Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Referandumda hayir dedik diye hain terorist ilan edildik. Pkk'li ilan edildik. Şimdimi ayni gemideyiz?

Ben Ali Ismail'i öldürenler ile, Berkini yuhlayanlar ile, Somadaki insanlari dövenler ile, saraylar ve gemicik alanlar ile, intihar eden öğretmenler varken "nolcak iphone almayin bir zahmet" diyenler ile ayni gemide değilim. Aslada olmam.
Soma yi yaşayan bilir canısı

kamyonlarla giden tabutları unutmadık arka arkaya verilen selalari her mahallede kendi cenazesi i için aglayanlarin mezarlık dönüşü bı başkasını teselli etmesini unutmadık

Şartlar ,çalışma şartları hala aynı kesin bilgi yayalim

İğnenin ucu dokumadigi sürece herkes sürüde ....

Hı hı biz de papaz olayını yedik zaten.:KK54:
Sen her şeyi ya sat ya özelleştir. Ülkenin ekonomisini yükseltmiş göster. Sonra borçları ödeyemez ol. E hani satacak bir şey de yok elde avuçta artık. Başarısızlığını kabullenmemek için papazdan ondan bundan dem vur.:KK48: Olduuu o zamaaan. :KK66:
Aaa dogrusu soyluyorsun papazi onemsememek lazim degilmi sanki ne var papazda , hic sucu yokki adamin.

Aaa dogrusu soyluyorsun papazi onemsememek lazim degilmi sanki ne var papazda , hic sucu yokki adamin.
Hadi susayim susayim dedim olmadı papazın suçu neymiş biliyormuşun hani akp nin hoca efendi deyip yucelttigi Türkçe olimpiyatlarında boy gösterdiği feto varya

O Tayyip babayi kandırmisti ya hani tesadüfe bak o papazı da kandirmislar

Onu bunu geçtim AKP ve bakanlar hiç bunu yapmazdı

Papaz birde eğer sorumlusu ile sık sık gorusuyormus eyvahllar olsun :skandal::skandal:

Ek ::ben papaz suçsuzdur demiyorum sadece akp lilerin yanında olup beraber yürüdüğü adamları onlar sattıktan sonra
papaz sadece aynı yolda yürümeye devam etmiş :KK51:

Burada diplomasiden hükümetler arasi iliskilerden falan bahsedenler komik misiniz?

2.Dunya savaşına ulkeyi sokmamak icin cabalayan İnönü'nün , soydaslarinin soykirima ugramasina goz yummamak icin Amerikan amborgusuna ragmen Kibrisi kurtaran Ecevit'in yaptiklarini görmezden gelip ; o donemde bu sebeplerden kaynaklanan yoklugu yıllarca siyasetlerine meze edenler gelmisler boyun egmeyecegiz diz cokmeyecegiz diye hamaset yapiyor.

Bos konusyorsunuz BOMBOS

Boyun egmeyeceksiniz de neden Amerikaya heyet gonderiyorsunuz?
Paramizi Abd baskani direkt hedef aldi, darbenin arkasinda Abd var diyip sonra da ama diplomasi su bu diyip ancak komik duruma düşersiniz.

Ben bu filmi hatirliyorum. Mavi Marmaraya izni ben verdim dedikten yillar sonra giderken bana mi sordunuz diyen Tayyip bey Papaz konusunda neler diyecek acaba?

Yıllarca Abd baskani karsisinda rahat oturusuyla övünüp Eceviti durusuyla yerenler utanmadan arlanmadan gelmisler dik durustan bahsediyorlar.

Siz kim dik durmak kim?

Ya bazi arkadaslar cok degisik bakin israrla biz aç da kaliriz yeter ki şu olsun bu olsun deyip duruyorsunuz işsiz maaşsız ve aç kalip intiharın eşiğine gelecek olan bir kisi bile olursa su ulkede vebali sizin boynunuza
Bu hale gelinecegini bile bile yanlis tercih yapanlar vebal almadi mi ? Bence suan sorun gunah kecisi aramak degil hukumet hic degil onlar belliki yakinda bitecek yada kacack ulkenin ve halkin durumunu dusunmek gerekiyor

Papazın suçu ne derken? Ajan olmak normal mi?

Ben politikaları savunmuyorum ama papazı sütten çıkmış ak kaşık ilan etmek nedir?
Papaz suçu mu ben soyleyim sadece zamanin basbakani ve bakanlarinin fetoyla oturdugu masaya oturmasi kandilde baris muzakereleri oldugu zaman pkk propagandası yapmasi ki buda devletin yaptigi sey biz yaparız devletiz bizi kandirirlar baskasi yapinca gunah kecisi sayilmasi yaw bu devlet zamanında feto abilerinjn istegi uzerine bir koç masum askeri bayloz darbesiyle yilarca hapiste tutmadi mi simdj de gunah cikartmak icin cesitli görevler veriyorlar

Papazın suçu ne derken? Ajan olmak normal mi?

