Erdoğan: "Kürdistan bölgesindeki kardeşlerimizi de selamlıyoruz"

Sırf o bölgede, kürtlerden oy toplamak için saçma sapan bir atraksiyondu bence bugunku olay..
kundaktaki bebekleri bile öldürecek kadar kanı bozuk, insan pazarlığı, kadın pazarlama, uyuşturucu kaçakçılığı gibi bin bir tane iğrenç olayda baş çeken pkk ve bebek katilinin bayrakları. bir de bunların içinde bizim başbakan. pehh..

Bu arada, kürdistan meselesine gelirsek, kendi aralarında diyarbakır'ı da başkentleri ilan ettikleri biliniyor degil mi? o nedenle başbakanın söylediği şeyi hiç garipsemedim, bunca şey yapmış, artık bunu söylese ne olur.. pislemiş, batırmış zaten bu işi iyice.

bu arada, google maps kurdistan haritası : https://maps.google.com/maps/ms?ie=...d=101640126860435170753.00048e850e000496e2f84

Görmek istenen neyse biraz siz arastirin ozman

Erdogan,barzani ile birlikteyken demis bunu eee barzani kim irakin irak bölgenin kürt yönetimi
yani iraktaki kürdistan icin dedi

katiller barıştan kardeşlikten bahsediyor utanç duyuyorum.. mossadcı barzaninin ne işi var Türkiye'de............

Görmek istenen neyse biraz siz arastirin ozman

Erdogan,barzani ile birlikteyken demis bunu eee barzani kim irakin irak bölgenin kürt yönetimi
yani iraktaki kürdistan icin dedi

Birincisi sizi yanıtlamadım, cevap vermek neden size düşüyor? İkincisi, bu yorumunuzla benimle dalga geçiyor olmalısınız. Herhalde gündemi yalnızca atv, kanal 7 gibi kanallardan takip ediyorsunuz. Olmayan bir bölgeyi selamlayan bir başbakanı ilk defa görüyorum, o yüzden de bunun altında bir şeyler arıyorum. Kürdistan zımbırtısı bir ülke ismi falan değildir, siyasi açıdan tanınmış bir ülke söz konusu değilken, bu selamlamak da nedir? Kürdistan zımbırtısının sınırlarına yüzsüzce pek çok insan tarafından Güneydoğu ve Doğu Anadolu'nun bir kısmı dahil edilirken, bunu selamlamak ne anlama gelmekte? Hadi diyelim Iraktaki "kürdistan"ı selamladı, kürdistan diye bir şey mi var Allah aşkına? Niyeti onu selamlamak olsaydı emin olun, Kürt Bölgesi veyahut Bölgesel Kürt Yönetimi diyerek selamlardı. Bu ismi telaffuz eden bir Başbakan daha yok. Bir tane var o da içler acısı bir şekilde 10 yıldır iktidarda. Daha da içler acısı olan "aa yok o Iraktır o, Irak demek istemiştir" diyenlerin hala var olduğunu görmek.

Son düzenleme:
Benim bildiğim Kürdistan zımbırtısı doğu illerimizi de kapsıyor.

Allah aşkına büyük harfle yazmayın şu zımbırtıyı, bakın insanlar onu ülke falan zannediyor, daha itinalı olalım lütfen, bilen var bilmeyen var, okuyup araştıranı var araştırmayanı var

Son düzenleme:
Benim bildiğim Kürdistan zımbırtısı doğu illerimizi de kapsıyor.

neden böyle diyorsunuz Allah aşkına, herkes birmi sanıyorsunuz doğudakilerin.
bende doğuluyum ama TÜRKÜM...

ayrıca doğu dediğiniz yerlerin hepsi tüm iller gibi TÜRKİYE'MİZİN HARİTASINDADIR...

neden hep bu çamur atma merakı,elinizi vicdanınıza koyun rica ederim

Hanımefendi sizin ırkınıza mı bir şey dedim ? Yooo.

Bütün doğulular terörist mi dedim ? Yooo.

Türkiye haritasında olduğunu biliyorum,merak etmeyin.Lakin bir açın bakın,nereleri gösteriliyor o sözde haritada.

