• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'a 'diktatör müsünüz?' diye soran gazeteci 'Ak-troller'in hedefinde A+A-

Hala ısrarla cezaların gelmesi taraftarıyım müdürüm,dün de gördük üzüldüm cidden yaşanan tartışmalara..
Arada takılalım arkadaşlara tabi,ama lafite olsun diyorum bunlarda ..
Hanım,
gece bende takıldım, espriler vs ama esprimi kaldıracak Arkadaşlara yaptım, konuda içerik patlamıştı, beddualara dönmüştü, o negatif enerji gitsin diye videolar paylaştım gülüştük.
Siyasettir elbette ortam gerildiğinde latifeler olmalı ama bu latifeleri dengelemek gerek.

Kim şaka kaldırır kim kaldırmaz biraz düşünmek lazım, herkes herkesin kişiliğini bilemiyor ki, ben senin veya kadesa'nın veya 27.01'in şakasını da ironisini de anlarım lakin tanımadığı için anlamayan ciddiye alır.

Kadiş kızım sen de ne olduğuna bir karar ver arkadaşlıktan bir çıkarıyorum bir geri alıyorum yalama oldu buton :KK67:
Kız ben hem akp li hem chp li hem mhp liyim.bir de dün sakasına pkk li olmuşum bir ara bir arada fasik oldum ben de bilmiyorum ki

Ortaya karışık hahaha

Hanım,
gece bende takıldım, espriler vs ama esprimi kaldıracak Arkadaşlara yaptım, konuda içerik patlamıştı, beddualara dönmüştü, o negatif enerji gitsin diye videolar paylaştım gülüştük.
Siyasettir elbette ortam gerildiğinde latifeler olmalı ama bu latifeleri dengelemek gerek.

Kim şaka kaldırır kim kaldırmaz biraz düşünmek lazım, herkes herkesin kişiliğini bilemiyor ki, ben senin veya kadesa'nın veya 27.01'in şakasını da ironisini de anlarım lakin tanımadığı için anlamayan ciddiye alır.
Mune haklısın sonuna kadar katılıyorum sana da şaka kaldıramayacak olan insan
Kızlar yine yanılmadım şu sevimli balıkçık gibi atladınız hemen :KK53:

Taabi canım Taabi Öyledir kesin
Anca sizin gibi inanmak isteyenler inanır buna :KK14:

:KK70::KK70::KK70: Neyse bugünlük bu kadar yeter
bunları da yazmamalı o zaman.
o kendisini ortaya atana kadar kimse onunla muhatap değildi, herkes kendi yorumunu yapıyordu.
hani bir laf vardır ya
ilk taşı günahsız olan atsın.

o kendisini ortaya atana kadar kimse onunla muhatap değildi, herkes kendi yorumunu yapıyordu.
hani bir laf vardır ya
aynen. ilk atılım elitten geldi.

hani bir laf vardır ya
Buyur burdan yak
bacım Üsküdarda sabah oldu
Karıştırma ortalığı

Kadiş kızım sen de ne olduğuna bir karar ver arkadaşlıktan bir çıkarıyorum bir geri alıyorum yalama oldu buton :KK67:

Kadişimme neler didiler öyleee :KK53::KK53:

Bak nasılda gülüyor öylee :KK70:

arada yanıyor banada

dün neler dendide.
ama,ben bu durumu yinede tercih ediyorum.

Ben pek sevmedim o yüzden şeyettiydim yani :KK53:

Hanım,

Gece olanları sabah okudum,yarıldım gülmekten çok ta hoşuma gitti neler kaçırdım bende..
Biz artık burada eskidik,biliyoruz kşmlerin şaka kaldırdıklarını mesela.
Bana bile nene diyorlar,takma diş filan valla hoşumada gidiyor,biliyorum ki nazları geçiyor bana..

elit o zaman fırçayı ilk yiyen olman lazım, gel ifadeni alacağım:KK67:

Yaşlı bir kadını delirtmeyin burda:KK59:

Anaaaaa ilk defa görüyorum müdürüm enseye tokat daldı :eek::eek:

Akp li degilim ama Erdogan dogru yanit vermis. Eger diktatörluk olsaydi bu ulkede kimse cesaret edip de o soruyu soramazdi zaten.
Ben diktatör olsaydim bu soruyu soramazdin, meydanlarda gezemezdiniz diyor. Zaten turk gazeteciler ona soru soramiyorlar, soran dogru silivri cezaevine gidiyor. Halkda meydanlara cikamiyor. Ya gaz yiyor ya cop yada bombayla havaya ucuyor. Demekki neymis diktatormus...

Ayrica ben bir Suomen olarak cumhurbaskanimizla ve ozgur basinimizla gurur duyuyorum...:KK50:

elit o zaman fırçayı ilk yiyen olman lazım, gel ifadeni alacağım:KK67:

Yaşlı bir kadını delirtmeyin burda:KK59:
Çok isterdim Müdürüm ama çok işim var benim çok meşgul bir kadınım ben :KK45:
Başka zaman inş :KK52:

Back