Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Bu noolcak peki? Isletmeler dolarla bilet satisina baslamis..

Yalnız listeye baktim da Türkiye'de Abd menşei olmayan ürün yokmuş
Ben ilk iphone nu yakacak yiğidi bekliyorum
Tabii telefonun çatır çatır çalıştığını göstermesi şartıyla

Ahaha görümcesini ve kaynanasini sevmeyenler iphone varsa onlari ihbar edebilir

O boykot listesine uymak imkansıza yakın bir durum. O yüzden iphone muhabbeti dönüyor durmadan, iphone alınmasa yeter diyorlar herhal
İsrail mallarına boykot uygulamıştık bir zaman. Coca Cola almadık; fanta ve cappy içtiler. Domates biber patlıcan her türlü sebzenin tohumunun İsrail den geldiğini gözardı edip; bol bol yediler hatta çoğu obez seviyesinde.

Yerli firmamız Vestel ürünlerine %17.5 zam yapmış galibası
Yapmak zorunda. Çünkü Vestel montaj imalatı yapan bir şirket. Sizin olsa Vestel siz de yapmak zorunda kalırdınız. Çünkü döviz kurlarının yükselmesi maliyet enflasyonuna neden oluyor.
Daha kötüsü Türkiye'de stagflasyon etki var. İşte bu ekonomide en büyük tehlike. Hemen stagflasyondan çıkılmalı,

Iphone boykotunu (?) ancak zenginler yapabilir zaten bu fiyatlardan sonra.
Hayır neden sadece Iphone bu da bir soru işareti.Apple değil,Iphone.
Apple'in cellphone'una Trump da takmisti bir ara, boykot etmisti hatta.. Trump abi fazla bozulmasin diyedir belki...

Danone fransız markasi degil miydi? Fransa ikide bir ermeni soykırımını kabul ettiginde Danoneyi boykot etmiyor muyduk biz?

Turkiyedeki butun urunler disardan.. Ek vergi mek vergi zamlara kilif.. Yarin ABD ile anlasip ek vergileri geri cektiginde zamlar aynen kalacak. Hele kagitta nerdeyse tamamen ithale bagliyiz, SEKA satildi biliyorsunuz. Kalan fabrikalar da yabancilarin elinde, biz ac da kaliriz, vatan millet sakarya yaparken adamlar sermayelerini koruyacaklar.

O degil de ben Filofax i boykot ediyorum zira alamiyorum.. bir defter 700 lira nasil olur arkadas gunah sevap defteri mi bu insaf.. alamadigim icin boykot ediyorum, evet boykot..
Gerci o Ingilterenin ama olsun boykotsa boykot :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…