'Kürdistan Bölgesi''
Madem Kürdistan diye bir yer vardı, bunca şehit neden verildi yıllarca diye sormazlar mı adama?
Böyle bir bölgenin varlığından haberin olmadığı için şaşırdın sanırım kuzum .
Kuzey Irak Kürdistan Bölgesi mevcuttur ve bizim ''Misak-i Milli '' sınırlarımızla ilişik değildir .
Kuzey Irak da var olan bir özerk bölgeye selam göndermiş , zaten konuşma videosunda da Kuzey Irak olarak geçiyor.
Türkiye Cumhuriyetinde bir kürdistan ilan edilip ona selam yollanmıyor yani
O da olursa hiç şaşırmam kısmı ise şuan için farazi olacağından üzerinde konuşulması bence yersizdir . Bazı şeyleri dile bile getirmeyeceksin ki ; olmayacağına olan inancın ortaya çıksın .Zira ben bu ülkenin bir daha masa başında toprak kaybetmeyeceğine , iktidar her kim olursa olsun sonsuz inançla yaşamaya devam ediyorum.
Böyle bir bölgenin varlığından haberin olmadığı için şaşırdın sanırım kuzum .
Kuzey Irak Kürdistan Bölgesi mevcuttur ve bizim ''Misak-i Milli '' sınırlarımızla ilişik değildir .
Kuzey Irak da var olan bir özerk bölgeye selam göndermiş , zaten konuşma videosunda da Kuzey Irak olarak geçiyor.
Türkiye Cumhuriyetinde bir kürdistan ilan edilip ona selam yollanmıyor yani
O da olursa hiç şaşırmam kısmı ise şuan için farazi olacağından üzerinde konuşulması bence yersizdir . Bazı şeyleri dile bile getirmeyeceksin ki ; olmayacağına olan inancın ortaya çıksın .Zira ben bu ülkenin bir daha masa başında toprak kaybetmeyeceğine , iktidar her kim olursa olsun sonsuz inançla yaşamaya devam ediyorum.
Böyle bir bölge oldugunu biliyorum kuzum
Ama bizim ülkemiz sınırlarında olan bir yere gidip Kürdistan'ı selamlıyorum derse ona şaşırırım işte. Çünkü onların Kürdistan dediği bizim ülkemizin bir bölümünü de içine alıyor ve başbakan bunu benden daha iyi biliyordur. Buna rağmen bu tabir doğru mu?
Şurada söylemek istediğim çok şey var.
Ama yapan yaptığını nasıl olsa yapıyor, kimse halkın ne düşündüğünü sormuyor. biz de kendi düşüncemizi savunmakla, ömrümüzü törpülemekle kalıyoruz. Ben de inandığım şekilde yaşamak istiyorum ama sadece inandığımla kalıyorum bazı şeyleri.
aslında başlığı okuyunca bile anlaşılıyor farklı bir bölgeden bahsedildiği,niye yanlış anlaşıldı anlamadım :26:
Yok ben körü körüne, aklıma, vicdanıma uymayacak şekilde savunmam. Bundan şüphen olmasın.Rengina , zaten Başbakan konuşmasında her hangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermeyecek şekilde '' Kuzey Irak Kürdistan Bölgesini '' selamlıyorum diyor .
Daha bunun üzerine bizim sınırlarımızdakini mi değil mi , konuşmak gerekir mi sence ?
Körü körüne savunulmayan hiç bir şey yoktur insan ömrünü törpülemekten öte yol almasın , savunduğumuz şey vicdanen ve aklen bir yere oturuyorsa emin ol karşılığını alacaktır .
Kuzey Irak olduğu belirtilse idi ; .............
O zamanda haber olmazdı değil mi
Bence tam aksine başlık yanıltıyor , ''Kürdistan bölgesindeki kardeşlerimi selamlıyorum '' okuduğunda direk , hoppaaaa ne ara kürdistanı kabul ettik mantığını işletiyor .
Kuzey Irak olduğu belirtilse idi ; .............
O zamanda haber olmazdı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?