Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

ilk cümleden sonrasını okumadım. ben batıdan ve amerikadan bahsetmiştim üzerinize alınmışsınız..

Hiç sevmiyorum şu ayrıştırma yapan, sadece kendi fikrini benimseyip efelik taslayan insanları..

Helâk olmayı şey sanıyorlar.
Böyle bir gün gökyüzünden alev topları yağacak
Amerika kıtası batacak,bu son kafir bükücüler de yüzerek Abdye ulaşıp özgürlük heykelinin eline osmanli bayrağı tutusturacaklar.

sıkıştıkları yerde din iman zaten
hatırlıyorum seçm zamanı erdoğandan başkası gelse bu ülke batar dolar bilmem kaç olur diyorlardı

Sagol rahatladim valla su mesajla
Hey Allahim ya

Babanız ve eşiniz ne iş yapıyor?
Dövizin etkilemediği düşündürmediği hangi sektör olabilir?
Fırıncı mı acaba malum insanlar karnını doyurmak için ekmeğe abanıcak hayır tarımda dövizle bağlantılı tohumu mazotu mecbur ekmek yiyecekler kısa süreli işler artar sonra 80 lere döner belki

o duruma gelmişiz meğer.. üzülüyorum gerçekten halimize

Bırakın şu şovenizmi artık.
Kimse ama kimse dinle ilgilo yorum yapmıyor siz israrla biz müslümanları eziyorlar edebiyatina sarıyorsunuz.

Kimden öğrendiniz bu manipülatif cümleleri demiyorum zira hocanız belli.

Iki cümlenizden biri siz gibi düşünmeyenleri Allahsız ilan etmeye yönelik
Senden takvaca üstün olan benim belki de ne biliyorsun ?

Kalkıp yarım yamalak siyaset bilginizle,sıfır ekonomi bilginizle dini kalkan yaparak tartışmaya katılıyorsunuz sonra da "coddon o doromo golmosoz ozoloyorom holomozo"

Kus bakmayin ozaman. Nankorluk , herseyin abd ye baglanmasi, dini bir mucadele veriliyormus gibi dusunceler hep oralardan ve tv kanallarindan pompalaniyor. Bende bu sekilde savunmanizdan bu izlenime kapildim. Asil sorunlar gozardi ediliyor. Burda ekonomi konusmaya calisiyoruz. Abd bile turkiyede yasananlarin bizimle alakasi yok diye aciklama yapti. Ki dunyada hersey birbirine cok baglidir bizde cikan bir kriz tum dunyayi da etkiler. Yani siz hepiniz ben tek gibi bir durum yok.

yok babam tekstil sektöründe son derece bizi etkileyen bir sektör. ama ne yapabiliriz yani ben burda çığırınca trump mı duyacak? Allah başkasına muhtaç etmesin diyoruz sadece hepimiz lüksümüzden ödün verecek durumdayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…