Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet buyrun birtane dahaElit ya bu nasıl bir yorum hahahaha :)
Bak sen de diktatör dedin gül gibi uzun adama
Canım Erdoğan a diktatör dediğin icin ok kib bay diyorum sana ÜzgünümNeyse bugünlük bu kadar yeter
inan yaparım,fazla zorlama kiblerim bak:)Evet buyrun birtane daha![]()
Ay noldu sazan mi oldum ödül mu kazandım nerde haniEvet buyrun birtane daha![]()
Sazancıklar Nasılda işinize geldiği anlıyorsunuzhea sarışınım şimdi düştü jeton. sahi ya,erdoğana bizim diktatörmü dedi şimdi. aneeemmm kibbb![]()
Hahahaha bilmisim bak 100 puan banaSazancıklar Nasılda işinize geldiği anlıyorsunuz![]()
ne yazdıysan onu anlıyoruz, morcivert hatun:)Sazancıklar Nasılda işinize geldiği anlıyorsunuz![]()
aha ok kib bye.Uzun Adam Sana DİKTATÖR dıyenlere ınat,senı dıktatör olduğun için seviyorum
kim anacım o...O değilde sende iyi çalışıyorsun seçim üzeri ak trolleri eleştiriyorsun ama aşağı kalır yanın yok![]()
Ablası aşk ilanı yapıyorum. Bugün ilan eden edeneNe oluyor gene uzun adam diktadör ne kadan ayıppppp![]()
bencede hanım. kible anacım sende. koca cumhurbaşkanımıza diktatör diyoo bunlarNe oluyor gene uzun adam diktadör ne kadan ayıppppp![]()
Yok ben pkk li idim en son hahahaha :)Kesin kadiştir bak gör![]()