- 30 Aralık 2009
- 23.181
- 91.161
- 1.123
demedin mi 27.01şahsım adına. .
Geçmişte dedim. Koyun dedim , kıl dedim.. yedim banimi. .
Ama kimse partiye laf söylemedi.
Peki, seni bu sitenin sütten çıkmış ak kaşığı olarak yad edeceğim herdaim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demedin mi 27.01şahsım adına. .
Geçmişte dedim. Koyun dedim , kıl dedim.. yedim banimi. .
Ama kimse partiye laf söylemedi.
Msji bidaha oku istersen ... dediklerimi yazdım DEMEDİKLERİNİ DEGILLdemedin mi 27.01
Peki, seni bu sitenin sütten çıkmış ak kaşığı olarak yad edeceğim herdaim
ben de dediklerinden dem vurdumMsji bidaha oku istersen ... dediklerimi yazdım DEMEDİKLERİNİ DEGILL
kimi kast ettin gı onu ben dedim.bunu hep derim tarkanın sesi çok seksi gelir banaseksi ses meselesinde kadesa'yı kastettiğimi de nereden çıkardın ? :)
sen değilsin yahu axelia atarlanmayı erotik bulunca yazayım dedim :)kimi kast ettin gı onu ben dedim.bunu hep derim tarkanın sesi çok seksi gelir bana![]()
ay ne bileyim tamam anladım :)sen değilsin yahu axelia atarlanmayı erotik bulunca yazayım dedim :)
Monroe ise yanlış yerden geldi :)
Aşk olsun sana niye bileneyim :)ay ne bileyim tamam anladım :)
Yeni rütbem için tenk yu gontes ..ben de dediklerinden dem vurdum
Kontes siyasette hersey olur gezi zamanında az gıcık olmadım sana hatta sinir oldum hasta ettin beni hahaha:) yani siyaset söz konusu olunca cosabiliyoruz.Aşk olsun sana niye bileneyim :)
reca ederem gülomYeni rütbem için tenk yu gontes ..
haha :)Kontes siyasette hersey olur gezi zamanında az gıcık olmadım sana hatta sinir oldum hasta ettin beni hahaha:) yani siyaset söz konusu olunca cosabiliyoruz.
Cok heyecanlandim cok erotik. Geleceksin laaan
kadesa değilse yukarıdaki mesaj.seksi ses meselesinde kadesa'yı kastettiğimi de nereden çıkardın ? :)
Sizde kiblemeye yer arıyorsunuz be karrdeşiiimSiyasi partilere , liderlere hakaret yasaktı bildiğim kadarıyla. Kibledim sizi..
Yalnız sizde c.başkanının sözleriyle dalga geçiyorsunuz farkındamısınız bilmiyorumSiyasi partilere , liderlere hakaret yasaktı bildiğim kadarıyla. Kibledim sizi..
kadesa değilse yukarıdaki mesaj.
eeee?
Ke-Mal gibi saçma ve çapsız bir espriden daha mı ağır sence? ona bu kadar tepki verdin mi? yooo.
o zaman?
boşuna konuşuyoruz.
sen senin partine dendiğinde kızıyorsun.
ben benim partime dendiğinde kızıyorum.
benim partime dendiğinde diyenin yanına kalır, çoğunlukla, yanına kalmayanlar terfi, yalı falan alır kendine.
senin partine dendiğinde insanlar nezarete atılır. falan filan. hepimizin bildiği şeyler bunlar.
valla ben atarlanırım kontes, zira ben "seviye"mi hiç bozmuyorum. bozan atarlanmasın. zaten seviye konusunda atarlanan da "siz"dendi, bizden değil.Hah bana da bir yalı alırlar zaar ne dersin ?
ya da terfi felan ?
Malum ithamların bu yönde desene köşeyi kısa yoldan döndüm
:) şimdi bunu yazarken neyi ima ettiğin zaten bariz belli.
Madem herkes kendi ideolojisini yansıtan partisine laf gelince tırnaklarını çıkarıyor o zaman ''siviyisizlir'' diye atarlanmayacak kimse
Fazlaca samimiyetsiz.
valla ben atarlanırım kontes, zira ben "seviye"mi hiç bozmuyorum. bozan atarlanmasın. zaten seviye konusunda atarlanan da "siz"dendi, bizden değil.
kastettiğimin sen olmadığın bu kadar ama bu kadar açıkken kendi üzerine çekmen ve üzerine bir de ben bir imada bile bulunmamış, her şeyi açıkça yazmışken senin "benim imamla" ilgili bir imada bulunman çok hoş olmuş, ben yazarken yoruldum, sen düşünürken yorulmadın mı
Gectimi kız giciginKontes siyasette hersey olur gezi zamanında az gıcık olmadım sana hatta sinir oldum hasta ettin beni hahaha:) yani siyaset söz konusu olunca cosabiliyoruz.