yok ben böyle sevdim burayı. cezallar gelmesin
ilk şakayı bize, elit yaptı. yolu o açtı.
bknz.. sevimli balıkçıklarrrr
anlamadım valla bodozlama yazdım, okumadım sayfaları
arada yanıyor banadaBence gelsin bee,sonrada devrelerimiz yanıyor
Hanım,Hala ısrarla cezaların gelmesi taraftarıyım müdürüm,dün de gördük üzüldüm cidden yaşanan tartışmalara..
Arada takılalım arkadaşlara tabi,ama lafite olsun diyorum bunlarda ..
bak nasıl gülüyor. biliyor yaptığını:))
Kız ben hem akp li hem chp li hem mhp liyim.bir de dün sakasına pkk li olmuşum bir ara bir arada fasik oldum ben de bilmiyorum kiKadiş kızım sen de ne olduğuna bir karar ver arkadaşlıktan bir çıkarıyorum bir geri alıyorum yalama oldu buton
Yaramaz çocuklar gibinElit ile sakalasiyorduk o bize sazan biz ona kib yaparız diyorduk mune abla geldi. Tırstım
Hahahaha :)Yaramaz çocuklar gibin
Mune haklısın sonuna kadar katılıyorum sana da şaka kaldıramayacak olan insanHanım,
gece bende takıldım, espriler vs ama esprimi kaldıracak Arkadaşlara yaptım, konuda içerik patlamıştı, beddualara dönmüştü, o negatif enerji gitsin diye videolar paylaştım gülüştük.
Siyasettir elbette ortam gerildiğinde latifeler olmalı ama bu latifeleri dengelemek gerek.
Kim şaka kaldırır kim kaldırmaz biraz düşünmek lazım, herkes herkesin kişiliğini bilemiyor ki, ben senin veya kadesa'nın veya 27.01'in şakasını da ironisini de anlarım lakin tanımadığı için anlamayan ciddiye alır.
Kızlar yine yanılmadım şu sevimli balıkçık gibi atladınız hemen
Taabi canım Taabi Öyledir kesin
Anca sizin gibi inanmak isteyenler inanır buna
bunları da yazmamalı o zaman.Neyse bugünlük bu kadar yeter
elit o zaman fırçayı ilk yiyen olman lazım, gel ifadeni alacağım
aynen. ilk atılım elitten geldi.Mune haklısın sonuna kadar katılıyorum sana da şaka kaldıramayacak olan insan
bunları da yazmamalı o zaman.
o kendisini ortaya atana kadar kimse onunla muhatap değildi, herkes kendi yorumunu yapıyordu.
hani bir laf vardır ya
ilk taşı günahsız olan atsın.
Buyur burdan yakMune haklısın sonuna kadar katılıyorum sana da şaka kaldıramayacak olan insan
bunları da yazmamalı o zaman.
o kendisini ortaya atana kadar kimse onunla muhatap değildi, herkes kendi yorumunu yapıyordu.
hani bir laf vardır ya
ilk taşı günahsız olan atsın.
Abla dünden beri siyasette gerilmem lazım iken sürekli kahkaha modundayimelit o zaman fırçayı ilk yiyen olman lazım, gel ifadeni alacağım
Yaşlı bir kadını delirtmeyin burda
neyse sakalaştık sonuçta kimse gerilmedi.Buyur burdan yak
bacım Üsküdarda sabah oldu
Karıştırma ortalığı
Kadiş kızım sen de ne olduğuna bir karar ver arkadaşlıktan bir çıkarıyorum bir geri alıyorum yalama oldu buton
arada yanıyor banada
dün neler dendide.
ama,ben bu durumu yinede tercih ediyorum.
Hanım,
gece bende takıldım, espriler vs ama esprimi kaldıracak Arkadaşlara yaptım, konuda içerik patlamıştı, beddualara dönmüştü, o negatif enerji gitsin diye videolar paylaştım gülüştük.
Siyasettir elbette ortam gerildiğinde latifeler olmalı ama bu latifeleri dengelemek gerek.
Kim şaka kaldırır kim kaldırmaz biraz düşünmek lazım, herkes herkesin kişiliğini bilemiyor ki, ben senin veya kadesa'nın veya 27.01'in şakasını da ironisini de anlarım lakin tanımadığı için anlamayan ciddiye alır.
elit o zaman fırçayı ilk yiyen olman lazım, gel ifadeni alacağım
Ben diktatör olsaydim bu soruyu soramazdin, meydanlarda gezemezdiniz diyor. Zaten turk gazeteciler ona soru soramiyorlar, soran dogru silivri cezaevine gidiyor. Halkda meydanlara cikamiyor. Ya gaz yiyor ya cop yada bombayla havaya ucuyor. Demekki neymis diktatormus...Akp li degilim ama Erdogan dogru yanit vermis. Eger diktatörluk olsaydi bu ulkede kimse cesaret edip de o soruyu soramazdi zaten.
Çok isterdim Müdürüm ama çok işim var benim çok meşgul bir kadınım benelit o zaman fırçayı ilk yiyen olman lazım, gel ifadeni alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?