi diye yayınladıklarına kati bir şekilde inananlardan değilim. O demiş de olabilir AKİT kendi kendine de yayınlamış olabilir. Yanıt ne olursa olsun bence hiçbir önemi yok çünkü artık ben öyle görüyorum ki bile bile ateşe atmak diye bir durum Başbakan için söz konusu değil. Çünkü "montajsız, dublajsız" 3 sene önceki mitinglerindeki kendi sözleriyle şimdi yine "montajsız, dublajsız" kendi sözleriyle arada ciddi bir tutarsızlık görüyorum. Ama her şeye rağmen bazıları bu durumu görmek istemiyor. Şu durumda kendini bile bile ateşe atmak gibi bir söz Başbakan için söylendiğinde bana komik geliyor (üzerinize alınmayın lütfen, tamamen bu deyimle alakalı düşüncem).

Ben şahsen icraatı asla görmezden gelmeyip, ama daha da fazla "lafa, duruşa" bakanlardanım. Bir gün öyle, işine gelmeyen başka bir gün de tam aksine konuşamazsınız, konuşmamalısınız, hele hele bir başbakansanız.

Ben Erdoganin kaseti yayinlattigina inaniyorum.yapar yapar yapmistir.:1:

Odaklandığım başka kısımlar da var aslında. Örneğin;

http://www.dailymotion.com/video/x18udio_baykal-konusunda-da-bir-basbakan-iki-erdogan_news

gibi.

Siz o kadar körü körüne inanıyorsunuz ki size artık tek kelime dahi etmeyeceğim. Bu son olsun. Bu linki de Erdoğan'ın ikiyüzlülüğünü görün diye değil, sadece kendi hakkımı yedirmemek için paylaştım, çünkü anlaşılıyor ki aksi düşünceleri KESİNLİKLE kabul etmeyeceksiniz, durup düşünmeyeceksiniz dahi.

Yeterine açık ve net bir video.
Şimdi Baykal'ın kasedini piyasaya sürenin Rte olduğu anlaşılınca, bazı kesimler tarafından montaj diye kabul edilen ses kayıtları çıkınca.
Rte cevap veriyor; ben kaldırttım.
Nerede kanıtın diye sorarlar adama....
Bu adam akıllı adam. Başına gelebilecek her türlü şey için gardını alıyor.Belki de yarım saat içinde o geri çektirmiştir tabi, ama şöyle bir taktik;
İlk önce rakibinin kasetini sunar ve onu düşürür, sonra kasedi geri çektirip halkın gözünde kahramanı oynar.Şey gibi, hani filmlerde, Adam kıza kendini göstermek için, sözde adamlar tutup onun çantasını kapkaç yaptırır, sonra o adamı yakalar da kızın gözünde kahraman olur. Hah aynı o hesap. Bergüzar Korelle Tolgahan Sayışman oynuyordu böyle bir filmde hatta.:1:

Ha kasedi sunanın kendisi olduğu ses kayıtları çıkmadan önce bu davranışa belki herkes inanırdı. Fakat ses kayıtları çıktı.

Adam "beline" sahip çıkmayanlar diyerek resmen bel altı konuşmuş , kadınların olduğu bir ortamda.Hani erkekler kendi aralarında "beline kuvvet"diye sırt sıvazlarlar ya.. Resmen o hesap. Adamın hakkında ileri geri laf etmiş, genel diye . Sonra kasedi o çektirmiş ha ? Bunların hepsi taktik. İki ayrı , zıt tavır içine giren bir başbakan.

Son düzenleme:
ne hikmetse erdoganin sesi hep bozuk ayrica su resme bakarmisiniz lütfen :D sag taraf kulagindan dümdüz asyaya iniyor kes yapistir yapilmis apacik hemde cok acemice :D kulaginin ordan arkadaki vitrin görünmesi gerekiyordu :)

Yahu hala mı inanmıyorsunuz. Aklımı kaybedicem yakındır yav.

Neresi montaj, neresi. Oğluyla olan ses kayıtları filan hepsi gerçek. hemde gerçeğin ta kendisi. Tutturmuş bi montaj diye dolamış ağzına gidiyor öyle. Niye inceletmiyor hiçbirini. Niye belgeli raporlu konuşmuyor. KONUŞAMAZ. Çünküüü, hepsi gerçek.

Yahu hala mı inanmıyorsunuz. Aklımı kaybedicem yakındır yav.

Neresi montaj, neresi. Oğluyla olan ses kayıtları filan hepsi gerçek. hemde gerçeğin ta kendisi. Tutturmuş bi montaj diye dolamış ağzına gidiyor öyle. Niye inceletmiyor hiçbirini. Niye belgeli raporlu konuşmuyor. KONUŞAMAZ. Çünküüü, hepsi gerçek.

yahuu bende ayni seyleri tekrar yazmaktan bunaldim...
canim benim madem gercekse neden aninda baski yapilmadi nede olsa savcilari vardi hazir görevde alinmamis???
Mit in tirlarini nasil aninda yoldan cevirdiler??? hatda savci da gitti???
o halde 17 aralikda bu konusmalar olduysa hazir basbakanda ist. da degildi, bilal evi paralardan toparlarken neden sicak sicagina basilmadilar!!!
hadi aninda basmadilar diyelim acik acik adres verdiler kime nereye paralari tasi diye onlarin evine neden gitmediler :D
madem bunlari sicak sicagina dinlediler hareketede gecerlerdi inan bana yoksa bugünlere gelmezdik aninda indirirleridi hükümeti tamm mi???

yahuu bende ayni seyleri tekrar yazmaktan bunaldim...
canim benim madem gercekse neden aninda baski yapilmadi nede olsa savcilari vardi hazir görevde alinmamis???
Mit in tirlarini nasil aninda yoldan cevirdiler??? hatda savci da gitti???
o halde 17 aralikda bu konusmalar olduysa hazir basbakanda ist. da degildi, bilal evi paralardan toparlarken neden sicak sicagina basilmadilar!!!
hadi aninda basmadilar diyelim acik acik adres verdiler kime nereye paralari tasi diye onlarin evine neden gitmediler :D
madem bunlari sicak sicagina dinlediler hareketede gecerlerdi inan bana yoksa bugünlere gelmezdik aninda indirirleridi hükümeti tamm mi???

tamam :) :46::46:

İzlemeyen varsa izlesin:ssz:
[video=youtube;E2YZlnWjYCM]http://www.youtube.com/watch?v=E2YZlnWjYCM[/video]

Back