aşağılamaktır zira karşısındaki kişiye cevabını aşağılayarak vermek istiyor,tuvaleti ne zaman kullandın dese uygun yakışık olan olurdu ama temizledin kelimesini aşağılamak için kullanıyorUmursarim aslinda ama burada oyle bir ortam yok sizin soylemeye calistiginizi da anliyorum mudurem:) yinede su acidanda bakmali :
Birisi bana benden olmayan birseyle iftiraya kalksa daha alttan alir bir soylem kullanamazdim sanirim bunu da o şahis uzerine alinmali o isi meslek edinip parasini kazanan degil..
Mesela birisi efidenin altindan cop kutusu var dese bu iftiraya nasil cevap vermeli ? Anlayacagi dilden gelip copumumu temizledi denir bu copculeri asagilmak degildir...tahrik var sayin mudure :)
Ama genede icimdeki ses boyle soyleyip seviyeyi dusurenlere karsi daha insani cevaplar verse verilse diyor..
Anlayacaklarini zannettmesemde...
Bizzat ben mesela. Universite ogrencisiyim fakat kafe ve restoranlarda garsonluk yapip, mekan ve tuvalet temizledigim oldu. Bu yaz da bi otelde housekeeping departmaninda calisicam. Seneye icin formasyon param ciksin diye. Haydi accik da bana gulun.
Onore oldum ablamSenin alnından öperim evlat
Onore oldum ablam
bugun kesin temizlik işçileri bacımız kardeşimizdir falan filan dicek görürsünüz
şimdi saray deyince şaaşa geliyor ya akla,kendince o şaaşayı basitleştirmeye çalışıyor.
şimdi saray deyince şaaşa geliyor ya akla,kendince o şaaşayı basitleştirmeye çalışıyor.
madem külliye,en azından getirdiği suriyelileri saraya yerleştirsin,doyursun yatırsın da dilenmekten kurtarsın,hırsızlık yapmalarına engel olsun.
kıyamam sana.. sarayda bızımde hakkımız varmısya kendı hakkımıda sana vereyım gıt orda yap kıs ıhtıyaclarını...ama önemli öyle deme, altın çok önemli.
altın olmayınca bende de alerci yapıyor.
sabah haber ızlıyorum. bı yaslı amca dıyokı ;şimdi saray deyince şaaşa geliyor ya akla,kendince o şaaşayı basitleştirmeye çalışıyor.
madem külliye,en azından getirdiği suriyelileri saraya yerleştirsin,doyursun yatırsın da dilenmekten kurtarsın,hırsızlık yapmalarına engel olsun.
kıyamam sana.. sarayda bızımde hakkımız varmısya kendı hakkımıda sana vereyım gıt orda yap kıs ıhtıyaclarını...
sabah haber ızlıyorum. bı yaslı amca dıyokı ;
taktılar sarayda saray.. adam ulkemıze saray yaptırdı daha napsın.. kazık cakmadıya bugun ona yarın o gdınce sana sonra bana..
he amca he.. bıgıt hele kapısından ıcerı alacaklarmı senı dıyemedım ya..
Amcamın ömrü yetermıkı onun gittiğini görmeye..
Sarayı ziyaret mi ettin? gibi bir cumhurbaskanına yakısacak belki yüzlerce türde söz varken
Neden ''tuvaletleri ne zaman temizledin'' ve neden ardından gelen kahkahalar ???
Yani saf yerine koymayın artık insanları rica ederim ya . Savunmanın arka cıkmanın da bir sınırı mantığı olmalı.
Koskoca cumhurbaskanın ugrastıgı seyler bunlar mı olmalı? Üslubu bu mu olmalı?
Bu kadar haklıysan al sana yakın gazetecileri gezdir sarayı cümle aleme ders ibret olsun madem öyle!! Abd beyaz sarayı ile kıyaslıyor ben her ay görüyorum beyaz sarayın odalarında cocuklar kosuyor , sosyal sorumluluk projeleri etkinlikler düzenleniyor. Madem sakınacak mühim bir şey yok göster hepimize. Oturup özür dileyelim günahını almısız diyelim.
