- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Yilmaz Ozdilin hangi yazisi bu link verir misin merak ettimSen neden üstüne alindin ki hannesli. Senin duruşunu biliyorum zaten ben. O konuda da ayni duruşu gostermistin. Kesinlikle seni kastetmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yilmaz Ozdilin hangi yazisi bu link verir misin merak ettimSen neden üstüne alindin ki hannesli. Senin duruşunu biliyorum zaten ben. O konuda da ayni duruşu gostermistin. Kesinlikle seni kastetmedim.
Ben de eleştirdim çünkü o yüzden üstüme aldım:)Sen neden üstüne alindin ki hannesli. Senin duruşunu biliyorum zaten ben. O konuda da ayni duruşu gostermistin. Kesinlikle seni kastetmedim.
Umursarim aslinda ama burada oyle bir ortam yok sizin soylemeye calistiginizi da anliyorum mudurem:) yinede su acidanda bakmali :
Birisi bana benden olmayan birseyle iftiraya kalksa daha alttan alir bir soylem kullanamazdim sanirim bunu da o şahis uzerine alinmali o isi meslek edinip parasini kazanan degil..
Mesela birisi efidenin altindan cop kutusu var dese bu iftiraya nasil cevap vermeli ? Anlayacagi dilden gelip copumumu temizledi denir bu copculeri asagilmak degildir...tahrik var sayin mudure :)
Ama genede icimdeki ses boyle soyleyip seviyeyi dusurenlere karsi daha insani cevaplar verse verilse diyor..
Anlayacaklarini zannettmesemde...
Geçenlerde burda yilmaz ozdilin yazisi paylaşıldı. O da inananlara hakaretti. Herkes de altında bir güzel kah kah keh keh güldü kimse de gelip altina gulenlere de ayri üzülüyorum demedi. Bir yoruma güldük direkt hedef gosterildik gibi hissediyorum. Bu çelişki de coj garip işte.
Yozdilin yazdığını aşağılama olarak gormeyenler burda insanlik dersi veriyor şimdi bize. Pehh peh. Azcik samimi olun
Son yazısı değil mi? Evet o çirkindi gerçekteno yazıyı hatırlıyorum ve buraya yazanlardan bazıları onu da ayıplamıştı.örneğin ben,hiç olmamış demiştim.diğer arkadaşlardan da tepki gösterenler çoktu.
Son yazısı değil mi? Evet o çirkindi gerçekten
Olmamışsa olmamış yazıyoruz zaten, en azından kendi adıma kötü yazıları, söylemleri, çıkışları kınıyorum ve kınayıp ayıpladığımı da yazıyorum.evet son yazısı ağırdı ve çirkindi.benim hatırladığım çok kişi hoş değil,olmamış bu sefer falan yazmıştı.
evet son yazısı ağırdı ve çirkindi.benim hatırladığım çok kişi hoş değil,olmamış bu sefer falan yazmıştı.
bugun kesin temizlik işçileri bacımız kardeşimizdir falan filan dicek görürsünüz
hayatta tek kalıp çocukları ile yaşam savaşı veren bir kadın düşünün eğitimsiz ne yapacak ? ya kötü yola düşecekYok yapamam tanıdıklarımdan bulaşıkçılık yapanda var, garsonluk yapanda, çaycılık yapanda, merdiven silende.
Emekçilerin elinden öperim, ister senin gibi genç bir kardeşim olsun ister yaşça büyüğüm.
WC temizleyenlere karşı hassasım bir kadıncağızla tanışmıştımda yıllar önce, tuvalet temizleyerek çocuklarını okutuyordu, o geldi aklıma sinirim bozuldu
Olayi kilicdaroglunun yalan soylemesinden cikarip tuvalet temizleme trajedisine baglayip uzerinden erdogan geyigi yapmak ayrica bir sagduyu ornegi..
Kimse tuvaleti seve seve temizlemez temizleynde parasi icin yapar meslek yane..ee sen siysetcisin isini yap tuvalet temizlmek gibi bir hobin mi varda altin olduguna kanaat getirecek kadar inceledin derler adama..
Ses bi ki ...gene gitmiyo sesim..sagduyudan sesim gitmiyor yaf..