Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Tuvaletleri Ne Zaman Temizledin de Biliyorsun?'

Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım.

Kılıçdaroğlu varolan satış sözleşmeleri ile konuşuyor. 10 iddiasının 9u da Cumhurbaşkanı tarafından ''Koskoca cumhurbaşkanı normal halı mı serecek?'' şeklinde onaylandı zaten.

Davet etti o halde demek ki kesin yokmuş nasıl bir mantık?

Hayır bunu tutup da muhalif biri tam tersi için söylese de inanılmaz mantıksız bir şey bu, sonuna kadar anlamsız ve yanlı.

Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun gelmeyeceğini zaten biliyor. Diyelim bir şey oldu ve gelecek, gerekirse Efkan Ala'ya söktürür o klozetleri, yine de göstermez. Bu nasıl ispatlıyor klozetlerin altın kaplama olmadığını?

adamin yalani cikti ortaya alooo sesim geliyormu??

AKP yandaşlarını böyle mantıksız argumanlarla rezil olmalarını engellemeye davet ediyorum. Gelin konuşalım, nasıl ortaya çıktı yalan olduğu?

Örnek: Erdoğan tır olayı ilk çıktığında savcı silahların olduğunu ispatlamazsa şerefsizdir, kesinlikle silah yoktur dedi.

Şimdi aynı tırlar için, kesin deliller ve tutanaklarla silahların olduğu ortaya çıktı. Bu sefer Türkmenlere gittiğini iddia ediyor, şerefi üzerine ortaya koyduğu iddiayı yalanladı yani.

Yalan ortaya çıkması böyle olur.

Zaten mantık da bu. Yani Erdoğan diğerini daha aşağılayıcı gördüğü için, ''Tuvalete mi girdin de biliyorsun?'' demiyor da, temizlemekten vurmayı seçiyor. Çünkü ona göre aşağılayıcı.

Ayrıca ciddi bir israf iddiasına verdiği yanıt bu. Yani temizlik kısmını geçelim, sadece ve sadece mesnetsiz cevaplar veriyor.

- X budur, şudur.

- X'i temizledin de mi biliyorsun?

Tamamen zeka yoksunu bir söylem.

Neden temizlemekten bahsediyor diye "vurmuş" oluyor.Bunu söyleyebilmek için temizleme fiilinin aşağılayıcı olduğunu kabul ediyor olmak lazım.İsrafa konu olan iddia tuvalet ise mutfak fayanslarından bahsedecek değil ya.

Neden aşağılama niyeti taşımıyor veya öyle görmüyor ise, girdin de mi gördün demiyor?

Cumhurbaşkanının üslubuna aşina olduğunuza eminim. Yandaşları kaba ve mahalle ağzını beğeniyor ve bunu belirtiyor zaten. Tahminde bulunmak çok zor değil.

Ayrıca "burada tuvalete girdindemi biliyorsun " dese,aslında ne kastettiği konusunda yapılacak imaj çalışmalarını tahmin etmek te zor değil.Tekrar ediyorum "vurdu" demek için temizlik işini baştan küçümsüyor olmak lazım.

Evirip çeviriyorsunuz ama olmuyor, olamıyor.

Neden üslubuyla saraya geldinde mi gördün demek yerine ''tuvalet mi temizledin de biliyorsun ''diyor? Cumhurbaskanı ha bu sözleri ağzından döken.
Hadi geçelim bunu
Madem bu cok normal bir sey neden burada ilk yorumlarda oldugu gibi (ki aslında ilk tepkımız buradan cıktı ve gülenlere yönelikti) hahaha güzel kapak diye kahkalar atılıyor? Ne var ki komik olan?
Gülünüp alay edilecek bir şey bulmuslar ki bu söylemden eğleniyorlar.
Bizler de yorumumuzu yapıyoruz ''ne var gülünecek?''

pekı bır sorum olucak ;
cumhurbaşkanının mitingte ne işi var diye sorsam cevabınız ne olur ?
hanı bu konuya koltugunda cvp verse belkıde hıc ucu acık cümleler kurmuş olmayacak (makamın agırlıgından) ....
belkı..

Son düzenleme:
arkadaslar konunun videosunu ızlersenız, kılıçdaroglu erdogana degılllll, gayet acık bı sekılde ortaya '' birileri altın klozet kullanıyorsa demekkı yanlıs bırseyler var''diyor, ve hatta eklıyor ''ustune neden alındıgını anlamadım :) burdan tüm temizlikçi kardeşlerimin gözlerinden öperim'' ....

