• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan için veda vakti mi?'

Tayyip Erdoganin siyasetini hic begenmiyorum. Karakterinide sevmiyorum. Onu desteklemek icin hic bir sebebim yok yani. Cok sukur her daim giyecek donum da vardi yiyecek ekmegimde. Su an can guvenligi yok bu ulkede ve ben daha once bunu hic hissetmemistim. Devlett dedigin can guvenligini saglayamiyorsa bir hukmu var midit? yasasinn donu 2 liraya alabiliyrz diye sevinelim mi yani konuyada donecek olursak secimle gelen bir insann secmle gitmesinden yanayim eger abd gondericek olurss bu Turkiyeyi basiretsiz bir duruma dusurur bunu hic istemem.

Erdoğan'ı sevmeyen , en azından ülkesini seviyordur . Ülkesini seven biri de , seçimle ülke yönetimine gelmiş bir kişinin ; ABD başkanı tarafından kovulmasını (!) ; aman gitsin de nasıl giderse gitsin diye karşılamaz .

Takdir edersiniz ki , demokratik bir ülkede çoğunluğun tercihi ile görevde kendileri .

Yeri geldi mi burası Patagonya mı , Muz Cumhuriyeti mi diyoruz ya , heh işte buna gitsin de kim gönderirse göndersin demek , ülkesine meyve cumhuriyetlerinden meyve beğenmekle eş değerdir .

Seçimle gelmesi doğru adam olduğunu göstermez.
Hitler de seçimle geldi.
Anayasa Mahkemesi kararlarına saygı duymayan ama kendi hırsı ile açılan davalara bu davanın savcısı benim diyen bir insanı bu kadar yüceleştirmeye gerek yok..
Bizde o koltuğa saygı duymuyoruz deme hakkımız var mı ?

Şu durumda var..

hahahhahahahah ne güldüm habere yaaaa kimse bişey yapamaz benim başGanıma nerden nereye bknz;
1447592525-0220b8.jpg

ayrıca;

reeeeeeeeeeeeceeeeeeeeeeeeeeeeppppp tayyyyyyyyyyyyyyiipppppp erdoğan reeeeeeeecceeeeepppp tayyyyiiipppp erdoğannnnn :KK200:
tamam tamam sustum:KK53::KK53:

Yanlis anlamayin. "Halktan bazi seyleri odunc alma" eylemini birlikte yaptigi bazi omurgali taraftarlar oldukca zengin. Bazilarimizin giyecek pantolonu yok sadece.
giyecek pantolonu olmayanlar da sebeplenmek istiyor .
büyük bir kısmı ihya oldu kendince.
çoğu esnaf bile karısını kapattı baştan
şirin gözükmek için.
para hırsı ...

Erdoğan'ı sevmeyen , en azından ülkesini seviyordur . Ülkesini seven biri de , seçimle ülke yönetimine gelmiş bir kişinin ; ABD başkanı tarafından kovulmasını (!) ; aman gitsin de nasıl giderse gitsin diye karşılamaz .

Takdir edersiniz ki , demokratik bir ülkede çoğunluğun tercihi ile görevde kendileri .

Yeri geldi mi burası Patagonya mı , Muz Cumhuriyeti mi diyoruz ya , heh işte buna gitsin de kim gönderirse göndersin demek , ülkesine meyve cumhuriyetlerinden meyve beğenmekle eş değerdir .
Bu konuda mantık arama aus, tek önemli en önemli Tayyip Erdoğan'ın gitmesi bazı insanlar için. Sonrasında neler olacağı çokta mühim değil.
Bu haber için de diyeceğim şu ki; "it ürür kervan yürür."

Bu konuda mantık arama aus, tek önemli en önemli Tayyip Erdoğan'ın gitmesi bazı insanlar için. Sonrasında neler olacağı çokta mühim değil.

Bu tespitler (daha doğrusu dilekler) secimden önce de çok dile getirildi. Sonuc bambaşka oldu. Ama helal olsun pes etmeden devam ediyorlar hikaye anlatmaya... eee alicisi cok olunca

Şimdi senin yorumundan ;sen bize it diyorsun diyenler olacaktır mutlaka.Her kelimeden ,her cümleden art niyet aranılır oldu.:KK43:

Seçimle gelmesi doğru adam olduğunu göstermez.
Hitler de seçimle geldi.
Anayasa Mahkemesi kararlarına saygı duymayan ama kendi hırsı ile açılan davalara bu davanın savcısı benim diyen bir insanı bu kadar yüceleştirmeye gerek yok..
Bizde o koltuğa saygı duymuyoruz deme hakkımız var mı ?

Şu durumda var..

Yazdığım mesajın hangi cümlesinde ''yüceleştirme'' vardı , bir daha baktım ama göremedim atlantis .
Sen bana gösterirsen memnun olurum , bu bir .

Koltuğa saygı duymama hakkınla , yapabilceklerini açıklar mısın rica etsem ? bu iki .

Saygı duymuyorum , asla oy vermem .
Saygı duymuyorum , her türlü darbe girişimini desteklerim.
Saygı duymuyorum , Obama (!) bile gelip indirse , oh derim .

Yavaş gelsin Obama derim ben .

Konu burada X ülkenin gelip senin ülkenin yöneticisine ''bana bak akıllı ol , aklını alırım , olmazsan seni oradan kovarım , patron benim ufaklık '' diyebileceği ya da diyemeyeceği .

