Erdoğan Rize’de: Onların doları varsa bizim halkımız var, Allah’ımız var

bayıldığınız batıda taş üstünde taş kalmayınca sizinle irtibatta olmak isterim.
Batidan bildiriyorum , dun eve temizlikci geldi asgari ucreti 15 dolar, son model arabasi var. New yorktaki elektrik santrali ayni zamanda sehri isitiyor. Tun bu teknolojide Ormanlar el degmemis, dogal yasam hala canli. Suan batiya saydirdigin islemci, yazilim, telefon batinin. Haa bunlari gormem sana gore vatan hainligi. Ne oldugumuzu kabullenip , ozelestiri yapmamak bana kalirsa. Lutfen seni manipule eden feysbuk sayfalarindan cik. Buyume rakami, enflasyon, issizlik gibi rakamlara bak. Dunyadaki buyumeye bak. Sayilar seni manipule edemez inan bana

ay ay. ben elimden geleni yapıyorum Allah sizi hidayet etsin din bilgisinden bihabersiniz.

evet ben sizin dini bilmiyorum ya.. imam hatipte sadece islamiyeti öğretiyorlar maalesef iste.. Allahın tek affetmeyeceği günah olan kul hakkını, torpilin, kayırmanın haram olduğunu, çalmanın, sözünde durmamanın, yalan söylemenin haram olduğunu falan.. ama merak etmeyin bence yakında sizin din çok popüler olacak onu öğretecekler..

tamam tamam siz çağdaş kalın ben geri kafalı aynen siz haklısınız ve doğrusunuz tek yanlış bizleriz. inşallah sizin doğrularınız kurtarır bizi.
iq geçen hafta yaptığım testte 142 çıktı. orta halliyim kimseyle iddam yok.

sus sus çöküyor adamlar, bak bizim gibiler mi :/

hadi sen pilav milav ye. ben gözardı ediyorum.

dinsizlik, yolsuzluk, ahlaksızlık da almış başını gidiyor. barcelona’ya gittim, bira sudan ucuz. buna ne demeli?

evet benim dinimin girmediği ev kalmayacak. sen takipte kal, batıda hala hayatta olursan tabi

ay ay. ben elimden geleni yapıyorum Allah sizi hidayet etsin din bilgisinden bihabersiniz.
bir kaç sayfa evvel ben örnekledim size durumun dini boyutta karşılığını hatta ayet ile örnek verdim de ne bileyim ben alim miyim dediniz ?
Şimdi din bilgisini sorguluyorsunuz..
konuşalım madem yetkinsiniz bihaber diyecek kadar :))
Kader Şerhi işe başlayalım mı ?

müsait olunca tabi. hatta burayı meşgul etmeden gelin özelden tartışırım her türlü güveniyorum din bilgime.

evet benim dinimin girmediği ev kalmayacak. sen takipte kal, batıda hala hayatta olursan tabi
Destur kardeş ;
yüzü suyu hürmetine kainatın yaratıldığı efendimiz SAV zorlamadı kimseyi müslüman olmaya... sadece tebliğ etti ... siz nasıl benim dinim her eve girecek hükmü verirsiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…