• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'a 'diktatör müsünüz?' diye soran gazeteci 'Ak-troller'in hedefinde A+A-

mülteciler finlandiyayı beğenmemişti, çay yok, soğuk, sokakta insan yok, bar yok demişlerdi o geldi aklıma niyeyse:KK53:

Valla kusura bakmayın ama içerikli yorum yerine üyelerin yazımlarına dönmüş konular, burda kim hangi makama söver, kim Yanlışlıkla yazar az çok biliyoruz hepimiz.
Müdürüm Sultanım diye boşuna demiyorum :KK68:
kusura bakma bu canı eğlence isteyen hatunlar boş yere rahatsız etti seni Hoppa

Müdürüm,saygılar ben masumum konunun üzerine geldim :KK19::KK19:

Hanım,
seni alıntılayarak yazıyorum ama lafım genel, burda siyasiler dışındaki yorumlara banlanma kalktı, iyi güzel ama şaka yapılacak insan vardır yapılmayacak insan vardır, samimisinizdir yaparsınız karşınızdaki o şakayı kaldırır ama hararetle farklı fikirleri savunduğunuz kişilere yapılınca kavga çıkması muhtemel, ki dün başka bir topikte yapılan ironiler bile uzadı da uzadı ciddiye alındı.

Hanım,
seni alıntılayarak yazıyorum ama lafım genel, burda siyasiler dışındaki yorumlara banlanma kalktı, iyi güzel ama şaka yapılacak insan vardır yapılmayacak insan vardır, samimisinizdir yaparsınız karşınızdaki o şakayı kaldırır ama hararetle farklı fikirleri savunduğunuz kişilere yapılınca kavga çıkması muhtemel, ki dün başka bir topikte yapılan ironiler bile uzadı da uzadı ciddiye alındı.

Hala ısrarla cezaların gelmesi taraftarıyım müdürüm,dün de gördük üzüldüm cidden yaşanan tartışmalara..
Arada takılalım arkadaşlara tabi,ama lafite olsun diyorum bunlarda ..

Back