Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

Üzülmüyorum artik acliktan nefesi kokup da hala alkış tutanlara.
Bu ülkede açlıktan ölen Kübra bebek, cocuklarini doyuramadigi icin intihar eden bir anne varken böylelerine üzülmüyorum daha beterini hak ediyorlar. Ama iste kurunun yaninda yas yanıyor ona icim aciyor.

Anlamadigindan bilmediginden degil, fanatizm yapiyorlar. Baskalarina olan nefretleri cok guzel manipule edildi. Boyle cesur konustuklarina bakmayin. Nasil degisecekler biz bile sasiracagiz.Cavusevskuya bakin derim.

onlar kurşunlandı. bizimkiler tası tarağı toplayıp kaçar.

Hanımlar boşuna yazıyorsunuz.
O hanımefendiye göre yaşayacak bir yerin,azıcık da karnın toksa (neyle doyduğun önemsiz) şükür etmelisin.Gerisi lüks.Sinema,kitap,ne bileyim bir mekanda arkadaşlarla oturup bir kahve içmek,kaliteli içki ,birkaç gün bile olsa tatil,bunlar hep lüks,bolluk.Az bunlara da sahip olmayın.İşinize gidin,yemek yiyin,uyuyun yahu bakın ne kadar kolay

ha bu arada o batının ölüsü seni 40 kere cebinden çıkarır.. o battığında sen olmayacaksın yani büyük olasılıkla..
yok yok ben olurum. avrupa yıkılırken ben NATO’dan çekilirim yüksek ihtimal. paramız yeterse bi çay demler izleriz

iyi de devlet dediğin böyle geçinir. vergi olmasa devlet nerden kalkınır? sanki bir evin içinde yaşıyormuşuz gibi konuşmayız koskoca devlet ya

eh işte lanet olsun içimdeki insan sevgisine morcivert.. taş kaynatacak, sokakta kedi köpek avlayacak olmanızı hazmedemedim sanırım ondan hepsi..
biz bunları yaparken sen batıya yerleşiyorsun sanırım? umarım hayatta kalırsın

yok yok ben olurum. avrupa yıkılırken ben NATO’dan çekilirim yüksek ihtimal. paramız yeterse bi çay demler izleriz

Tabi tabi, o ara sen atın ve kafana geçirdiğin pilav tencerenle çöken batıyı kuşatırsın bile.. hey yavrum hey, Ertuğrulu Amerikadan çağırın gelsin fetihe gidiyorsunuz

ee öyle zaten?
kadere, nasibe inanıyor musunuz?
inanan da bilir pekala ne kadar engel olursan ol yazılan gerçekleşir.
Kılıfımız hazır ülke batarsa dicez ki kadere nasibe inanan insanlarız yazılanım önüne geçemedik...geçmiş dönemler için başarısızlıkları dediniz ya o dönem için de mi kader nasip miydi sizde şayet şuan nasip diyorsunuz da

he demet akalının onda biri kadar gelir almaya hakkı yok yani?

sizin iq ortalamanız kaç, çok merak ettim. hala demet akalın diyorsunuz. demet ile erdoğan bir değil. bunu on kişi açıkladı. neyse ya sizin eğitim durumunuz, görgünüz, bilginiz bu konuyu tartışmaya yetmiyor demek ki.

Tabi tabi, o ara sen atın ve kafana geçirdiğin pilav tencerenle çöken batıyı kuşatırsın bile.. hey yavrum hey, Ertuğrulu Amerikadan çağırın gelsin fetihe gidiyorsunuz
batı umrumda değil yerin dibine batsın. ne fetihi güzelim ertuğrulu batıya mı harcarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…