- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.825
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de o siralar hayranligim vardi bi tanesine de yazamam simdi utaniyorum ve de kendine inanamiyorum suan!!!Deme kiz.. zamanjnda ne kadar guzel gelordi bana. Cocuk akli. Dolabimda resimleri falann vardi . Burak kut, tayfun..
Ay yaşım mi ortaya çıktı![]()
Aplaaaamm!oooo bayağı ablayım![]()
Ayyy bende biriktirirdim. 90larin sonu 2000lerin basi ne kadar popcu varsa hepsinin ki varmis bende... Attim hemen tabi...aynen eskiden kartpostal diye bişey vardı, liseliler bilmez![]()
2000 diyor ya :) allahım sana geliyorum. 2000 de biz kart postaları artık hey gidi günler deyip yirtip atmaya başlamıştıkaynen eskiden kartpostal diye bişey vardı, liseliler bilmez![]()
Benim de o siralar hayranligim vardi bi tanesine de yazamam simdi utaniyorum ve de kendine inanamiyorum suan!!!![]()
ağlıcam şimdi2000 diyor ya :) allahım sana geliyorum. 2000 de biz kart postaları
2000 diyor ya :) allahım sana geliyorum. 2000 de biz kart postaları artık hey gidi günler deyip yirtip atmaya başlamıştık![]()
Vay be baya geriden geliyorsam demek ki...2000 diyor ya :) allahım sana geliyorum. 2000 de biz kart postaları artık hey gidi günler deyip yirtip atmaya başlamıştık![]()
sizin yüzünüzden şunu dinliyorum şu an
Su adami hic sevemedim. Kendine has bi iticiliği var.![]()
Ay kavun kokusu sende miii?Tez tövbe et, en tezinden.
![]()
Sen de mi ne demek, hatta niiiii demeeeeekAy kavun kokusu sende miii?![]()
E genç kizlarin ruyasi diye bosuna anilmiyordu.Sen de mi ne demek, hatta niiiii demeeeeek
Kaç kere rüyamda beni gelip istediğini görmüştümTaşınınca bulamadı sanırım
Sonra da evlendim
![]()
Aksini düşünemem bileE genç kizlarin ruyasi diye bosuna anilmiyordu.![]()
Boşver o kaybetti.![]()