Benim de o siralar hayranligim vardi bi tanesine de yazamam simdi utaniyorum ve de kendine inanamiyorum suan!!!Deme kiz.. zamanjnda ne kadar guzel gelordi bana. Cocuk akli. Dolabimda resimleri falann vardi . Burak kut, tayfun..
Ay yaşım mi ortaya çıktı
Aplaaaamm!oooo bayağı ablayım
Ayyy bende biriktirirdim. 90larin sonu 2000lerin basi ne kadar popcu varsa hepsinin ki varmis bende... Attim hemen tabi...aynen eskiden kartpostal diye bişey vardı, liseliler bilmez
2000 diyor ya :) allahım sana geliyorum. 2000 de biz kart postaları artık hey gidi günler deyip yirtip atmaya başlamıştıkaynen eskiden kartpostal diye bişey vardı, liseliler bilmez
Benim de o siralar hayranligim vardi bi tanesine de yazamam simdi utaniyorum ve de kendine inanamiyorum suan!!!
ağlıcam şimdi2000 diyor ya :) allahım sana geliyorum. 2000 de biz kart postaları
2000 diyor ya :) allahım sana geliyorum. 2000 de biz kart postaları artık hey gidi günler deyip yirtip atmaya başlamıştık
Vay be baya geriden geliyorsam demek ki...2000 diyor ya :) allahım sana geliyorum. 2000 de biz kart postaları artık hey gidi günler deyip yirtip atmaya başlamıştık
Ayyy negzel oldu bu paylasim cheeesss...sizin yüzünüzden şunu dinliyorum şu an
Su adami hic sevemedim. Kendine has bi iticiliği var.
Ay kavun kokusu sende miii?Tez tövbe et, en tezinden.
Sen de mi ne demek, hatta niiiii demeeeeekAy kavun kokusu sende miii?
E genç kizlarin ruyasi diye bosuna anilmiyordu.Sen de mi ne demek, hatta niiiii demeeeeek
Kaç kere rüyamda beni gelip istediğini görmüştümTaşınınca bulamadı sanırım Sonra da evlendim
Aksini düşünemem bileE genç kizlarin ruyasi diye bosuna anilmiyordu.
Boşver o kaybetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?