Bende senin mesajından , adamı yüceleştirmeyin , adam kötü ; makamına saygı duymadığım için Obama gelip kulağından tutuğu gibi kapı dışına koysa umursamam dediğini anlıyorum , yanlış mı ? bu da üç.

Bu tespitler (daha doğrusu dilekler) secimden önce de çok dile getirildi. Sonuc bambaşka oldu. Ama helal olsun pes etmeden devam ediyorlar hikaye anlatmaya... eee alicisi cok olunca
bu tarz haberleri okuyunca aklıma şu mesaj gelir ve çokk gülerim..:KK22::KK22:

"Seni Asaaaacaaaazzz, Seni Keseeeecceeeeezzz, Seni Devireceeeezzzz" diyen herkesin cenaze namazına Erdoğan katılıyor me hikmetse!.

Sirada kim var acaba!!! ;)):KK70::KK70::KK70:

Bu kovma isinin "patron benim seni kovirem " seklinde olacağını mı dusunuyorsunuz gerçekten? Amerika ne isterse onu yapiyoruz birakalim o cok guclu Turkiye masallarini (malesef)

Amerika Tayyip Beyden vazgeçerse onu indirir. Tabi bunu istedigim icin yazmiyorum . Ben malesef gercekci bakiyorum olaya.

Bu kovma isinin "patron benim seni kovirem " seklinde olacağını mı dusunuyorsunuz gerçekten? Amerika ne isterse onu yapiyoruz birakalim o cok guclu Turkiye masallarini (malesef)

Amerika Tayyip Beyden vazgeçerse onu indirir. Tabi bunu istedigim icin yazmiyorum . Ben malesef gercekci bakiyorum olaya.

Yooo karanfil , yazının kendisi böyle kaleme alınmış , Collins demiş ki ; Erdoğan patrona çalışıyor , isterse kovar .

Nasıl indirecek peki ? Gayri demokratik yollarla .

Peki bu reva mı Türkiye'ye ? O durumda mıyız yani ?

Seninde dediğin gibi (sevmediğini bildiğim için ) tabii ki de bu istenmemeli .

Olay bu .

Yooo karanfil , yazının kendisi böyle kaleme alınmış , Collins demiş ki ; Erdoğan patrona çalışıyor , isterse kovar .

Nasıl indirecek peki ? Gayri demokratik yollarla .

Peki bu reva mı Türkiye'ye ? O durumda mıyız yani ?

Seninde dediğin gibi (sevmediğini bildiğim için ) tabii ki de bu istenmemeli .

Olay bu .
Istenmemeli tabi ki. Isteyen de bir avuctur.

Ve evet patronumuz ve ona calisiyoruz. Isi bittiğinde kovmaya çalışacak ve o duruma getirelecegiz. O yuzden gelecegimizden bu kadar endiseliyim ya

Istenmemeli tabi ki. Isteyen de bir avuctur.

Ve evet patronumuz ve ona calisiyoruz. Isi bittiğinde kovmaya çalışacak ve o duruma getirelecegiz. O yuzden gelecegimizden bu kadar endiseliyim ya

Endişene ve düşüncene lafım yok elbette .

Ama ben iplerin tamamının ABD nin elinden alınalı , çok oldu diye görüyorum manzarayı . Rahatsızlıkta bundan .

Aksi halde söz dinleyen uslu çocuk olsa , kimse aklı sıra ayar vermeye çalışmazdı örnekteki gibi .

Ama ben iplerin tamamının ABD nin elinden alınalı , çok oldu diye görüyorum manzarayı . Rahatsızlıkta bundan .

Aksi halde söz dinleyen uslu çocuk olsa , kimse aklı sıra ayar vermeye çalışmazdı örnekteki gibi .
Yani .Madem Türkiye öyle güçlü bir ülke değil.Neden o kadar ülke RTE den rahatsızlık duyuyor:KK59:

Yani .Madem Türkiye öyle güçlü bir ülke değil.Neden o kadar ülke RTE den rahatsızlık duyuyor:KK59:

Bu direk bir güç göstergesi de olmayabilir , Erdoğan'ın tabir tam oturmayabilir buraya ama ''ayarsızlığı'' , kafasına göre hareket etmesi dış politikada , zaten yüksek egosu ile anılan bir adam kendisi , bunu özellikle Obama karşısında her fırsatta beden dili ile sunmayı da seviyor ... İşine geldiği şartları kullanır ama işine gelmediği zaman ''buyurun efendim sizi dinliyorum '' diyecek biri değil , bunu bence herkes biliyor .

Baktığın olaya gore degisir Aus. Bende aslinda bir terör örgütü olan pyd ye zamaninda pesmerge yardima gitmesi icin Amerikankn istegiyle koridor acmamizi görünce iplerin Abd elinde olduğunu görüyorum.

Oyle ki bizim askerimizi polisimizi olduren onlari oldurmesi icin terorist egite hain bir teror orgutunun zor durumda olmasi bizi sevindirmesi gerekirken bir de yardim etmemiz baska bir seyi dusundurmuyor

Bir erkeğin en karizmatik olduğu 'an'
Recep Tayyip Erdoğan!
Böylesine güçlü bir Türkiye'nin böylesine karizmatik başkanını indirmeye hangi güç yeter?
Marmarayımızla 3. Köprümüzle savaşır gene de yedirmeyiz reisimizi.

Back