Hadsizlik , densizlik , sınır bilmezlik ... Kimi övmüş , kimi yüceltmiş bana ne de ! Kutsal kitabın ayeti ile dalga geçmiş resmen .
Yazık kere yazık .
sahurda ve iftarda ne içtiğinizi öğrenebilirmiyim.litfeennnnKomik valla. Erdogana nasil saldiracaklarini sasirdilar.
Erdogana zarar vermek isteyenlerin yaptiklari dengesizlikten (sifat bile bulamiyorum) baska birsey degil.
Sirf zarar vermek icin. Peygamber sıfatı, yok ayet var vs. Gibi seyler cikariyorlar.
Bunu erdogani sevdikleri icin degil gorun bakin erdogan kendini boyle ilan ediyor demek icin yapıyorlar .
Art niyet baska birdey yok. Oyle insanlarinda ALLAH bildiği gibinyaosin
Saldirsinlarr daha da gucleniyoruz bizzz :)))) Allah'ın yardimiylaCo
Cogu insan proveke oldugunu bilr anlamiyor. Erdogana yukleniyor. Ama zaten amac bu degil mi ? Demi ama? :)
Zaten erdogana saldirsinlar diye boyle proveke yapiyorlar.
Aynen canim... cevap yazmicam. Gercektende ramazan ramazan kavga etmicem. Kimsenin kalbide kirilsin istemiyorum.Saldirsinlarr daha da gucleniyoruz bizzz :)))) Allah'ın yardimiyla
Ewtt katiliyorum..herkesin özgur dusuncesi cnmAynen canim... cevap yazmicam. Gercektende ramazan ramazan kavga etmicem. Kimsenin kalbide kirilsin istemiyorum.
Hazimsizlik...
Ne ilgincitr ki mualif avkuatlik yapipta sirf seviyoruz diye parali yada parasiz avkuat ilan ilediyorlar birde. Kendileri zit yorum yaparken mualif avukat olmuyolar.
Savunmaya bile tahamulleri yok.
Din çok hassas bir konu.RTEye sevgisini göstereceğim diye saçmalamış.
Bu şekilde hareket edenler yüzünden diğer AKP seçmenlerine de laf getirmiş oluyorlar.Bu arada laf gelmişken söyleyeyim.Bu AKP taraftarlarına söylenilen tapınma lafı bana çok itici geliyor,tapınma Allah'a özeldir ,nasıl bu konuda kadının söyleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız,aynı hassaslığı sizden beklerim.Geçen gün birisi yazmıştı bana tapacak kadar seviyorsunuz diye,bu bana hakarettir ,kimseyi, ailemi bile tapacak kadar sevemem ben,ben kimin kuluysam O'na (Allah'a )taparım.Depcim sadece sevgimi bu sence,aleni tapınma yere göğe koyamama resmen..
Bu şekilde hareket edenler yüzünden diğer AKP seçmenlerine de laf getirmiş oluyorlar.Bu arada laf gelmişken söyleyeyim.Bu AKP taraftarlarına söylenilen tapınma lafı bana çok itici geliyor,tapınma Allah'a özeldir ,nasıl bu konuda kadının söyleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız,aynı hassaslığı sizden beklerim.Geçen gün birisi yazmıştı bana tapacak kadar seviyorsunuz diye,bu bana hakarettir ,kimseyi, ailemi bile tapacak kadar sevemem ben,ben kimin kuluysam O'na (Allah'a )taparım.
Ayni cirkinligi kendileri yapiyorlar herkesi ayni keyefe koyup iftira atmakla.Bu şekilde hareket edenler yüzünden diğer AKP seçmenlerine de laf getirmiş oluyorlar.Bu arada laf gelmişken söyleyeyim.Bu AKP taraftarlarına söylenilen tapınma lafı bana çok itici geliyor,tapınma Allah'a özeldir ,nasıl bu konuda kadının söyleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız,aynı hassaslığı sizden beklerim.Geçen gün birisi yazmıştı bana tapacak kadar seviyorsunuz diye,bu bana hakarettir ,kimseyi, ailemi bile tapacak kadar sevemem ben,ben kimin kuluysam O'na (Allah'a )taparım.
deynep bende Atatürkü seviyorum.ama her hareketini gözü kapalı onaylamıyorum.iskilipli atıf hocadan bahsedildi burada günlerce araştırdım.hemen Atam yapmışsa doğrudur demedim.tapınma lafını bende çok kullanırım çünkü evet tapınanlar var.sen sevginin sınırını belli ediyorsun.ama Peygamber kibirlendi rte kibirlenmedi,rte ALLAH'ın vasıflarını taşıyor vs.. gibi laflar tapınmak değilmidir.burada bile savunacam diye komik duruma düşen kaç kişi var.kadın ayetten bahsetmiş kalkmış burada birisi provakatör rte yi bitirmeye çalışıyor diyor ya :)Bu şekilde hareket edenler yüzünden diğer AKP seçmenlerine de laf getirmiş oluyorlar.Bu arada laf gelmişken söyleyeyim.Bu AKP taraftarlarına söylenilen tapınma lafı bana çok itici geliyor,tapınma Allah'a özeldir ,nasıl bu konuda kadının söyleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız,aynı hassaslığı sizden beklerim.Geçen gün birisi yazmıştı bana tapacak kadar seviyorsunuz diye,bu bana hakarettir ,kimseyi, ailemi bile tapacak kadar sevemem ben,ben kimin kuluysam O'na (Allah'a )taparım.
Aman neyse yazmicam birsey.
Bazi insa lar anlamamak icin yada anlayipta anlamamazlikta gelmek ici elinden geleni yapiyorlar.
Ben kadini dedigini onayladim mi? Evet provoke. Hangi akli melekesi yerinde bir insan birine ayet gelmis gibi yazabilir? Bunun altinda ya provokasyon vardir yada delidir. Deliler bile ALLAH ALLAH der.
Hic kimseye Peygamber demez.
Ne sacmaliyor insanlar ya?
Neyi anlamiyorsunuz? Neyi?
Bende kotu birsey demiyorum. Herkesi ayni kefeye koyanlar var. Herkes ayni degil diyorum. Ve boyle demecler yapanlarin hepsi gercektende buna inanarak demiyor. Bazilari evet oyle dusunuyor diyor (tam sapkin olan insanlar, sapik ve sapkinliktan baska birsey degil) ama bazilarida sirf karalanson diye boyle seyler diyor. Olamaz mi? Neden bu kadar buyutuluyor boyle demem. Gercektende olamaz mi?Hani bazıları tapıyor diyoruz ya,işte bu zihniyetteki kişiler erdoğana tapıyor...
Buna kızıyoruz bizde,tepkimiz bu tarz insanlara...
Bende kotu birsey demiyorum. Herkesi ayni kefeye koyanlar var. Herkes ayni degil diyorum. Ve boyle demecler yapanlarin hepsi gercektende buna inanarak demiyor. Bazilari evet oyle dusunuyor diyor (tam sapkin olan insanlar, sapik ve sapkinliktan baska birsey degil) ama bazilarida sirf karalanson diye boyle seyler diyor. Olamaz mi? Neden bu kadar buyutuluyor boyle demem. Gercektende olamaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?