- 12 Temmuz 2006
- 56.172
- 215.920
- 1.223
- 52
Kaçma gelÇok isterdim Müdürüm ama çok işim var benim çok meşgul bir kadınım ben
Başka zaman inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçma gelÇok isterdim Müdürüm ama çok işim var benim çok meşgul bir kadınım ben
Başka zaman inş
Applaa bana pkk li dediler çok ağladım mağdurum da mağdurum dedim hahahaga :)Kadişimme neler didiler öyleee
Bak nasılda gülüyor öylee
Ben pek sevmedim o yüzden şeyettiydim yani
Gece olanları sabah okudum,yarıldım gülmekten çok ta hoşuma gitti neler kaçırdım bende..
Biz artık burada eskidik,biliyoruz kşmlerin şaka kaldırdıklarını mesela.
Bana bile nene diyorlar,takma diş filan valla hoşumada gidiyor,biliyorum ki nazları geçiyor bana..
Anaaaaa ilk defa görüyorum müdürüm enseye tokat daldı
Applaa bana pkk li dediler çok ağladım mağdurum da mağdurum dedim hahahaga :)
Yaa onu kim dedi abla kelesini gostereydin yaOyyy kıyamam ağlama annemm ağlamaa,banada trollll ddilerrrr
oo banada terörist dediler mesela..Oyyy kıyamam ağlama annemm ağlamaa,banada trollll ddilerrrr
Yaa onu kim dedi abla kelesini gostereydin ya
Kimmiş abla bana de söyle :)Kaale bile almadımmm oda kimmiş ayol
oo banada terörist dediler mesela..
valla herkesi tararım kaçın terörist geldii dermişimmm.
ayy şakası bikle korkunç.
ben hoş gülmüyorumm bu ithamlara. benim için şahsıma yapılacak en büyük hakaret budur
Kimmiş abla bana de söyle :)
abla bana da güzel, tatlı, şahane, bir tane, olağan üstü dediler bende aldım kabul ettim
Sus be hahahaha :)abla bana da güzel, tatlı, şahane, bir tane, olağan üstü dediler bende aldım kabul ettim
sen onu bırak da fakir miymiş Fin diktatör ona karar verdin mi? şakalar komiklikler yaptık diye unuttum sanma, 16 adalar meselesi biraz daha karışık ama onun için düşün biraz daha istersen.Buyur burdan yak
bacım Üsküdarda sabah oldu
Karıştırma ortalığı
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30314945.asp
- Tarifeli gelmişler
ANKARA
15 Ekim 2015
TÜRKİYE ziyaretine önceki gün başlayan Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö’nun, Helsinki’den İstanbul’a Türk Hava Yolları’nın tarifeli seferiyle geldiği ve buradan Ankara’ya aktarma yaptığı ortaya çıktı.
Bir dizi ziyaret ve temas için Türkiye’ye gelen ve mütevazı kişiliğiyle bilinen Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö, uçağın business bölümünde uçtu ancak zaman zaman ekonomi sınıfına geçerek gazetecilerle sohbet etti. Bu sırada çekilen bir fotoğraf, dün sosyal medyada yayıldı. Finlandiya Cumhurbaşkanlığı yetkililerinin, Türkiye seyahati öncesinde THY ile temasa geçtiği ve 30 kişilik ekip için uçak bileti satın aldığı öğrenildi.
Aralarında Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö’nün de bulunduğu 11 kişiye business sınıf bileti alınırken, kalanlar yer kalmadığı için ekonomi sınıfında uçtu.
Finlandiya Hava Kuvvetleri’nin envanterinde 3 adet Learjet35 tipi özel jet bulunuyor.
Kısa ve orta menzilde kullanılabilen uçağın koltuk kapasitesi 8. Bu tür kalabalık uçuşlarda ise havayolları tercih ediliyor.
1990’lı yılların sonunda Finlandiya Havayolları Finnair Helsinki-İstanbul uçuşlarını durdurmuştu. Şirket, bazı yıllar Antalya gibi tatil noktalarına charter veya dönemsel tarifeli seferler yapıyor.
İlgilendiğin konuları takip et
Finlandiya Cumhurbaşkanı'nı bilmiyorum ama Norveç'i yöneten kişi okula giden çocuklarını toplu Taşıma aracıyla okula götürüyormuş, suç oranı sıfıra yakınmış, Yaşlılara ve kadınlara inanılmaz haklar tanınmış, halk suya para vermiyormuş, ev veriliyormuş, maaşlar dudak uçuklatıyormuş, tanıştığım biri orda yaşıyor o anlattı da Gözlerim aynen böyle oldu
Valla bende masal sandım ama tanıştığım kişi çok ülke gezmiş, Almanya, Fransa vs vs Norveç'e yerleşmiş yıllar önce, bir anlatıyor anam ağzım böyleeee açık kaldı, erkek olmasa yazdırırdım sitede.Abla ben onu biliyorum. Alice harikalar diyarında filmi o. Gerçek değil değil. Yok o masal. Film film. Gerçek değil. Gerçek mi
Aslinda iskandinav ulkelerinin yasam standardi hemen hemen ayni Mune hanim. Finlandiya cocuklara, hayvanlara ve kadinlara cok deger veren bir ulke. Karisina 2 tokat attigi icin 2 ay hapisde yatan insanlari bilirim.Finlandiya Cumhurbaşkanı'nı bilmiyorum ama Norveç'i yöneten kişi okula giden çocuklarını toplu Taşıma aracıyla okula götürüyormuş, suç oranı sıfıra yakınmış, Yaşlılara ve kadınlara inanılmaz haklar tanınmış, halk suya para vermiyormuş, ev veriliyormuş, maaşlar dudak uçuklatıyormuş, tanıştığım biri orda yaşıyor o anlattı da Gözlerim aynen böyle oldu
Çalışma Ekonomisi okudum, ağır bir Sosyal Politika eğitimi aldımAslinda iskandinav ulkelerinin yasam standardi hemen hemen ayni Mune hanim. Finlandiya cocuklara, hayvanlara ve kadinlara cok deger veren bir ulke. Karisina 2 tokat attigi icin 2 ay hapisde yatan insanlari bilirim.
Cok durust insanlar.Asla vergi kacirmazlar, kurallara kesinlikle uyarlar. Mesela dunyada yolsuzlugun en dusuk oranda oldugu bir ulke. Egitimde ve saglikda cok kaliteliler. Okullarda yemek veriyorlar.
Halkin gelir duzeyi hemen hemen ayni. Multecilerde finlilerde ayni haklara sahip. Irkcilik kesinlikle suc. Herturlu sosyal hakki taniyorlar. Ev kirasi, fatura odemesi , issizlik, annelik haklari vs...
Anne olmak icin en ideal ulke diyebilirim. Yanliz bosanma orani coook yuksek.
http://kalabalik.finland.fi/annelik-paketi-bebek-kutusu/
Finlandiya Cumhurbaşkanı'nı bilmiyorum ama Norveç'i yöneten kişi okula giden çocuklarını toplu Taşıma aracıyla okula götürüyormuş, suç oranı sıfıra yakınmış, Yaşlılara ve kadınlara inanılmaz haklar tanınmış, halk suya para vermiyormuş, ev veriliyormuş, maaşlar dudak uçuklatıyormuş, tanıştığım biri orda yaşıyor o anlattı da Gözlerim aynen böyle oldu