Erdoğan: 'Yanlış Biliyorsunuz, Bin 150 Küsür Odası Var'

Özgür Filistin Dernhttp://www.kariyermedya.net/ulusal/hazreti-tayyip-gunesi-h7380.htmleği Başkanı, siyaset bilimci Doç. Dr. Arif Çam’ın twitter hesabından paylaştığı bir tweet sosyal medyada geniş yankı buldu.
Doç Dr. Çam paylaşımında “Peygamber Efendimiz S.A.V bir hadisinde 2000′li yıllarda Tayyip adında bir İslam güneşi doğacağını buyurmuştu” dedi.
Çam’ın paylaşımı sosyal medyayı adeta salladı. Twitter’da söz konusu hadisin doğru olup olmadığından, kaynağının kim olduğuna kadar başlayan tartışmalar alevlendi.
“HZ. ERDOĞAN”
Çam ayrıca twitter’dan “YÜCE RABBİMİZİN TÜM SIFATLARINI TAŞIYAN UZUN ADAM SANA YÜREKTEN BAĞLIYIZ. RABBİMİZİN TÜRKİYEYE HEDİYESİ HZ.RECEP TAYYİP ERDOĞAN CANIM FEDA OLSUN SANA EY RECEP TAYYİP ERDOĞAN” diye yazdı.

hz. Erdoğan,çok enteresan

Arif amca ne içti acaba

Ay sen cok yasa emi! Sesli guldum valla...

Küfür etmek ihtiyacı hissettim!

Yav bana bu adam sanki bize kufrediyormus gibi geliyor... Bir tek bana mi oyle geliyor acaba... "1000 degil 1150 oda var, catlayin da patlayin, hadi bakalim isterseniz itiraz edin dumbukler.." diyormus gibi sanki...
Bir de Yalova'daki asirlik agaclari kesmisler, nerde geziciler diyor, sanki memleketi geziciler yonetiyor, madem biliyormus da kendisi nerdeymis, neden ses cikarmamis acaba? Sus payi mi almis?
Polisi 8 seneligine de paralel yargi iceri atmis.. Bak hele.. Ozru kabahatinden buyuk... Insanlarin gozunun icine baka baka gezide polis vatandasi mi oldurdu diyor, yok, gezide vatandasi uzaylilar oldurdu.. Kiminin de uzaylilar gozlerini cikartti... Bu adam bizle dalga mi geciyor, yoksa herkesi kendi %50si gibi mi saniyor?

adam halkı tanıyor hemde çok iyi

Ben yazdım ya ilk yorumumda.
2. sayfa

http://www.haberturka.com/haber.php?haber_id=95131Bağış'tan Erdoğan ile alakalandırdığı "üç mübarek şehir" benzetmesi
"Avrupa'da Türkiye'nin önüne engel olabileceğini zannedenlere Sayın Başbakanımızdan aldığımız güçle, Kaçkar Dağları gibi dimdik duruyoruz, onlara anladıkları dilden cevaplarını veriyoruz." diyen Bağış; Erdoğan'a ilişkin övgülerine devam ederek, çok tartışılacak şu sözlerle üç şehiri daha "mübarek" ilan etti:
"Ülkemizde eğer Urfa şanlıysa, Antep gaziyse, Maraş kahramansa, Rize, İstanbul ve Siirt de mübarektir. Çünkü bu 3 şehir, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük liderinin doğmasına vesile olmuştur

egemen bağışta çok entersan bir şahsiyetmiş,Rize,İstanbul,ve Siirt'i mübarek ilan etmiş..RTEnin doğmasına vesile olduğundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…