Bi kere baştan karşılıklı üslub yanlış.Başka birşey kalmadı hela muhabbeti yapılıyor.Her iki taraf içinde söylüyorum.Kılıçtaroğlu israfın boyutunu wc.örneği vererek yapmayı tercih ettiyse,karşılığında aynı şekilde cevap alması da şaşırtıcı değil...Kılıçtaroğlundan haz etmeyenler bunu kapak olarak algılayabilir,başka bir yerde Demirtaş'ın Erdoğan'a sözleri kapak olarak nitelendirilip gülünebilir.

Miting de muhalefeti eleştirip akp.ye oy istiyor bu açık ve net :)

İsrafın boyutu tuvaletlere kadar gittiyse karsı taraf ne yapsın?
Bunu yapınca sorun olmuyor karsı taraf dile getirince mi üslup kötü oluyor? ((gercekten altın mı değil mi bilemem tabi))
Halıyı geçtik onu bunu geçtik tuvalet ?
Adam israfın boyutunu anlatmak için tuvaleti dahi altından der.Bence gayette mantıklı bir anlatım.

Erdoğan kendisine nasıl yaklaşılmasını gösteren kişidir.
Şimdiye dek Ahmet Necdet Sezere böyle sözler yagdı mı?
Kendisi kendine ve bulundugu makama şu an izlediği politika ile zarar veriyor.
Erdoğan olması gereken yerde değil karsısındakiler de durmaları gereken yerde olmamakta haklılar.

Son düzenleme:
Miting de muhalefeti eleştirip akp.ye oy istiyor bu açık ve net :)

ve bu gayet normal ve gülücüklü bir durum değilmi.. cok yazık.. bılmıyorum anayasa sizi ne kadar baglıyor..

Görev ve Yetkiler
Cumhurbaşkanının görev ve yetkileri ile nitelikleri, seçimi ve diğer hususlar Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 101, 102, 103, 104, 105 ve 106'ncı maddelerinde belirtilmiştir.

A. Nitelikleri ve Tarafsızlığı (Değişik madde 101) (*)
Cumhurbaşkanı, kırk yaşını doldurmuş ve yüksek öğrenim yapmış Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri veya bu niteliklere ve milletvekili seçilme yeterliğine sahip Türk vatandaşları arasından, halk tarafından seçilir.

Cumhurbaşkanının görev süresi beş yıldır. Bir kimse en fazla iki defa Cumhurbaşkanı seçilebilir.

Cumhurbaşkanlığına Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri içinden veya Meclis dışından aday gösterilebilmesi yirmi milletvekilinin yazılı teklifi ile mümkündür. Ayrıca, en son yapılan milletvekili genel seçimlerinde geçerli oylar toplamı birlikte hesaplandığında yüzde onu geçen siyasi partiler ortak aday gösterebilir.

Cumhurbaşkanı seçilenin, varsa partisi ile ilişiği kesilir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeliği sona erer.

Hanımefendi ne dememi bekliyordunuz,"Cumhurbaşkanı işini yapıyor " dememi mi ? Oradaki gülücük durumu normal bulduğum için değildi zaten...Neyse...

Hanımefendi ne dememi bekliyordunuz,"Cumhurbaşkanı işini yapıyor " dememi mi ? Oradaki gülücük durumu normal bulduğum için değildi zaten...Neyse...
iyide ne yaptıgını bende görüyorum zaten sinirlenmenize gerek yok..
ne işi var dıye sordum.. yanı görüneni değil yorumunuzu merak ettim..

iyide ne yaptıgını bende görüyorum zaten sinirlenmenize gerek yok..
ne işi var dıye sordum.. yanı görüneni değil yorumunuzu merak ettim..

Bir işi yok kısaca...Akp. seçmenine "yanınızdayım,sizden ayrı değilim" mesajı veriyor.Bulunduğu konuma ters düşüyor yani.

Bir işi yok kısaca...Akp. seçmenine "yanınızdayım,sizden ayrı değilim" mesajı veriyor.Bulunduğu konuma ters düşüyor yani.
tebrık ederım.. hangı kanun kalmadıki değilmi ters düşülmeyen buna düşülmüş çokmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…