Bir laf anca bu kadar yanlış anlaşılabilirdi,yok yere germeyin ortamı.

Tepki verilen doğudaki insanlar değil, Türkiye'nin kürdistan adı altında bölünmesi mevzu

Bugun orda yaşanılanları kısaca özeti şu,
Türkiye resmen bölünüyor,
Rte " selamladı"
eşi muhterem Hanfendi Emine hanım ve BÜlent beyler "ağladılar"
Allah biliyor ya oraya neden gittiğini bilmeyen Akepelilerde bol bol "alkışladılar"
Aferin durmak yok, ülkeyi parçalamaya devam.....

kimse diyemez ama diyor çoğu insan (cahil kendi bilmez bir kesim onlar) zaten konumuz o değil..

inanın bundan hoşlanmayan binlerce kürt kökenli insan var biride benim...

yıllardır süre gelen bir ön yargı nasıl içimizi acıtıyor bilemezsiniz.

bu bölücülük hepsini yeterince yıprattı.

neyse konuyu dağıtmayalım, yanlış anlaşılmak değil duygularımı dile getirmek amacım.

iyi geceler...

Affedersiniz arkadaşı anladığımı düşündüğüm için size cevap verme gereği duydum, hepimizin söylediği şey aynı aslında. Doğudaki iller tabii ki de Türkiye'nin haritasındadır, keza arkadaş da ben de bütün doğu illerindekiler o bölgeleri kürdistan zımbırtısına dahil ediyor demedik. Kürdistanı telaffuz edenler yapıyor bunu. Ben şahsen hiçbir zaman doğuluyum batılıyım diye düşünmedim, TÜRK'ÜM diye düşündüm. Lütfen birtakım işgüzarlara yönelttiğimiz cümleleri üzerinize alınmayın, söylediğimiz şey doğulular doğuyu "kürdistan"a dahil ediyor değil, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bir kısmı "kürdistan"a dahil ediliyor.

irakta kürdistan biye bir yer var,ona arastirin buna arastirin diyeceginiue kendiniz biraz arastirin

cevab verme geregide bu yüzden duydum iste,hangi kanali izledigimde sizi alakada etmez

Tepki verilen doğudaki insanlar değil, Türkiye'nin kürdistan adı altında bölünmesi mevzu

yoo anladım ama genel konuşmak hoşuma gitmedi.

zaten ülkeyi bu duruma getirenlere bu öfkem, ne desek boş yapacaklarından geri kalmıyorlar.

böldüler daha da bölecekler...

tamam olaya genel baktığım için biraz fevri davrandım amacım arkadaşıda kırmak değil,olamaz da...

yoo anladım ama genel konuşmak hoşuma gitmedi.

zaten ülkeyi bu duruma getirenlere bu öfkem, ne desek boş yapacaklarından geri kalmıyorlar.

böldüler daha da bölecekler...

Evet buradaki herkes de buna tepki veriyor zaten
bizler de buna kızıyoruz yani doğu bölgesindeki insanları koruyoruz biz de

irakta kürdistan biye bir yer var,ona arastirin buna arastirin diyeceginiue kendiniz biraz arastirin

cevab verme geregide bu yüzden duydum iste,hangi kanali izledigimde sizi alakada etmez

Saygılı üslubunuzdan dolayı takdir ettim doğrusu :) Hangi kanalı izlediğiniz yeterince anlaşıldı ama tabii ki özgür bir tercih, kimse size izlemeyin diyemez :) O kadar cümle yazdım, özellikle de neyi yanlış bulduğumu vurguladım. Mamafih cevabınız bir öncekinden farksız. Sizden bana faydalı, aydınlatacak bir bilgi gelmeyecek gibi görünüyor, yine de fikrinizi belirttiğiniz için teşekkür ediyorum.

TÜRKIYEYI kimse bölemez buna kimsenin gücü yetmez

cok isteyen iraktaki kürdistana gider

Umudumuz bu yönde.
Yine umuyruz ki sadece ağıza alınan yanlış bir kelime olarak kalır bu kürdistan.
Nasıl olsa zaman gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…