3 oda bir salon neyine yetmedi?
Bilalle Burak bir odada, Esra ile Sümeyye bir odada kalırdı. Sen de hanımınla yatak odasında kalırdın. Salonu da oturma odası olarak kullanırdınız.
kendılerıne yeterde paraları nereye saklıycaklar be canım3 oda bir salon neyine yetmedi?
Bilalle Burak bir odada, Esra ile Sümeyye bir odada kalırdı. Sen de hanımınla yatak odasında kalırdın. Salonu da oturma odası olarak kullanırdınız.
vallahide billahide bulunmaz oradakendılerıne yeterde paraları nereye saklıycaklar be canım
Cumhurbaşkanımızı bin odalı diyerek utanmadan yalancı çıkartıyorlar otporcular, paraleller, çapulcular, darbeciler, alman ajanları, israil dölleri, ! o kalan 150 odayı odadan saymıyorlar bu milli iradeye saygısızlık bence.
ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler efendim..Evsiz o kadar insan varken ne gerek var o kadar odaya.......
Gercekten sormuyorsun herhaldesonradan oldu burjuva,
fakir bir ailenin evladıymış halbuki,bir insan nasıl bu kadar zengin olur bu kadar kısa zamanda
Fakirin kömürünü zengin mi çıkartacak hem ?ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler efendim..
yok ses kayıtlarını dinledim benGercekten sormuyorsun herhalde
Efferinyok ses kayıtlarını dinledim ben
hepsi hatırımda maalesefEfferinHem benim stop'lu mesaja bakıp hatırlayabilirsin de arada
Kayıtlardan silmek silmek silmek istiyorum o iğrençliğihepsi hatırımda maalesef
Eh işte karınca kararınca nohut oda bakla sofa fakirhaneleriBen de 1000 odaya nasıl sığıyorlar diye düşünüyordum neyse 1150 odalıymış idare eder işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?