Erotik ile tarkanin SESİni birleştirip, Erotik sesi buldu muhtemelen .. sonrada dağıldı gitti konu .. ortaya bir karışık lutfeeen. ..kadesa değilse yukarıdaki mesaj.
eeee?
Ke-Mal gibi saçma ve çapsız bir espriden daha mı ağır sence? ona bu kadar tepki verdin mi? yooo.
o zaman?
boşuna konuşuyoruz.
sen senin partine dendiğinde kızıyorsun.
ben benim partime dendiğinde kızıyorum.
benim partime dendiğinde diyenin yanına kalır, çoğunlukla, yanına kalmayanlar terfi, yalı falan alır kendine.
senin partine dendiğinde insanlar nezarete atılır. falan filan. hepimizin bildiği şeyler bunlar.
yok ben iyiyim, sağ ol.yorulduysan yazmayı bırakabilirsin.
Ne yalan söyleyim arada geliyo boğmak istiyorum kontesiGectimi kız gicigin
bilemiyorum, 3 çocuk yeterli benceVar ya dilim tutulaydi da seksi demeyeydim ya, ne ka disavurumcu bir insanım
daim olsun o haldeyok ben iyiyim, sağ ol.
:) demek karışık ha !Ne yalan söyleyim arada geliyo boğmak istiyorum kontesiama seviyorum da böyle karışık duygularım var
amin, hepimizin inşallahdaim olsun o halde
Hahahaha chess koptum hahaha :)bilemiyorum, 3 çocuk yeterli bence
Aminamin, hepimizin inşallah
Arada banada gelseler keşke. Supaneke dinimiz amin.. :)Ne yalan söyleyim arada geliyo boğmak istiyorum kontesiama seviyorum da böyle karışık duygularım var
Çok çirkin bir üslup.. Lütfen seçtiğiniz kelimelere dikkat edin. Hangi partiden olursa olsun, insanlara kimse bu şekilde hitap edemez. Sizi kınıyorum..!Keşke köpek gibi geleceksiniz deseymiş
Su adami hic sevemedim. Kendine has bi iticiliği var.
yıl 2000 vay be, evlenmediydim bile, nostanji, süzüldüm eridim
Yalniz zamanında bu dansida az mi taklit ettik bee...
yıl 2000 vay be, evlenmediydim bile, nostanji, süzüldüm eridim
ay ben o zamanlar bayılırdım ergen hormonlardan dolayı olabilirSu adami hic sevemedim. Kendine has bi iticiliği var.
Su adami hic sevemedim. Kendine has bi iticiliği var.
25 :)ay ben o zamanlar bayılırdım ergen hormonlardan dolayı olabilirşimdi pek tutmuyorum, sen benden küçüksün diye tahmin ediyorum, ergenliğin o zamanlara denk gelmiyordur
aynen eskiden kartpostal diye bişey vardı, liseliler bilmezDeme kiz.. zamanjnda ne kadar guzel gelordi bana. Cocuk akli. Dolabimda resimleri falann vardi . Burak kut, tayfun..
Ay yaşım mi ortaya çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?