• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'dan iddialı sözler:''Ben gidersem devlet yıkılır!''

Sen imamahatipler ile ilgili ne biliyorsun ?daha imamhatip hazırlıkta iken başörtü yüzünden hoplamam insanlarız biz ..vs vs vs kim neyi rahat yaşayabilmiş bu sözde Müslüman ülkede o Zaman'lar acaba? Tabi sizin için hava hoştu oda ayrı mesele

E bende onu diyorum işte. Aynı şeyi söylemişiz bak :KK15:
Ayrıca benim için neden hava hoş olsun ki. Başkalarının haksızlığa uğramasından, coplanmasından mesut olacak birine mi benziyorum aşkolsun.

Sen imamahatipler ile ilgili ne biliyorsun ?daha imamhatip hazırlıkta iken başörtü yüzünden hoplamam insanlarız biz ..vs vs vs kim neyi rahat yaşayabilmiş bu sözde Müslüman ülkede o Zaman'lar acaba? Tabi sizin için hava hoştu oda ayrı mesele

Peki söylermisin sizin başörtünüzü yasaklayanlar kimler? Yasak 1984'de geldi, 90 yılına kadarda yasak uygulanmadı, hatta 90ların ortasına kadar bile üniversitelerde başörtü takan kızlar oldu. O dönem okuyanlara sorabilirsin. Hepsinin sınıfında bir iki tane başörtülü öğrenci olmuştur.

Ve nedense o zaman öyle kıyamet gibi başörtülü kız okumuyor hatta sallamıyordu bile yasağı. O yasağı rant haline getirip, başörtülüleri hedef gösteren kim?

Bu yasağı koyan Atatürk değil, o dönem Atatürk'ün etrafındaki kadınlar bile örtülü.

Yasağın ana sebebini, başörtüsünü siyasete alet edenleri, kadının eşarbıyla rant sağlayama heveslilerini tarih yazar kardeşim.

Okuyun okumaktan zarar gelmez, öyle her yasağı Ataya, sola maletmek için önce bilgin olacak. Ama siz ancak size anlatılanla yetinmeyi tercih edersiniz doğru.

E bende onu diyorum işte. Aynı şeyi söylemişiz bak :KK15:
Ayrıca benim için neden hava hoş olsun ki. Başkalarının haksızlığa uğramasından, coplanmasından mesut olacak birine mi benziyorum aşkolsun.
Şuan bisn benzemiyormuşsun gibi geldi :D pardon Can'ım

Daha önce sarayımız mı vardı ?
Saraya o kadar mesciti halk için yaptırmadı.
Eğer Çankaya Köşkünden bahsediyorsanızda namaz kılınmadığını ispat edebilirmisiniz?

Peki söylermisin sizin başörtünüzü yasaklayanlar kimler? Yasak 1984'de geldi, 90 yılına kadarda yasak uygulanmadı, hatta 90ların ortasına kadar bile üniversitelerde başörtü takan kızlar oldu. O dönem okuyanlara sorabilirsin. Hepsinin sınıfında bir iki tane başörtülü öğrenci olmuştur.

Ve nedense o zaman öyle kıyamet gibi başörtülü kız okumuyor hatta sallamıyordu bile yasağı. O yasağı rant haline getirip, başörtülüleri hedef gösteren kim?

Bu yasağı koyan Atatürk değil, o dönem Atatürk'ün etrafındaki kadınlar bile örtülü.

Yasağın ana sebebini, başörtüsünü siyasete alet edenleri, kadının eşarbıyla rant sağlayama heveslilerini tarih yazar kardeşim.

Okuyun okumaktan zarar gelmez, öyle her yasağı Ataya, sola maletmek için önce bilgin olacak. Ama siz ancak size anlatılanla yetinmeyi tercih edersiniz doğru.
84 de geldiği falan yok ben 87 doğumlu olduğuma göre lise çağlarını Bi hesaplayıverin.Kimsenin sallamadığı falan yoktu .bi araştırıverin araştırmaktan zarar gelmez

O xam
Daha önce sarayımız mı vardı ?
Saraya o kadar mesciti halk için yaptırmadı.
Eğer Çankaya Köşkünden bahsediyorsanızda namaz kılınmadığını ispat edebilirmisiniz?
o Zaman hem kadeh tokuşturup hem namaz kılınıyordu :Dyaw güldürmeyin insanı daha askeri lojmanlara başörtülü bile girilemiyordu misafir olarak bile o zihniyet namaz kılacakmış Çankaya da subhanallah

