Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Tuvaletleri Ne Zaman Temizledin de Biliyorsun?'

Bizzat ben mesela. Universite ogrencisiyim fakat kafe ve restoranlarda garsonluk yapip, mekan ve tuvalet temizledigim oldu. Bu yaz da bi otelde housekeeping departmaninda calisicam. Seneye icin formasyon param ciksin diye. Haydi accik da bana gulun.

Bizzat ben mesela. Universite ogrencisiyim fakat kafe ve restoranlarda garsonluk yapip, mekan ve tuvalet temizledigim oldu. Bu yaz da bi otelde housekeeping departmaninda calisicam. Seneye icin formasyon param ciksin diye. Haydi accik da bana gulun.

Yok yapamam tanıdıklarımdan bulaşıkçılık yapanda var, garsonluk yapanda, çaycılık yapanda, merdiven silende.
Emekçilerin elinden öperim, ister senin gibi genç bir kardeşim olsun ister yaşça büyüğüm.
WC temizleyenlere karşı hassasım bir kadıncağızla tanışmıştımda yıllar önce, tuvalet temizleyerek çocuklarını okutuyordu, o geldi aklıma sinirim bozuldu

Ben bir aşağılama göremedim,heralde temizleyen birisi farkader saf altınmı değil mi yahut kaplamamı yahut altın mı değil mi ?
Tamamen siyasi bakış açısı meselesi yorumlar..

Ayip degil, gunah degil abla. Takdire sayan...

Ben bir aşağılama göremedim,heralde temizleyen birisi farkader saf altınmı değil mi yahut kaplamamı yahut altın mı değil mi ?
Girip tuvaleti kullanan da farkeder. Hayirdir tuvaletime mi isedin nerden biliyosun diyeydi madem. Temizledin diyerek laf soktugunu zannetmek neyin nesi?

Haklısınız fakat ne zaman sarayı gezdin, tuvaletlerine girdin denebilir ama temizledin'i masum bulamıyorum şahsen, ne ile kaplı olduğunu bilmek için gezmek yeterli, illa temizlemek gerekmiyor.
Cumhurbaşkanı http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-acizligini-gosteriyor.826776/#post-41165467
böyle bir çıkış yaparken aynı şeyi kendi yapmamalı.
Cumhurbaşkanı'nında dediği gibi: Taksici, otobüsçü kim? Bu milletin alın teriyle helalinden evlerine ekmek götüren asil evlatları”

Tuvalet temizleyenlerde bu milletin asil insanları.

Girip tuvaleti kullanan da farkeder. Hayirdir tuvaletime mi isedin nerden biliyosun diyeydi madem. Temizledin diyerek laf soktugunu zannetmek neyin nesi?
Uuuwwww cok sert qapaaakkkk

Yaziklar olsun ya okuduklarimdan utandım. Ben de ogrenciyken garsonluk yaptim tuvaler temizledim cok mu komik bir is yapıyordum. Asagilanacak birisi miydim?

Kapak diyenler cok rica ediyorum bunun nasil kapak oldugunu bana anlatın? Gelecege dair son umutlarimi da öldürdünüz

Buradaki soylemi siyasetin dogasinda olan atisma olarak degerlendirirsek kimseyi asagilamak gibi bir niyetin olmadigi anlasilir..
Ki ben burada bir elin parmagini gecmeyecek sayida uyenin erdogani herturlu dalga ve asagilamayla guya elestirdiklerine sahit oluyorum yani bu konuda sagduyulu olduklarina inanmiyorum...
cevap yazmiyoruz coguna ver ar yuu seviye deyip susuyoruz..

Son düzenleme:
Ey cumhurbaşkanı meydanlarda ne diye laf yarıştırırsın! Ki sen cumhurumuzun başkanısın şaşırdın iyice
Nerde senin tarafsızlığın vs bla bla bla

Temizlik işçilerine hakaret yok ki burada ? Ben mi göremedim acaba ? Ciddi kaç defa okudum, çıkaramadım o anlamı ..
Eğer benim göremediğim bir anlam varsa ayıp etmiş çok ayıp etmiş.
Siyaset adamıysa kişi on defa düşünüp bir defa konuşmalı..

Eleştiri çok başka birşeydir zaten ama aşağılama hakikaten çirkin bir davranış.
Ikisinin arasındaki farkı umursamıyoruz galiba, yalnız son birkaç yıldır siyasilerde de aynı davranış mevcut, maalesef bu yazarlara, kimi sanatçılara da sirayet etmeye başladı, siyasilerde sivri dilli, aşağılayan üslubu kanıksayıp normalleştiriyor ki, bunu sakıncalı buluyorum, devamlı aşağılayan, en çok sesi çıkan en haklıdır tavrı hakim oldu politikada.

Hergün yeni bir kötü söylemi, dışlamayı doğuruyor bu, biri çıkıyor şoför, taksici, biri emekçiyi, biri eşcinseli, biri farklı mezhepleri, şarkıcı, tellak, çoban derken aslında şöyle bakarsak aşağılanmamış kimse kalmadı.

Bu tavır halkın konuşmalarına da etki ediyor, ben rahatsızım açıkçası.

Umursarim aslinda ama burada oyle bir ortam yok sizin soylemeye calistiginizi da anliyorum mudurem:) yinede su acidanda bakmali :
Birisi bana benden olmayan birseyle iftiraya kalksa daha alttan alir bir soylem kullanamazdim sanirim bunu da o şahis uzerine alinmali o isi meslek edinip parasini kazanan degil..
Mesela birisi efidenin altindan cop kutusu var dese bu iftiraya nasil cevap vermeli ? Anlayacagi dilden gelip copumumu temizledi denir bu copculeri asagilmak degildir...tahrik var sayin mudure :)
Ama genede icimdeki ses boyle soyleyip seviyeyi dusurenlere karsi daha insani cevaplar verse verilse diyor..
Anlayacaklarini zannettmesemde...

Bisürü tape , video , kutu , haber çıktıgında bu kadar yaygara kopmamıştı !
Vardır bundada bir keramet

sen bi gastesin haddini bil geldi aklıma

gerçekten tarihi ayardı

ben de eeeyyyy nobel i unutamıyorum,
zamanında 'eeeyyyyyy nobel' demiş bir cumhurbaşkanımız var.
Dünya nasıl görüyor acaba ya, bu imajı nasıl düzelticez biz.
Sen düşünsene gazetenin bir köşesinde falanca ülkenin başbakanı 'eeeeyyyy nobel' diye meydanlarda çığırdı yazsa nasıl gülersin.

Deniz Yurdakul
"Ben halkın içinden geldim, bir alyansımdan başka bir şeyim yoktur" diyen bir başbakandan "Tuvaletinin altın olmadığını kanıtlamak için Ana Muhalefet Partisi Başkanını sarayına çağıran bir Cumhurbaşkanına dönüşmek.... Acıklı ve acılı bir yolculuk oldu, keşke biz eşlik etmek zorunda kalmasaydık...

konunun özeti........

Ya ben en çok da bu Erdoğan'ın sivri ve düşüncesiz çıkışlarını yumuşatmaya çalışan "aslında öyle demek istemedi, şöyle demek istedi hem ne var ki bunda?" diye didinen yancılarına gülüyorum :) Gerçekten hiç akıllanmıyorsunuz yarın çıkar "evet aynen öyle söyledim!" der yine sizi yarı yolda bırakır, paralamayın kendinizi :)

temizlik işçilerine hakaret var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…