Erdoğan: Tarih kitaplarında ellerine bira tutuşturulmuş çocuklar görürsünüz!

pehh sinan meydanın koyduğum yazısını ben yazdım diye mune ya şikayet ediyor.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sanırım 10cu sayfadaki makaleyi yazmakla suçlanıyorum. bir bakarsın kim yazmış:)

bu makaleyi ben yazmışım. yarabbim kimlere ne anlatıyoruz. MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
bu makale

Şuan sosyal paylaşımda gördüğümüz eline alkol tutuşturulmuş çocuklar hangi çağda yaşıyor Teyyip Baba?

Burda bazı hadsiz şahıslarla tartışmak benim için eziyet olmaya başladı..ve sevdiğim üyelerinde bu eziyete maruz kaldığını görmek.. Gerçek hayatta dönüp SÜMÜĞÜMU bile atmayacagim şahıslar, işi hakaret boyutuna vardırdılar.. Hala şahıs diyorum, zira ailemden gordugum terbiye, sanalda da olsa, kimseye hakaret etmemeyi öğretti bana..
Konu, çoktan amacından sasti..kapatilsin artik

Bizde nerden alıntı yapıldı biliyoruz bende zaten geçmiş tarihteki olayları yazdım sizin yaptığınizi yani siz gazetedeki hakaretleri burda paylaşmak zorunda değilsiniz

hadi diyelim şu makaleyi sinan değil ben yazdım.
cumhurbaşkanı da hükümette eleştiirilir. bu gayet doğaldır. yanlış bir şey varsa yazılır ki bu bölümde yıllarca yapılan budur. yasalar karşısında hakaret olmadığı sürece eleştiri yapıılabilir hem burada hemde ülkede. kısaca ne bu bölümün kurallarını biliyorsunuz nede ülkenin kanunlarını.

Bizde nerden alıntı yapıldı biliyoruz bende zaten geçmiş tarihteki olayları yazdım sizin yaptığınizi yani siz gazetedeki hakaretleri burda paylaşmak zorunda değilsiniz
arkadaşım ne diyorsun. konular böyle açılıyor burada. git kuralları oku sittenin. paylaşım yappılabilir ve buna sen karışamazsın
kaldıki hakaret falan yok yazıda. hey yarabbim ya.

" Eğlencesiz şeylerle uğraşmaya gitmek" ten kastınız buydu sanırım. Haklısınız iftiralı şeyler pek eğlenceli olmaz!

Konu dışı yorumlarınız sebebiyle de sizi ayrıca kibledim. Banlanırsanız o süreyi hakaret ve eleştiri arasındaki farkı öğrenerek geçirin, bana kalırsa. Bu halde komik oluyor.

İnsanlar birilerinin yoluna bilmediğim sebeplerle kurban ediliyor.
Milletvekili olduğu söylenen birileri birilerinin karşısına salavat getirilerek çıkıyor, Peygamber gibi bir hava yaratılıyor.
Her gün terör olayları ile ülke çalkalanırken yükselen hayat şartlarımız birileri tarafından gözümüze sokuluyor.
Üretim bitmiş, tarımcılık ve hayvancılık tükenmiş iken duble yollarımız avmlerimiz filan övülüyor.
Her geçen gün birilerinin ekmeğine yağ sürmediler diye, eleştirildiler diye okullarına varana kadar öğrenciler, gazete ana binaları basılıyor insanlar aylar yıllarca içeride yatıyor sonra bunlara karşın, demokrasi&adalet&özgürlük adı altında birileri Nutuklar atıyor.
Bu kadar sorunun içinde de ülkenin Cumhur'u dediğimiz kişi bu ülkenin kurucusuna ayyaş diyor, içkiyle alakalı şahsını kötülemeye çalışıyor, 90 yıllık enkaz diyor ve birileri de bunları avuçları patlayana kadar alkışlıyor.
Hayat çok garip!

Ne diyorsun ?
Demek istediğini anlamadım ?
Ama inanmiyorsan üniversitede bitirme projemi seninle paylaşabilirim ?
Humeyni Atatürk şah vs hepsi anlatilmali.
Türban veya Çıplaklık ikisi de eğitim alabilmeli ?
Benim gibi açık fikirli misin ?
Bir de türbanlı değilim ama referandumda evet demiştim türban özgürlüğü için .
Akpyi demokrat sandığım için.
Açık mi bulmaya calisiyosun ?
Ben at gözlüklü muyum bir fikri sonuna kadar savunayim

Mustafa Kemal Paşa 3 Şubat 1923′te İzmir’de bir konuşmasında ;

Türk kadınları ulusal bağımsızlığımız için savaş boyunca cesaretle dövüşmüşlerdir. Bugün onlar özgür olmalı eğitim olanaklarından yararlanmalı erkeklerimizinkine eşit bir düzeye çıkarılmalıdır.

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. top sende... özel ceza seçeneğini kullan en az 1 ay ceza ver...

lütfen demeyi atlamışım, lütfen gereken özen :)

Kabullen artık bunu cumhurbaşkanı oldun ülkenin durumuna bak, yoksulluğa bak , savaşa bak onlar olsun gündemin.
Aynen katiliyorum sana Shanna.
Artik Türkiyenin ekonomisini konusalim, cocuklarimizin egitimini konusalim, Türkiyenin dünya politikasinda nereye dogru gittigini, biz neredeyiz ülke olarak bilmek istiyoruz. Su an neler oluyor ülkemizde bunu konusalim.
Neden hep gündem su anki halkla alakali degilde, hep gecmisle alakali ? Anlamis degilim.
80 sene öncesini tarihde istersek biz kendimiz okuruz, biz simdiki durumu konusmak istiyoruz, cünkü bu zamanda yasiyoruz.

Bu adamın amacı belli akilca Atatürk 'ün yerine geçecek. Hoş bazı insanlar için ondan üstün buna da ayrı şoke oluyorum.
Ileride çocuklarıma Atatürk hayranlığını ona olan minnetimizi bol bol asilayacagim.
Hayatta neler oluyo haberi yok heralde . Anca milletin dini duygularını kullansın, kendini herkesten üstün gorsun.

Cumartesi ani yatılı misafir baskınına uğradım, siteye giremedim ki tamda tahmin ettiğim konu karışmış, baştan kapasam konuşmamıza izin verilmiyor diyorsunuz.
Neyi konuşacaksınız ki, ne zaman Atatürk veya Cumhurbaşkanı'yla alakalı konu olsa ya kıyaslama ya hakaret var.
Birini yüceltirken diğerini al aşağı etmek zevkiniz haline gelmiş, kusura bakmayında yok birbirinizden farkınız, tapıyorlar diyorsunuz, her iki görüşünde en azından bir kısmı ilahlaştırıyor sevdiği lideri.

Karşımızdakinin silahlarıyla vuruyoruz mu diyorsunuz? Farkınızı ortaya koymamaya devam edin o zaman.
Hakaret edin, sövün, böyle banlaması zevkli oluyor deyip çıkarım bende işin içinden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…