Erdoğan: "Kürdistan bölgesindeki kardeşlerimizi de selamlıyoruz"

Kimmiş o ? Biz öyle bir yorum göremiyoruz.

Ya hu iyi de konu zaten ''DOĞU'' konusu
Ne diyelim mesela doğu yerine şark mı diyelim?
Her doğu diyen ayrımcılık mı yapıyor o halde? Bu yazılarınız zan altında bırakmaktır. Konu ile ilgili yorum yapmak başka olmayan şeyi söylemek bambaşka lütfen.
Ben en iyisi daha fazla yazmayayım vallahi

Son düzenleme:
Bence de en iyisi kimse bir şey yazmasın,benim yorumuma.

dogu bati kalmadi elimizden cikti arkadaslarr...uyAn turkiyeee..ayrimcilik yapiyon diye diye tc gitti elimizdenn

ne yanı cephede savaşarak olmedı dıye bu ulke ustunde hıcmı hakkı yok Atatürkün?yazık cok yazık

bende anlamadım bu alıntıladığın üyenin yorumunu, konu ile ne alakası var, evet eceliyle öldü eeee, yani?

ne yanı cephede savaşarak olmedı dıye bu ulke ustunde hıcmı hakkı yok Atatürkün?yazık cok yazık

bence Atatürk ile ilgili yazılan bazı şeyler görmezden gelinsin her konuda olduğu gibi bu konuda Atamıza dayandırılacak gibi en iyisi görmemek.2-3 gündür en son ama o ne yaptı ki gibi garip bi soruyo dönyor çünkü olay bizde tarih dersi verir gibi açklamaya çalışıyoruz grçek konu uçup gidiyor.en iyisi anlatmaya çalışmamak

Şunu merak ediyorum, kürdistan ismini çocuğuna vermek için direnen babaya nüfustan onay geldi, ismi kürdistan oldu. Ben de oğlumun adını TÜRKİYE CUMHURİYETİ vermek istesem, müsaade ederler mi acaba?

Aynen...

Konu dışı,polemik yaratmaya yönelik mesajlara kimse bir şey yazmasın.

Çünkü gerçekten bir insana laf anlatmak kadar zor bir şey yok.

bak o kırmızı ıle yazdıgım yerde sen kendını zaten ayırmışsın bız dıyoruzkı hepımız turkuz hepımız bu ulkenın ınsanıyız sen dıyosun kı ben doguluyum kürdüm ondan sonra ayrımcı bız oluyoruz

Şunu merak ediyorum, kürdistan ismini çocuğuna vermek için direnen babaya nüfustan onay geldi, ismi kürdistan oldu. Ben de oğlumun adını TÜRKİYE CUMHURİYETİ vermek istesem, müsaade ederler mi acaba?
O adamlardan biri de benim eski öğretmenim.
Öğretmen inanabiliyor musunuz

Biri daha ayrımcılık var diye gelirse kibleyeceğim artık
tahammül edemiyor insan ya hu

Biz de onu anlatmaya çalıştık arkadaşa ama olmadı.

Ben de Batılıyım... Eee ?

Yok ben ayrımcılık yapanlara gıcıklık olsun diye yazdım
Emin olun ki sırf görüşlerim yüzünden buranın kısmi halkı benden nefret ediyor

Son düzenleme:
Evet, ATATÜRK ECELİYLE ÖLDÜ.

Hani attan düşmüştü de, kaburgası kırılmış ve akciğerini zedelemişti. Doktoru yataktan çıkmasının yasak olduğunu, ayağa kalkarsa öleceğini söylemişti, Ölebileciğini bile bile yatmamış, hemen ayaklanıp cepheye gitmişti hani...

Şimdiki liderlerimiz grip olsa meclise gitmiyor, Atatürk ise hayatını kaybetmek uğruna vatan bekçiliği yapıyordu. Atatürk eceliyle öldü, haklısınız. Allah rahmet eylesin,Allah ondan binlerce kez razı olsun, nur içinde yatsın, peygamberimize komşu olsun inşallah.

Ya onu yazan arkadaşa şunu diyeyim...

Herkes eceliyle ölür arkadaşım. Kimi savaşarak,kimi yatağında,kimi kazada.

Yani eceliyle ölmeyen kimse yok.

Olmadı yani lafın.

niye canım en son süper anlatmıştın ya, banlıydım yazamadım o zaman aklıma geldi şimdi yine güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…