• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın Baykal ile İlgili Ses Kaydı Yayınlandı

yahuu bende ayni seyleri tekrar yazmaktan bunaldim...
canim benim madem gercekse neden aninda baski yapilmadi nede olsa savcilari vardi hazir görevde alinmamis???
Mit in tirlarini nasil aninda yoldan cevirdiler??? hatda savci da gitti???
o halde 17 aralikda bu konusmalar olduysa hazir basbakanda ist. da degildi, bilal evi paralardan toparlarken neden sicak sicagina basilmadilar!!!
hadi aninda basmadilar diyelim acik acik adres verdiler kime nereye paralari tasi diye onlarin evine neden gitmediler :D
madem bunlari sicak sicagina dinlediler hareketede gecerlerdi inan bana yoksa bugünlere gelmezdik aninda indirirleridi hükümeti tamm mi???

:) buna ancak gülünür yapmayın başbakanı zaten polis koryor ailesinide başka polis evine girebilirmi dokunulmazlık diye bişey var demi 1 milyar dolar çalan adamda aptal değildir bakan olduğunun 6 . ayında oğlunun üzerine kayıtlı olan evde milyar dolar saklayacak evlerinin hepsi başbakanın üzerine kayıtlı olduğu için evinide arayamazlar basamazlar ayrıca o işler kolay değil öyle ahmetin mehmetin evini basmıyosun başbakanın evinin basamassın kim olursan ol ben başbakan olucam 657 ye tabi 30 yaşında memur benim evimi basıcak haa polis önce gitsinde başbakana aşırı hızdan bi ceza falan yazsın konvoyuna ondan sonra gelsin evini bassın

Son düzenleme:
Kızacaklarınız olacak ama şu KK'da sırf savunmak için bilmediği şey üzerine bile destan yazanlar var görünce resmen gözlerim büyüyo:53:

Montaj demeyiniz efendim kanıtı suratımıza yapıştırınız ülke çalkalanıyo bunlarla dış ülkelere rezil ola ola bi'hal olduk hala kanıt -YOK.
Türbanlı bacıma saldırdılar kanıt? -YOK
Camiide içki içtiler kanıt? -YOK

Yani eğri oturup doğru konuşalım bunlara kanıtsız -tüü reziller dinsizler denilebiliyosa bu kasetlere de gerçek denir.
Ee bizim insanımız konuşmayı sever.

Koskoca ülkeyi yöneten adam için kanıt göstermek zor değildir sanıyorum. %50 falan değil bu ülkenin oy vermeyen kesiminden de sorumlu bu adam. Kanıt göstermek bu kadar kolayken niye bu inat? Yoksa gerçekten kanıt mı yok?

Bu olayda öyle al delil hadi kanıtla:42:

Son düzenleme:
Kızacaklarınız olacak ama şu KK'da sırf savunmak için bilmediği şey üzerine bile destan yazanlar var görünce resmen gözlerim büyüyo:53:

Montaj demeyiniz efendim kanıtı suratımıza yapıştırınız ülke çalkalanıyo bunlarla dış ülkelere rezil ola ola bi'hal olduk hala kanıt -YOK.

Yani eğri oturup doğru konuşalım bunlara kanıtsız -tüü reziller dinsizler denilebiliyosa bu kasetlere de gerçek denir.

Koskoca ülkeyi yöneten adam için kanıt göstermek zor değildir sanıyorum. %50 falan değil bu ülkenin oy vermeyen kesiminden de sorumlu bu adam. Kanıt göstermek bu kadar kolayken niye bu inat? Yoksa gerçekten kanıt mı yok?

kanıtlamaz neden çünkü o sadece %50 nin başkabakanı geri kalan umrundamı ? yoo hiçte değil:ssz:

2. eklediğim video eksikmiş 2. part burda:ssz:
[video=youtube;8HWUzJrrmOE]https://www.youtube.com/watch?v=8HWUzJrrmOE[/video]
Bu arada Faik Tunayı çok beğendim:46::46: Siyasette daha fazla genç olmalı :ssz:

Son düzenleme:
2. eklediğim video eksikmiş 2. part burda:ssz:
[video=youtube;8HWUzJrrmOE]https://www.youtube.com/watch?v=8HWUzJrrmOE[/video]
Bu arada Faik Tunayı çok beğendim:46::46: Siyasette daha fazla genç olmalı :ssz:

dün gece bu programa biraz baktım
çok güldüm açıkçası
bi türlü anlaşamadılar
ismini bimediğim biri de sürekli azarlar modda konuşuyodu çok güldüm :1:

Arkadaslar o caminin imami cikip konusmadimi icki icilmedi diye.daha neyin kafasi bu? Gezi olaylarinda o turbanli vatandaslarimizda destek cikmadi mi?provakasyonlar yapildi ama esimde oradaydi.ve provakasyon yapan insanlarin nereden geldigini bilmedigini muhtemelen ak partinin genclik kolu oldugunu ortaligi karistirmak icin geldigini soyledi.ve kimsenin acmadigi bir konu var.polislerin arkasindan cikip civili sopalarla eylemcilere saldirildigi ve polisin mudahalede bulunmadigi gercegini kimse acmiyor..esim sokaklardan oyle dovulen kac kisi topladi.insanlik drami.simdi size cikip basbakan bile dese evet caldim genede inanmazsiniz.o yuzden artik biraktim ikna etmeyi.herkesin akli var degil mi.kendi tercihinizi yapin.ama yanlis kisiye oy vermek bile binlerce kisinin gunahina cebine girmek demek..iyi dusunun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Back