- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.799
Anlamadigindan bilmediginden degil, fanatizm yapiyorlar. Baskalarina olan nefretleri cok guzel manipule edildi. Boyle cesur konustuklarina bakmayin. Nasil degisecekler biz bile sasiracagiz.Cavusevskuya bakin derim.
yok yok ben olurum. avrupa yıkılırken ben NATO’dan çekilirim yüksek ihtimal. paramız yeterse bi çay demler izlerizha bu arada o batının ölüsü seni 40 kere cebinden çıkarır.. o battığında sen olmayacaksın yani büyük olasılıkla..
e alışkınız ki. bimden alınan etlerin %50si dana ise %50si at/eşek.eh işte lanet olsun içimdeki insan sevgisine morcivert.. taş kaynatacak, sokakta kedi köpek avlayacak olmanızı hazmedemedim sanırım ondan hepsi..
iyi de devlet dediğin böyle geçinir. vergi olmasa devlet nerden kalkınır? sanki bir evin içinde yaşıyormuşuz gibi konuşmayız koskoca devlet yae gitmesin millet. zorla mı gidiyolar? ben gitmiyorum mesela.
ama ben vergi vermiyorum deme lüksün yok. mecbur veriyorsun. maaşının yarısı vergiye gidiyor, her aldığın malın vergisini ödüyorsun. senin verdiğin o vergi ile emine erdoğan gidip çanta alıyor.
Niye taş taş üstüne kalmıyor ?bayıldığınız batıda taş üstünde taş kalmayınca sizinle irtibatta olmak isterim.
biz bunları yaparken sen batıya yerleşiyorsun sanırım? umarım hayatta kalırsıneh işte lanet olsun içimdeki insan sevgisine morcivert.. taş kaynatacak, sokakta kedi köpek avlayacak olmanızı hazmedemedim sanırım ondan hepsi..
iyi de devlet dediğin böyle geçinir. vergi olmasa devlet nerden kalkınır? sanki bir evin içinde yaşıyormuşuz gibi konuşmayız koskoca devlet ya
ömrümüz varsa yaşar görürüzNiye taş taş üstüne kalmıyor ?
Sefere mi çıkıyoruz ?
yok yok ben olurum. avrupa yıkılırken ben NATO’dan çekilirim yüksek ihtimal. paramız yeterse bi çay demler izleriz
aminnnnmorcivertkedi Allah sizin rahatlığınızdan hepimize versin inşallah. Amin.
biz bunları yaparken sen batıya yerleşiyorsun sanırım? umarım hayatta kalırsın
he demet akalının onda biri kadar gelir almaya hakkı yok yani?geçinmekten anladığınız halkın parası ile 50bin liralık çanta almak mı?
Kılıfımız hazır ülke batarsa dicez ki kadere nasibe inanan insanlarız yazılanım önüne geçemedik...geçmiş dönemler için başarısızlıkları dediniz ya o dönem için de mi kader nasip miydi sizde şayet şuan nasip diyorsunuz daee öyle zaten?
kadere, nasibe inanıyor musunuz?
inanan da bilir pekala ne kadar engel olursan ol yazılan gerçekleşir.
he demet akalının onda biri kadar gelir almaya hakkı yok yani?
batı umrumda değil yerin dibine batsın. ne fetihi güzelim ertuğrulu batıya mı harcarımTabi tabi, o ara sen atın ve kafana geçirdiğin pilav tencerenle çöken batıyı kuşatırsın bile.. hey yavrum hey, Ertuğrulu Amerikadan çağırın gelsin fetihe gidiyorsunuz
ay ay. ben elimden geleni yapıyorum Allah sizi hidayet etsin din bilgisinden bihabersiniz.sen beni boşver kendini kurtar da ben eksik kalayım.. :)