Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Destur kardeş ;
yüzü suyu hürmetine kainatın yaratıldığı efendimiz SAV zorlamadı kimseyi müslüman olmaya... sadece tebliğ etti ... siz nasıl benim dinim her eve girecek hükmü verirsiniz ...
“gün gelecek bu dinin girmediği ev kalmayacak” en bilinir hadis-i şeriflerdendir. din bilgine ne oldu ki?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, son dönemde yaşanan gerginlikleri Türkiye aleyhinde yapılan kampanyalara bağlayarak “Onların dolarları varsa bizim de halkımız var, hakkımız var Allah’ımız var” dedi.

Eki Görüntüle 2178094

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinde gösterdikleri oy oranıyla rekor kıran Karadeniz illeri Bayburt, Gümüşhane, Rize ve Trabzon’da yapacağı teşekkür ziyareti kapsamında, Cumhurbaşkanlığına ait özel uçakla saat 23.40 sıralarında Trabzon Havalimanı’na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, havalimanından helikopterle memleketi Rize’nin Güneysu İlçesine geçti. Helikopterle Güneysu ilçe futbol sahasına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı vatandaşlar coşku ve sevgi gösterileriyle karşıladı.

Yeni döneme hazırladıklarını ve Türkiye’yi daha modern bir hale getirmenin gayreti içinde olacaklarını belirten Erdoğan “Şunu bilin; bugün dünden daha iyi, yarın bugünden daha iyi olacak. Hiç şüpheniz olmasın” dedi

Erdoğan konuşmasında TL’daki değer kaybı ve ABD ile yaşanan son gerginliklere atıfta bulunarak şunları söyledi: “Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Hiç bunlara kulak asmayın. Şunu unutmayın onların dolarları varsa, bizim de halkımız var, hakkımız var, Allah’ımız var. Bizler çok çalıştık, çok çalışıyoruz. 16 yıl önce neydik, şimdi neyiz? Daha iyi olacağız. Sizlere sabırlar ve gayretler diliyorum. Çok çalışıp, çok koşacağız ve 2023’e çok farklı gireceğiz.”

Erdoğan, konuşmasının ardından geceyi geçireceği Merkez Mahallesi’ndeki evine geçti.
http://www.diken.com.tr/erdogan-rizede-onlarin-dolari-varsa-bizim-halkimiz-var-allahimiz-var/
Merhabalar, neden böyle bir konu açtığınızı cidden merak ettim yani amaç nedir?

Artan zamlar olsun, bir gecede fırlayan dolar olsun derken şu an hükümet yandaşlarının tepkilerini çok merak ediyordum. Hani bir şeyler dank etmiş midir diye. Bu konuyla öğrendim ki ona da "kader, kıyamet" kılıfı uydurmuşlar. Dolarla doyacağına tlyle ölmeyi tercih edetmiş falan. Kahramanlığa gel. :) Yemin ediyorum bu halktan bir halt olmaz. Siz gibilere beter olun diyorum artık.

dinsizlik, yolsuzluk, ahlaksızlık da almış başını gidiyor. barcelona’ya gittim, bira sudan ucuz. buna ne demeli?
Suan dini tartismiyoruz ekonomi konusuyoruz. Haksiz yanlariniz yok degil evet akparti goreve geldiginde cok guzel bir buyume yasatti, ekonomik olarak kalkindik. Ama o donemde amerika tum dunyaya krizden dolayi para dagitti. Ve bizim gibi ulkeler bunlari kullandi. Guney kore bizden hic farkli degildi simdi samsung, lg gibi markalari var. Biz naptik insaat. Yol yaptilar evet ama yol karin doyurmaz, fabrika doyurur. Yapisal reformlar akpnin ilk donemlerinde yapildi sgk vb. Gibi. Ama en son hamleler bizi cokuse goturuyor

