Alakası yok hanımefendi. Başlığın yanılttığı falan da yok linke tıklayıp haberin tamamını okumak gereğinde bulunduysanız birebir cümlenin haberde geçtiğini görürdünüz. Kürdistan denen "şeyin" sınırlarının Türkiye'ye çekilmek istendiğini bile bile bir başbakan neden oraya selam gönderir? Haber değeri taşıyan çok şey var da bu konuda, görmek isteyene.
Görmek istenen neyse biraz siz arastirin ozman
Erdogan,barzani ile birlikteyken demis bunu eee barzani kim irakin irak bölgenin kürt yönetimi
yani iraktaki kürdistan icin dedi
Benim bildiğim Kürdistan zımbırtısı doğu illerimizi de kapsıyor.
Benim bildiğim Kürdistan zımbırtısı doğu illerimizi de kapsıyor.
neden böyle diyorsunuz Allah aşkına, herkes birmi sanıyorsunuz doğudakilerin.
bende doğuluyum ama TÜRKÜM...
ayrıca doğu dediğiniz yerlerin hepsi tüm iller gibi TÜRKİYE'MİZİN HARİTASINDADIR...
neden hep bu çamur atma merakı,elinizi vicdanınıza koyun rica ederim
ayrıca doğu dediğiniz yerlerin hepsi tüm iller gibi TÜRKİYE'MİZİN HARİTASINDADIR...
Hanımefendi sizin ırkınıza mı bir şey dedim ? Yooo.
Bütün doğulular terörist mi dedim ? Yooo.
Türkiye haritasında olduğunu biliyorum,merak etmeyin.Lakin bir açın bakın,nereleri gösteriliyor o sözde haritada.
Bir laf anca bu kadar yanlış anlaşılabilirdi,yok yere germeyin ortamı.
Birincisi sizi yanıtlamadım, cevap vermek neden size düşüyor? İkincisi, bu yorumunuzla benimle dalga geçiyor olmalısınız. Herhalde gündemi yalnızca atv, kanal 7 gibi kanallardan takip ediyorsunuz. Olmayan bir bölgeyi selamlayan bir başbakanı ilk defa görüyorum, o yüzden de bunun altında bir şeyler arıyorum. Kürdistan zımbırtısı bir ülke ismi falan değildir, siyasi açıdan tanınmış bir ülke söz konusu değilken, bu selamlamak da nedir? Kürdistan zımbırtısının sınırlarına yüzsüzce pek çok insan tarafından Güneydoğu ve Doğu Anadolu'nun bir kısmı dahil edilirken, bunu selamlamak ne anlama gelmekte? Hadi diyelim Iraktaki "kürdistan"ı selamladı, kürdistan diye bir şey mi var Allah aşkına? Niyeti onu selamlamak olsaydı emin olun, Kürt Bölgesi veyahut Bölgesel Kürt Yönetimi diyerek selamlardı. Bu ismi telaffuz eden bir Başbakan daha yok. Bir tane var o da içler acısı bir şekilde 10 yıldır iktidarda. Daha da içler acısı olan "aa yok o Iraktır o, Irak demek istemiştir" diyenlerin hala var olduğunu görmek.
Tepki verilen doğudaki insanlar değil, Türkiye'nin kürdistan adı altında bölünmesi mevzu
Tepki verilen doğudaki insanlar değil, Türkiye'nin kürdistan adı altında bölünmesi mevzu
Affedersiniz arkadaşı anladığımı düşündüğüm için size cevap verme gereği duydum, hepimizin söylediği şey aynı aslında. Doğudaki iller tabii ki de Türkiye'nin haritasındadır, keza arkadaş da ben de bütün doğu illerindekiler o bölgeleri kürdistan zımbırtısına dahil ediyor demedik. Kürdistanı telaffuz edenler yapıyor bunu. Ben şahsen hiçbir zaman doğuluyum batılıyım diye düşünmedim, TÜRK'ÜM diye düşündüm. Lütfen birtakım işgüzarlara yönelttiğimiz cümleleri üzerinize alınmayın, söylediğimiz şey doğulular doğuyu "kürdistan"a dahil ediyor değil, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bir kısmı "kürdistan"a dahil ediliyor.
yoo anladım ama genel konuşmak hoşuma gitmedi.
zaten ülkeyi bu duruma getirenlere bu öfkem, ne desek boş yapacaklarından geri kalmıyorlar.
böldüler daha da bölecekler...
irakta kürdistan biye bir yer var,ona arastirin buna arastirin diyeceginiue kendiniz biraz arastirin
cevab verme geregide bu yüzden duydum iste,hangi kanali izledigimde sizi alakada etmez
TÜRKIYEYI kimse bölemez buna kimsenin gücü yetmez
cok isteyen iraktaki kürdistana gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?