sizinde tarzınız bu demekki ben salak demedimki sadece s...lar yazdım dersiniz birazdan:) az once Atatuku ima edip ben onu kastetmedim dediginiz gibi..cesaretiniz olsun biraz
Senin nasıl anladığının benim için hiçte önemi yok aslında. Ben Atatürk'ü kast etmediğimi çok iyi biliyorum. 'Millette salaktı anlamadı' yı sen dedin. Bende tamam 'hı hı' diyorum. Beni tekrar cevap vermek zorunda bırakmazsan sevinirim.
SevgiliMune bu polemiğimize bir uyarı yaparmısın.
Sensin . Hahaha zorunuza gidiyor mu her yerde atamin Bustleri var her yerde onun fotoğraflarıEvet anlamayan s...lar var demekki.
Hahaaha aman kız sus. Putcu oluruz şimdi bide..Sensin . Hahaha zorunuza gidiyor mu her yerde atamin Bustleri var her yerde onun fotoğrafları
Sen de sürekli erdoganin söylemlerini yumusatiyorsunYa beyaz ya siyah yerine grinin elli tonu
İlla ya Erdoğanın konuşması doğru ya da illa bu fotoğraf karesi doğru mu olacak ?
Bana göre ikisi de doğru değil .
Dönem itibarıyla birinin üzerinden 80 sene geçmiş diye ona 2-3 satır eleştri .
Diğeri günümüzde yaşandığı için benim için asıl eleştirilmesi gereken diye 2-3 paragraf
Ben nasıl nafret ederdim var ya kemalistlerden şundan bundan romantik zamanlarimdiHahaaha aman kız sus. Putcu oluruz şimdi bide..
Sensin . Hahaha zorunuza gidiyor mu her yerde atamin Bustleri var her yerde onun fotoğrafları
Seviyesiz sensin.. Bu platform sana fazla şekerim.. Bir kaç kere rastladım hep bi şikayet üyeleri biride bendim..hep bi Atatürk duşmanlığı, bi nefret sen kimsin yaa baştan aşağı nefret olsan ne yazarsin..Ayrıca kendini kemalist sanan Atatürk'ü savunduğunu sanan seviyesizler oldukça Atatürk nefreti daha da artacak. Bunları söylediğim için banlanacaksam da umrumda değil.
Seviyesiz sensin.. Bu platform sana fazla şekerim.. Bir kaç kere rastladım hep bi şikayet üyeleri biride bendim..hep bi Atatürk duşmanlığı, bi nefret sen kimsin yaa baştan aşağı nefret olsan ne yazarsin..
Sen kimsin de, senle hemfikir olmayanları insan yerine koymuyorsun...bide yazmış profiline güzel bak sevap al hadi ordannn hadiii
HahaaahaKuyruk acısı böyle bişey demekki.
Hahaaahaiki gün ban almakla acı cekmem şükür..senin kuyruk acin daha fazla oyleki doksan yıllık...bak riyadda ..kadınlar insan midir,diye tartisildi.. Oraya katilaydin burda tartisacagin kadar..senin seviyen oralarda geziyor
Ayrıca kendini kemalist sanan Atatürk'ü savunduğunu sanan seviyesizler oldukça Atatürk nefreti daha da artacak. Bunları söylediğim için banlanacaksam da umrumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?