Külliye nedir ayrıca? Tanımından haberdar olarak mı söylüyor ya da daha içine yapacaklarının haberini mi veriyor?? kulagımız şimdiden alıssın diye galiba sonra yapacagım dediğinde sasırmayalım diye?
ya isinize gelmeyince nasilda konuyu saptiriyorsunuz
yok temizlikcileri assagilamista bilmem ne.... ne alakasi var. öyle olsa cikarir sarayin hizmetlilerinden birini söyletir yada resim gösterir.. bu daha assagilayici olurdu!
nerden ne bulsak diye cirpiniyorsunuz!
adam altindan klozeti var demis o da kac kez temizledinde biliyorsun demis ne var bunda??
görmedigi sey hakkinda bu kadar kolay iftira atabiliyorsa böyle bir konuda o zaman alacagi cevabinda bu konuyla alakali olacagini bilmesi lazim.
hep dedigim gibi
söyleyene degil söyletene bak!
gelsin baksin eger degilse istifa etsin eger öyleyse ben edeyim diyor ama yok
camur at izi kalsin
daha bugün bile yaziyorlar sarayda altin klozet diye
daha adam ne desin??
biri kuyuya tas atiyor binler cikaramiyor...
erdoganin öyle kolay kolay gitmeyecegini biliyorsunuz
adam durduk yere gel bak varsa giderim dermi?
demekki yok!
burda biri daha hala sarayda altin klozet var derse allah sifa versin demekten baska bisey demem..
kilicdaroglu görmedigi bilmedigi bir konuda atip tutuyor milletide kiskirtiyor, ona tek laf eden yok
adamin yalani cikti ortaya alooo sesim geliyormu??
kulaklarinizi tikamayin artik
bambaskaymissiniz gercekten!
Geçenlerde burda yilmaz ozdilin yazisi paylaşıldı. O da inananlara hakaretti. Herkes de altında bir güzel kah kah keh keh güldü kimse de gelip altina gulenlere de ayri üzülüyorum demedi. Bir yoruma güldük direkt hedef gosterildik gibi hissediyorum. Bu çelişki de coj garip işte.
Yozdilin yazdığını aşağılama olarak gormeyenler burda insanlik dersi veriyor şimdi bize. Pehh peh. Azcik samimi olun
ya isinize gelmeyince nasilda konuyu saptiriyorsunuz
yok temizlikcileri assagilamista bilmem ne.... ne alakasi var. öyle olsa cikarir sarayin hizmetlilerinden birini söyletir yada resim gösterir.. bu daha assagilayici olurdu!
nerden ne bulsak diye cirpiniyorsunuz!
adam altindan klozeti var demis o da kac kez temizledinde biliyorsun demis ne var bunda??
görmedigi sey hakkinda bu kadar kolay iftira atabiliyorsa böyle bir konuda o zaman alacagi cevabinda bu konuyla alakali olacagini bilmesi lazim.
hep dedigim gibi
söyleyene degil söyletene bak!
gelsin baksin eger degilse istifa etsin eger öyleyse ben edeyim diyor ama yok
camur at izi kalsin
daha bugün bile yaziyorlar sarayda altin klozet diye
daha adam ne desin??
biri kuyuya tas atiyor binler cikaramiyor...
erdoganin öyle kolay kolay gitmeyecegini biliyorsunuz
adam durduk yere gel bak varsa giderim dermi?
demekki yok!
burda biri daha hala sarayda altin klozet var derse allah sifa versin demekten baska bisey demem..
kilicdaroglu görmedigi bilmedigi bir konuda atip tutuyor milletide kiskirtiyor, ona tek laf eden yok
adamin yalani cikti ortaya alooo sesim geliyormu??
kulaklarinizi tikamayin artik
bambaskaymissiniz gercekten!
Her konuyu okuma sansım yok.
Ben özdilin her gün ne yazdıgını ya da burada ne konu acılmıs takip edemiyorum. Şu an bu topikte aktif 3 konuda yorumum var ve sadece 3 konu okudum
O konuya girip bir şey yazmamıs olmam burada oluşan kötü durumu elestıremem anlamına gelmiyor.