Yutmuyrum/yutamıyorum ama tüküremiyorum daGozumden kacmis, cok asabim bozuldu boyle adamin bize kufrettigini gorunce ondandir. Yani ben oyle algiliyorum, isteyen yarabbi sukur demekte ozgur tabii..
bende ağzımı alıştırdım bu seneye kadar hiç etmiş insan değilim..Yutmuyrum/yutamıyorum ama tüküremiyorum da
Bol bol beddua ediyorum!
bende ağzımı alıştırdım bu seneye kadar hiç etmiş insan değilim..
ben reeldede arkadaşlarla tartışıyorum bu konuları..arkadaş açık açık..kadın kollarına iş bulabilirim diye girdim ama bulamadım şeklinde itiraf etti..Yutmuyrum/yutamıyorum ama tüküremiyorum da
Bol bol beddua ediyorum!
caresizlikten işte..bende ağzımı alıştırdım bu seneye kadar hiç etmiş insan değilim..
emin ol buna,gidecek,Türk milletinin imtahanı bu..Bu ülke neler gördü...isteyen kadar istemeyende var..sen dediklerine bakma o gezi olaylarında tertemiz ailelerin evlatlarıda vardı,iş mevki sahibi,hepsini risk edip seslerini çıkardılar..caresizlikten işte..
Cumhurbaşkanını meclis secer.
İlk olarak o maddeyi kaldırdılar..Meclis sececek olsaydı 367 oyu bulamayacaktı.
Ve cumhurbaşkanı olamayacaktı!
Hayallerinde de başkanlık sistemi vardı. Dolayısıyla meclis yoluyla bunu yapamayacaktı.
Cumhurbaşkanını halk secer maddesini getirdi. Hem cumhurbaşkanı olabildi hem de başkanlık sistemine ilk adımı attı.
Defolup gitse bi!!!
ya adam cumhurbaskanı edildi basımıza!emin ol buna,gidecek,Türk milletinin imtahanı bu..Bu ülke neler gördü...isteyen kadar istemeyende var..sen dediklerine bakma o gezi olaylarında tertemiz ailelerin evlatlarıda vardı,iş mevki sahibi,hepsini risk edip seslerini çıkardılar..
biraz zaman alıcak ama değişim olacak allahın izni ile..ya adam cumhurbaskanı edildi basımıza!
Sen ben secmedik, o secmedi ama bi yerlerden topluyorlar işte oyları.Yol yöntem uydurmuslar.
Adamın paraları saklayın konulu ses kayıtları cıktı piyasaya,gezi olayları oldu.
Hani?! Adam en tepemize geldi oturdu! Saraylar yaptırıyor Atatürk'ün vasiyetini bile hiçe sayarak!Göz göre göre,hic cekinmeden,korkmadan! Alay edercesine!
Gitmek mi!!! Yok be cryptic, adam memlekete iyice yerleşiyor. Zaten bu adam iyilikle güzellikle gitmez. Bu gitse gitse saddam gibi, Kaddafi gibi gider...emin ol buna,gidecek,Türk milletinin imtahanı bu..Bu ülke neler gördü...isteyen kadar istemeyende var..sen dediklerine bakma o gezi olaylarında tertemiz ailelerin evlatlarıda vardı,iş mevki sahibi,hepsini risk edip seslerini çıkardılar..
yaz arkadaşım çekinme 'kendi parasıyla yaptırdı,size ne!'yaz istersen
"Milletin sarayı" deyip duruyor da,şimdi gidip "madem benim de sarayım,bi odayı hazırlayın bana bu gece burda kalıcam" desek toplamda kaç koruma bizi karga tulumba dışarı atar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?