Suan dini tartismiyoruz ekonomi konusuyoruz. Haksiz yanlariniz yok degil evet akparti goreve geldiginde cok guzel bir buyume yasatti, ekonomik olarak kalkindik. Ama o donemde amerika tum dunyaya krizden dolayi para dagitti. Ve bizim gibi ulkeler bunlari kullandi. Guney kore bizden hic farkli degildi simdi samsung, lg gibi markalari var. Biz naptik insaat. Yol yaptilar evet ama yol karin doyurmaz, fabrika doyurur. Yapisal reformlar akpnin ilk donemlerinde yapildi sgk vb. Gibi. Ama en son hamleler bizi cokuse goturuyor
hepsine tamam da bu denli kini hakedecek ne yapmış olabilir hükümet? baksana para kazanmayı haketmediğini dahi söyleyen var şaka gibi. çantayı haketmiyormuş bu nankörlüktür.

işte dinsizler. helak oluşlarına şahit olmak öyle çok isterim ki..
Hanim sen kendi haline yan önce. Kendin dibe batmışsın, haberin yok. Burda 30 sayfadır milletin dinine imanına sövüyorsun. Yettin artık. Önce helak olsun dediğin insanların telefonunu, internetini elinden bırak sıkıyorsa. Haddini bil. Din senin gibilere kalmadı. Helak olsun dediklerinin insanlığının 10da birine bile sahip değilsin. Otur haline ağla

Hanim sen kendi haline yan önce. Kendin dibe batmışsın, haberin yok. Burda 30 sayfadır milletin dinine imanına sövüyorsun. Yettin artık. Önce helak olsun dediğin insanların telefonunu, internetini elinden bırak sıkıyorsa. Haddini bil. Din senin gibilere kalmadı. Helak olsun dediklerinin insanlığının 10da birine bile sahip değilsin. Otur haline ağla
ahahahhaha ingilize fransıza laf ettim bir türk köpürmüş. ben kimsenin dinine sövmedim, sövmem. az geriye gidersen kime sövüldüğü anlaşılır. müslümanlığı savunduğum için mi bu muameleyi görüyorum. batı özentisi insan grubu benim dinime, karakterime dil uzatamaz. sen haddini bil saygı duymayı öğren.

tamam yeter ki sen iste.
Sen degil siz, sayin misyoner. Kozmopolit topluluklarda ne yazdiginizi iki kez kontrol etmelisiniz, bilin ki size ayni uslupla cevap vermememin nedeni bana saygida bir kez kusur etmemis dindaslarinizdir; biraz ornek alsaniz ne guzel olurdu.

ahahahhaha ingilize fransıza laf ettim bir türk köpürmüş. ben kimsenin dinine sövmedim, sövmem. az geriye gidersen kime sövüldüğü anlaşılır. müslümanlığı savunduğum için mi bu muameleyi görüyorum. batı özentisi insan grubu benim dinime, karakterime dil uzatamaz. sen haddini bil saygı duymayı öğren.

Saygıdan bahsedecek en son kişisin burda bence. Senden başka kimse din takıntılı yorum yapmamış konuda. Daha kendini bile bilmiyorsun. Ve bir arkadaş gibi ben de zeka seviyenden ciddi şüphe ettim. Papağan gibi din din deyip durma. Konu din değil. Senin müslümanlığın kimseyi ilgilendirmiyor.

yok yok bu ayrı. böyle de var ki sizin söylediğiniz de aynı şeye çıkıyor
Öyle ya da böyle .. bizim dinimizde zorlama yoktur. Herkes inanacak herkes müslüman olacak vs.. isteyen olur isteyen olmaz.. böyle böyle insanları dinden soğuttunuz...
Yarım hekim candan yarım imam dinden eder dermişler de ne iyi etmişler...
Komiksiniz ne diyeyim :)))

Ya şu tek müslüman benim,benim aksime beyan veren herkes tribinden bir çıkın ya.
Sizin dininiz size bizim dinimiz bize.

Gidin başka platformlarda en iyi müslüman benim oyunu oynayın

Konu ekonomi dönüyor Allah dönüyor konu dine diyanete.

Allah aklını kullanana yardım eder,lafla peynir gemisi yuruseydi simdi bunları konusuyor olmazdik.

X