yahuu bende ayni seyleri tekrar yazmaktan bunaldim...
canim benim madem gercekse neden aninda baski yapilmadi nede olsa savcilari vardi hazir görevde alinmamis???
Mit in tirlarini nasil aninda yoldan cevirdiler??? hatda savci da gitti???
o halde 17 aralikda bu konusmalar olduysa hazir basbakanda ist. da degildi, bilal evi paralardan toparlarken neden sicak sicagina basilmadilar!!!
hadi aninda basmadilar diyelim acik acik adres verdiler kime nereye paralari tasi diye onlarin evine neden gitmediler
madem bunlari sicak sicagina dinlediler hareketede gecerlerdi inan bana yoksa bugünlere gelmezdik aninda indirirleridi hükümeti tamm mi???
:) buna ancak gülünür yapmayın başbakanı zaten polis koryor ailesinide başka polis evine girebilirmi dokunulmazlık diye bişey var demi 1 milyar dolar çalan adamda aptal değildir bakan olduğunun 6 . ayında oğlunun üzerine kayıtlı olan evde milyar dolar saklayacak evlerinin hepsi başbakanın üzerine kayıtlı olduğu için evinide arayamazlar basamazlar ayrıca o işler kolay değil öyle ahmetin mehmetin evini basmıyosun başbakanın evinin basamassın kim olursan ol ben başbakan olucam 657 ye tabi 30 yaşında memur benim evimi basıcak haa polis önce gitsinde başbakana aşırı hızdan bi ceza falan yazsın konvoyuna ondan sonra gelsin evini bassın
Son düzenleme: