- 11 Nisan 2007
- 3.071
- 2.388
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atatürk bayağı on görüşlü adamdır saygım sonsuzda Atatürk zamanında akp mı vardı arkadaş böyle sözleri Atatürk söylemiş gibi paylaşım yapıyorsunuzBen demiyorum Atatürk diyor.
Darbe sonrası herkejlerden 1 er 1 er topladılar dolarları onları kim TL ye çevirdi aceponu bunu bırakında....turkiyede dolar zenginleri götürdü parsayı...
Şu üstteki yazıma bir reis taraftarı cvp versin Allah aşkına madem reis ülkeyi düşünüyor kendi maaşlarını birazcık dusursuler Türkiye'deki emeklinin aylık maaş ödemesini hem rahat yaparlar diye düşünüyorumŞöyle bişey i desteklermisiniz mesela adı sürekli medyada dolaşan bı şirkette işçi benim esim sözde şirket batacak diye davalardan dolayı şirketin müdüründen işçisine memuruna herkese 2000 TL verdiler 3 ay boyunca maaş sonra dediler ki maaşın üzerinden kalan parayı sonra verecez
Tabi kimse inanmadı verileceğine
3 ayin ilk ayında tüm müdürler nasıl gecinecegiz biz 2000 TL ile nasıl geçiririz dediler hatta ne olur ne olmaz diye 500-600 TL lik kiraya çıkan oldu müdürlerden bahsediyorum
İscilerse zaten alisikti duruma aç kalmayı biliyorlardı da sorun olmadi onlar için
Sadece kredi borcu olan dara girdi 3 aylığına
Neyse güzel fikirdi 3 ayda olsa herkes aynı maaşı alınca tutuştu müdür ve amirleri 3 aylığına da olsa geçim sıkıntısını hissettiler
RTE yi savunanlar
O zaman reis kendi de dahil bu maaşlara kota koysun bir süreliğine ülkeyi feraha çıkartalım kurtaralım ülkemizi ne dersiniz
Alıntılayani kiblemeyegim polemik yüzünden söz veriyorum
Ek: olay uydurma değil 2018 başında yaşandı
Geriye kaliyor bir parti , o iktidar olsaydi iki ayda surmezdi batmamiz
Geriye kaliyor bir parti , o iktidar olsaydi iki ayda surmezdi batmamiz
Burda vatan millet sakarya diyenler, Ince kazansaydi sadece onu suçlarlardi. Birlik beraberlik naralari atmazlardi. Inci'nin istifa etmesini isterlerdi.
Mühim olan vatan değil, hükümet. Halen ekonomik plan yok ama olsun. Ülke batsin ama yeterki hükümete zeval gelmesin!
Ve utanmadan bunu çanakkale ile kurtuluş savaşi ile eşdeğer görüyorlar. Artik takim tutar gibi parti tutmak bile değil bu, tamamen başka birşey bu.
Geldi iki ayda batirdi ulkeyi diyip teneke baglayacaklardi. Simdi hepimiz ayni gemideyiz. YersenBurda vatan millet sakarya diyenler, Ince kazansaydi sadece onu suçlarlardi. Birlik beraberlik naralari atmazlardi. Inci'nin istifa etmesini isterlerdi.
Mühim olan vatan değil, hükümet. Halen ekonomik plan yok ama olsun. Ülke batsin ama yeterki hükümete zeval gelmesin!
Ve utanmadan bunu çanakkale ile kurtuluş savaşi ile eşdeğer görüyorlar. Artik takim tutar gibi parti tutmak bile değil bu, tamamen başka birşey bu.
Abd, Trump, ekonomik savaş, finans terörü, algı operasyonu, uluslararası ilişkiler, devlet diplomasisi diyorum.
ODUNUMUN PARASI diyor hâlâ, Boğaziçi ünv kazanacak seviyeye sahip olamayanlar.
Dipnot: Yazar burada kinaye, tariz, hiciv sanatlarına yer veriyor.
Yooo ben kasmiyorum :) basta kim olsaydi belki bugun yarin yasanacakti. Haaa unutum yolsuzlugu olan partileri , onlar icin gülük gülüstanlik olurdu papazi falan saliverirlerdi dimi2 ay direndik diye alkış mı tutmalıyız? Verilen vaadleriniz gerçekleşti mi? Ekonomi düzelmeye başladı mı? Bize bundan haber versene. Kasma.
Aaa öylemi malikanendesin demek :) cünkü havyar nedir ben bilmiyorum :)) okadar gözüm yükseklerde degil cünkü azicik asim kaygisiz basim. Malikane falan istiyorsan , cok calis burda aciklamalar yapma. 3 kurusa 5 köfte yok biliyorsunvallahi öyle. allah'tan akp var da iktidarda, şu an malikanemde havyar yiyerek bu yorumu girebiliyorum. :) ama iktidarda chp olsaydı bir gecekonduda allah bilir ne yiyor olurdum. teşekkürler reis, teşekkürler akp ahşdğcsfmshdksad
Geldi iki ayda batirdi ulkeyi diyip teneke baglayacaklardi. Simdi hepimiz ayni gemideyiz. Yersen
bir sozelci olarak katiliyorum kendi girdigim sene ve oylesine girdigim senelerde siralamam hep Bogazici'ni tutuyordu. Okul Oncesi Ogretmenligi TS puan turune gecmese esit agirlikta bakalim Bogazici'nin yanindan gecebilir miydi? Ayrica Bogazici'nin egitim dili Ingilizce. Gavur itler diyip asagiladigi insanlarin diliyle egitim alacak olmasi ayri gecmisinde Robert Koleji olan okulu kazanmasiyla ovunmesi ayri ironiBüyük alkış. ortalama matematikte 40 soruda 4 net yapan öğrencilerin arasında boğaziçi kazanacak sıralamayi yapmışsın. Aa pardon sen sozelden girmiştin sınava 10 tarih sorusunda 1 tane doğru cevaplayabilen öğrencilerin arasından siyrilmissin büyük başarı tebriks bak bu da akpnin tablosu: https://m.mynet.com/osym-ysk-sonucl...-turkiye-olarak-sinifta-kaldik-egitim-4303418
Siyasette bu dediğiniz olabilir . ama kimin ne mesleği icra ettiğini bilmiyorsanız çokta bu konuda ithamlarda bulunmamalısınız .zira ben maliyeciyim .siyasette olan şeyler bu kadar etki ediyor evet ,ama buna da mali önlemler almadıktan sonra aşılamaz .ayrıca ülkede zaten çoğu kesimce bilinmeyen enflasyon vardi %30 civarında .sadece devlet büyükleri gizliyordu ama artık öyle bir patlak verdi ki gizleyemiyorlar.Abd, Trump, ekonomik savaş, finans terörü, algı operasyonu, uluslararası ilişkiler, devlet diplomasisi diyorum.
ODUNUMUN PARASI diyor hâlâ, Boğaziçi ünv kazanacak seviyeye sahip olamayanlar.
Dipnot: Yazar burada kinaye, tariz, hiciv sanatlarına yer veriyor.
Yooo ben kasmiyorum :) basta kim olsaydi belki bugun yarin yasanacakti. Haaa unutum yolsuzlugu olan partileri , onlar icin gülük gülüstanlik olurdu papazi falan saliverirlerdi dimi