hele bir bunun borçlarını ödeyelim,reisi cumhurumuza,mısır piramiti gibi saray yaptırıcaz:)vah vah pek te küçükmüş
hele bir bunun borçlarını ödeyelim,reisi cumhurumuza,mısır piramiti gibi saray yaptırıcaz:)
hepsi hatırımda maalesef
'' Bilal oğlum sabah şeriflerin hayır olsun! stop.
ParaLARI saklayın oğlum stop. Sümeyye de saklasın amcangil dayıngil dıdının dıdısıgil de saklasın stop.
Şiiii açık konuşma oğlum dinliyorlar stop.''
Sümeyye gelip arabayla alacak demiyormuydu:)Bak rezalet burda işte
Özgür Filistin Derneği Başkanı, siyaset bilimci Doç. Dr. Arif Çam’ın twitter hesabından paylaştığı bir tweet sosyal medyada geniş yankı buldu.
Doç Dr. Çam paylaşımında “Peygamber Efendimiz S.A.V bir hadisinde 2000′li yıllarda Tayyip adında bir İslam güneşi doğacağını buyurmuştu” dedi.
Çam’ın paylaşımı sosyal medyayı adeta salladı. Twitter’da söz konusu hadisin doğru olup olmadığından, kaynağının kim olduğuna kadar başlayan tartışmalar alevlendi.
“HZ. ERDOĞAN”
Çam ayrıca twitter’dan “YÜCE RABBİMİZİN TÜM SIFATLARINI TAŞIYAN UZUN ADAM SANA YÜREKTEN BAĞLIYIZ. RABBİMİZİN TÜRKİYEYE HEDİYESİ HZ.RECEP TAYYİP ERDOĞAN CANIM FEDA OLSUN SANA EY RECEP TAYYİP ERDOĞAN” diye yazdı.
hz. Erdoğan,çok enteresan
Özgür Filistin Derneği Başkanı, siyaset bilimci Doç. Dr. Arif Çam’ın twitter hesabından paylaştığı bir tweet sosyal medyada geniş yankı buldu.
Doç Dr. Çam paylaşımında “Peygamber Efendimiz S.A.V bir hadisinde 2000′li yıllarda Tayyip adında bir İslam güneşi doğacağını buyurmuştu” dedi.
Çam’ın paylaşımı sosyal medyayı adeta salladı. Twitter’da söz konusu hadisin doğru olup olmadığından, kaynağının kim olduğuna kadar başlayan tartışmalar alevlendi.
“HZ. ERDOĞAN”
Çam ayrıca twitter’dan “YÜCE RABBİMİZİN TÜM SIFATLARINI TAŞIYAN UZUN ADAM SANA YÜREKTEN BAĞLIYIZ. RABBİMİZİN TÜRKİYEYE HEDİYESİ HZ.RECEP TAYYİP ERDOĞAN CANIM FEDA OLSUN SANA EY RECEP TAYYİP ERDOĞAN” diye yazdı.
kalıcı hasariyat olmuş olabilirmi çocukken ateşlenmeden falanArif amca ne içti acaba
He evet sanki öyleydiSümeyye gelip arabayla alacak demiyormuydu:)
macera filmi gibi:)Bak rezalet burda işte
kalıcı hasariyat olmuş olabilirmi çocukken ateşlenmeden falan
30 milyon dolarcık mı kalmış da onu da dağıtacağız Allahın izniyle diyor Bilal efendimacera filmi gibi:)
Özgür Filistin Dernhttp://www.kariyermedya.net/ulusal/hazreti-tayyip-gunesi-h7380.htmleği Başkanı, siyaset bilimci Doç. Dr. Arif Çam’ın twitter hesabından paylaştığı bir tweet sosyal medyada geniş yankı buldu.
“HZ. ERDOĞAN”
içinden edebilirsinKüfür etmek ihtiyacı hissettim!
adam halkı tanıyor hemde çok iyiYav bana bu adam sanki bize kufrediyormus gibi geliyor... Bir tek bana mi oyle geliyor acaba... "1000 degil 1150 oda var, catlayin da patlayin, hadi bakalim isterseniz itiraz edin dumbukler.." diyormus gibi sanki...
Bir de Yalova'daki asirlik agaclari kesmisler, nerde geziciler diyor, sanki memleketi geziciler yonetiyor, madem biliyormus da kendisi nerdeymis, neden ses cikarmamis acaba? Sus payi mi almis?
Polisi 8 seneligine de paralel yargi iceri atmis.. Bak hele.. Ozru kabahatinden buyuk... Insanlarin gozunun icine baka baka gezide polis vatandasi mi oldurdu diyor, yok, gezide vatandasi uzaylilar oldurdu.. Kiminin de uzaylilar gozlerini cikartti... Bu adam bizle dalga mi geciyor, yoksa herkesi kendi %50si gibi mi saniyor?
Ben yazdım ya ilk yorumumda.Yav bana bu adam sanki bize kufrediyormus gibi geliyor... Bir tek bana mi oyle geliyor acaba... "1000 degil 1150 oda var, catlayin da patlayin, hadi bakalim isterseniz itiraz edin dumbukler.." diyormus gibi sanki...
Bir de Yalova'daki asirlik agaclari kesmisler, nerde geziciler diyor, sanki memleketi geziciler yonetiyor, madem biliyormus da kendisi nerdeymis, neden ses cikarmamis acaba? Sus payi mi almis?
Polisi 8 seneligine de paralel yargi iceri atmis.. Bak hele.. Ozru kabahatinden buyuk... Insanlarin gozunun icine baka baka gezide polis vatandasi mi oldurdu diyor, yok, gezide vatandasi uzaylilar oldurdu.. Kiminin de uzaylilar gozlerini cikartti... Bu adam bizle dalga mi geciyor, yoksa herkesi kendi %50si gibi mi saniyor?
Gozumden kacmis, cok asabim bozuldu boyle adamin bize kufrettigini gorunce ondandir. Yani ben oyle algiliyorum, isteyen yarabbi sukur demekte ozgur tabii..Ben yazdım ya ilk yorumumda.
2. sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?