Konu basortusune nasil geldi ?
Gunde 3 ogun bahsetmezlerse rahat edemiyolar arkadas.Surada hemen her gun 3 sayfa konu konusulamiyor artik konu buna baglanmaktan.Sonra hic olup kapaniyor.
Fenalik geldi artik copy paste imam hatip ,basortusu muhabbetinden.
Yonetime soyleyelim bir bolum acsinlar basortusu magduriyet basligi diye.Veryansin edesi gelen gitsin topige rahatlayip gelsin.

bence haddi asan yorumlar var cevap vermeye gerek yok parmakları yormayın kibleyin dalgaya almıs ciddiyeti yok

Atatürk evet o yasağı koyan değildi.Biranda yapılamazdı zaten çünkü o Zaman 2. Bir kurtuluş savaşı onlara karşı yapılırdı .zamana yayarak yavaş yavaş olan oldu zaten ...halifeliğin kaldırılışı...şapka devrimi...dedelerimizin alfabesinden koparılış... Vs vs vs en son gelinen nokta Menderes e kadar ezan yerine Tanrı uludur sesleri... Kuran toplamalar ... Menderes'te biraz düzelme .ondan sonra başörtüsü yasağı vs vs vs

84 de geldiği falan yok ben 87 doğumlu olduğuma göre lise çağlarını Bi hesaplayıverin.Kimsenin sallamadığı falan yoktu .bi araştırıverin araştırmaktan zarar gelmez

Okuduğunu anlamakta önemli :) :)

Sen önce okuduğunu anlama çalışması yap sonra tarih oku o zaman...

Tayyip yokken acaba hiç kimse AVM'ler de saraylarda Köşk'lerde gezmiyor muydu he şimdi tek fark var kadeh tokuşturulmuyor hamd olsun .saray namaz kılan birilerini de gördü hamdolsun.
peygamberin sana şefaat etsin ozaman.bi söz varda banlanırım bide buradaki itibarım biter susayım ben.

çankayada hamdolsun namaz kılınıyor artık da
peki doğu daki sokağa çıkma yasağı hakkında ne düşünüyorsun terörün durumunu kıyaslayalım biraz da 2002 den önce ve 2002 den sonra diye
Terör dediğiniz şey sadece bu halkın içindeki bazı insanların devlete baş kaldırma işi değil maalesef öle olsaydı iş kolay olurdu .arkalarımda duran devletler onlara destek sağlayanlar .boğazına kadar borca batmış hiçbir öncülük iddiasında olmayan diğer ülkelerin güdümüne girmiş
Bi ülkede neden daha fazla terör olsun ki .Zaten olanlar olmuş .Şimdi çoğuna Avrupa ülkelerinden daha güçlü bölgesinde daha aktif ayakları üzerinde dimdik duran bir ülke var her taraftan sarıp çökertmeye uğraşmak o pkk nın arkasında duran devletlerin işi ....

Atatürk evet o yasağı koyan değildi.Biranda yapılamazdı zaten çünkü o Zaman 2. Bir kurtuluş savaşı onlara karşı yapılırdı .zamana yayarak yavaş yavaş olan oldu zaten ...halifeliğin kaldırılışı...şapka devrimi...dedelerimizin alfabesinden koparılış... Vs vs vs en son gelinen nokta Menderes e kadar ezan yerine Tanrı uludur sesleri... Kuran toplamalar ... Menderes'te biraz düzelme .ondan sonra başörtüsü yasağı vs vs vs

Sen Hz. Muhammed'in vekili halifelerle son halifeleri aynı kefeye mi koyuyorsun yani?

Bence Allah halifelik kalktığı için memnun bile olmuştur, Emevilerden sonra halifelik hırs ve rant kapısı oldu dinle ilgisi yoktu, İslamiyet için en doğrusunuı yaptı Atatürk.

Dedelerinin alfabesi dediğinde 3-4 tane alfabenini karışımı ve yine bize ait olmayan bir alfabeydi, yani dedenin değil başkalarının alfabesiydi.

Alfabelere, harflere, dillere, şapkalara, sarıklara bu kadar anlam yükleyeceğinize Atatürk'ün sizi hristiyanların mandacılığından kurtarmasından, dininizi özgür yaşamanızdan ötürü şükredin bi kerede arkadaş. Ne alfabeymiş, ne sarıkmış, ne cübbeymiş anlamadık 100 yıldır şapka devrimi şapka devrimi.

Sarıkla gezin aga engel olan mı var??? O sarıkta senin atandan değil, araptan miras. Hz. Muhammed bile giymiyordu, neyin bağlılığı bu anlamak mümkün değil.

Âmin
peygamberin sana şefaat etsin ozaman.bi söz varda banlanırım bidburadaki itibarım biter susayım ben.
.peygammerim Hz Muhammed'in şefaati bana da nasip olsun .kişi kendinden bilirmiş işi değil mi.Sizin Peygamber edindiğiniz insanlarınız olunca başkasını da kendiniz gibi biliyorsunuz

Back