Ben politikaları savunmuyorum ama papazı sütten çıkmış ak kaşık ilan etmek nedir?
Adamin mahkemesi surerken siz ajan olduguna nasil hukmettiniz? Adam tutuklu, hukumlu degil hala, iki yildir.
Insanlar bu ulkede 5 sene 5 karislik hucrelerde curutulurken RTE "bu davanin savcisi benim" diyordu. Ne oldu? 5 yil sonra herkesi pardon deyip saldilar. Yarginin hali boyle iken, sizin akrabaniz tutuklansa ve sucsuzum dese, siz bu yargiya onu teslim eder miydiniz gucunuz olsa? Hem de yillarca.. Ustelik bir kac yil oncesine dek FETO diye yanip bitenler tarafindan tutuklanmissa. Ustelik bu yargi onlara islemezken..

Gelsin gelsin.
Bugün Abd'den Türkiye'ye geliyorum. 100 doları bozdurup bozdurup harcayacağım. Ülke bu hale gelmesin , mevcut hükümet artık gitsin diye bir umut te Abdlerden konsolosluk konsolosluk koşturup oy kullandım. Yine akp yine akp, ille de akp dediniz. Şimdi gelip keyfini de ben çıkarayım o zaman. Dolar 7 lira da olsun, 10 lira da olsun, bana göre hava hoş. Rte için ölüp biten insanların geçinemiyoruz diye ağlamalarını zevkle dinlemezsem ne olayım. Siz istediniz, ağlamayın şimdi.

Sosyal medyadan normalde akpli olmayan biri demiş ki "Bir sonraki seçimde ben de Akp'ye oy verecem. Madem ülkeyi uçurumun kenarına kadar getirdiniz, ittirirken bir tekme de ben vuracam". Çok hoşuma gitti ironi.

Bu konuda da iyi ki İnce kazanmamış, yoksa ülke batışında ihale ona kalırdı diyenler olmuş. Doğru. Ben de İnce'ye oy vermiştim, şimdi iyi ki kazanmamış diyorum bu sebepten. Millet sinirden ne düşüneceğini şaşırdı artık.

Papaz suçu mu ben soyleyim sadece zamanin basbakani ve bakanlarinin fetoyla oturdugu masaya oturmasi kandilde baris muzakereleri oldugu zaman pkk propagandası yapmasi ki buda devletin yaptigi sey biz yaparız devletiz bizi kandirirlar baskasi yapinca gunah kecisi sayilmasi yaw bu devlet zamanında feto abilerinjn istegi uzerine bir koç masum askeri bayloz darbesiyle yilarca hapiste tutmadi mi simdj de gunah cikartmak icin cesitli görevler veriyorlar
Yahu doğru olsa da bu papazı masum mu yapıyor??? Yabancı hayranlığı nedir bu kadar ya! Zaten devlet politikaları baştan aşşağı yıllardır kötü ama böyle olması ajanları masumlaştırıyor mu neredeyse ah papaza yazık oldu diyeceksiniz

Adamin mahkemesi surerken siz ajan olduguna nasil hukmettiniz? Adam tutuklu, hukumlu degil hala, iki yildir.
Insanlar bu ulkede 5 sene 5 karislik hucrelerde curutulurken RTE "bu davanin savcisi benim" diyordu. Ne oldu? 5 yil sonra herkesi pardon deyip saldilar. Yarginin hali boyle iken, sizin akrabaniz tutuklansa ve sucsuzum dese, siz bu yargiya onu teslim eder miydiniz gucunuz olsa? Hem de yillarca.. Ustelik bir kac yil oncesine dek FETO diye yanip bitenler tarafindan tutuklanmissa. Ustelik bu yargi onlara islemezken..
Demogojiyle alt edemezsin beni, benim akrabalarıma getirerek konuyu hassaslaştırmaya çalışıyorsun. At gözlükleriyle bakıyorsun sanki rte masum ah canım çok üstüne geliyolar demişim gübi. Yargının güvenilmez olduğunu senden daha iyi biliyorum

Ama siz ve türevleriniz devletin bi asırdan fazladır sıfırın altında olmasının tek suçlusunu baştakiler zannediyorsunuz, o ajanların zaten bu devleti yönettiklerini baştakilerin hep kukla olduğunu bilmiyorsunuz dimi, rte de kankası orda kaldı diye misilleme yapıyodur farklı değil yoksa

Ama sizin gözünüzde papaz masumsa yinede bakış açınız içler acısı

X