Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablası aşk ilanı yapıyorum. Bugün ilan eden edene
bencede hanım. kible anacım sende. koca cumhurbaşkanımıza diktatör diyoo bunlar
mune gel oku. valla delilleer mevcut mesajlarda.. :))Mune Müdüre hanım Yargısız infaza maruz bırakılıyorum şuanda
Siz neyin ne olduğunu biliyorsunuz oyüzden içim rahat teşekkürler
Elit şaka yapıyoruz alınma hemen yanı kendi adıma ben takılıyorum sana.Mune Müdüre hanım Yargısız infaza maruz bırakılıyorum şuanda
Siz neyin ne olduğunu biliyorsunuz oyüzden içim rahat teşekkürler
birde mahkemeye vereliim. cumhurbaşkanına hakaretten olmaaamı:)Hayırdır kadişimmm
Kibleyim demi sarışınım dur hemen yapayım
Yok ben pkk li idim en son hahahaha :)
Farkındaysan soran Türk değil.Akp li degilim ama Erdogan dogru yanit vermis. Eger diktatörluk olsaydi bu ulkede kimse cesaret edip de o soruyu soramazdi zaten.
birde mahkemeye vereliim. cumhurbaşkanına hakaretten olmaaamı:)
Sence babyelit bu şakaları ciddiye aldıysan dahada morar hatta,menekşe rengi ol kızz:)
Valla kusura bakmayın ama içerikli yorum yerine üyelerin yazımlarına dönmüş konular, burda kim hangi makama söver, kim Yanlışlıkla yazar az çok biliyoruz hepimiz.
Müdürüm Sultanım diye boşuna demiyorumValla kusura bakmayın ama içerikli yorum yerine üyelerin yazımlarına dönmüş konular, burda kim hangi makama söver, kim Yanlışlıkla yazar az çok biliyoruz hepimiz.
Ben de sakasina şey etmiştimmülteciler finlandiyayı beğenmemişti, çay yok, soğuk, sokakta insan yok, bar yok demişlerdi o geldi aklıma niyeyse
Akp li degilim ama Erdogan dogru yanit vermis. Eger diktatörluk olsaydi bu ulkede kimse cesaret edip de o soruyu soramazdi zaten.
Ben de sakasina şey etmiştim
Off kaç gündür benim yanı küçücük çocuğun üstüne geliyorlar ya
Sustum tamam :)
Müdürüm,saygılar ben masumum konunun üzerine geldim
Hanım,
seni alıntılayarak yazıyorum ama lafım genel, burda siyasiler dışındaki yorumlara banlanma kalktı, iyi güzel ama şaka yapılacak insan vardır yapılmayacak insan vardır, samimisinizdir yaparsınız karşınızdaki o şakayı kaldırır ama hararetle farklı fikirleri savunduğunuz kişilere yapılınca kavga çıkması muhtemel, ki dün başka bir topikte yapılan ironiler bile uzadı da uzadı ciddiye alındı.