- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Ben ayrımcılık yapmıyorum ne ayrımcılığı yapabilirim allah aşkına
Kadesa ablaya da söyledim,burda sizleri zan altında bırakmıyorum.
Doğu batı kavramını üst üste dilinden düşürmeyen için yaptım.
Size de değil.
Amacım zan altında bırakmak değil.
Ben ayrımcılık yapmıyorum ne ayrımcılığı yapabilirim allah aşkına
Kadesa ablaya da söyledim,burda sizleri zan altında bırakmıyorum.
Doğu batı kavramını üst üste dilinden düşürmeyen için yaptım.
Size de değil.
Amacım zan altında bırakmak değil.
bende dayanamadım size cevap veriyim Atatürk eceliyle öldü
ne yanı cephede savaşarak olmedı dıye bu ulke ustunde hıcmı hakkı yok Atatürkün?yazık cok yazık
ne yanı cephede savaşarak olmedı dıye bu ulke ustunde hıcmı hakkı yok Atatürkün?yazık cok yazık
Şunu merak ediyorum, kürdistan ismini çocuğuna vermek için direnen babaya nüfustan onay geldi, ismi kürdistan oldu. Ben de oğlumun adını TÜRKİYE CUMHURİYETİ vermek istesem, müsaade ederler mi acaba?
Tam 5 kere yazdım yazdım sildim yazdım yazdım sildim.
Elim bir türlü cevaplaya gitmedi gitmiyor.
Belirtmek istediğim bir şey var.
Aynı bayrak altında bile doğudakiler batıdakiler,türkler kürtler diye ayırıyorsunuz ya,helal olsun hepinize !
Bu arada Doğuluyum/Kürdüm
O adamlardan biri de benim eski öğretmenim.Şunu merak ediyorum, kürdistan ismini çocuğuna vermek için direnen babaya nüfustan onay geldi, ismi kürdistan oldu. Ben de oğlumun adını TÜRKİYE CUMHURİYETİ vermek istesem, müsaade ederler mi acaba?
bak o kırmızı ıle yazdıgım yerde sen kendını zaten ayırmışsın bız dıyoruzkı hepımız turkuz hepımız bu ulkenın ınsanıyız sen dıyosun kı ben doguluyum kürdüm ondan sonra ayrımcı bız oluyoruz
bak o kırmızı ıle yazdıgım yerde sen kendını zaten ayırmışsın bız dıyoruzkı hepımız turkuz hepımız bu ulkenın ınsanıyız sen dıyosun kı ben doguluyum kürdüm ondan sonra ayrımcı bız oluyoruz
Yok ben ayrımcılık yapanlara gıcıklık olsun diye yazdımbak o kırmızı ıle yazdıgım yerde sen kendını zaten ayırmışsın bız dıyoruzkı hepımız turkuz hepımız bu ulkenın ınsanıyız sen dıyosun kı ben doguluyum kürdüm ondan sonra ayrımcı bız oluyoruz
Biz de onu anlatmaya çalıştık arkadaşa ama olmadı.
Ben de Batılıyım...Eee ?
O adamlardan biri de benim eski öğretmenim.
Öğretmen inanabiliyor musunuz
bence Atatürk ile ilgili yazılan bazı şeyler görmezden gelinsin her konuda olduğu gibi bu konuda Atamıza dayandırılacak gibi en iyisi görmemek.2-3 gündür en son ama o ne yaptı ki gibi garip bi soruyo dönyor çünkü olay bizde tarih dersi verir gibi açklamaya çalışıyoruz grçek konu uçup gidiyor.en iyisi anlatmaya çalışmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?