Ben onl
Igrenc i sanlar. Hatta bir kadin rte g.tunun killari olayimmi oyle tiksindirco birsey demisti. Ben oyle insanlardan tiksiniyorum zaten.
Proveke iyilestirmiyot o diyenleri zaten. Art niyetli kotu insanlar inanaral diyenlerde karmasa yaratmak icin diyenlerde. Tiksiniyorum oyle insanlardan
Ben sadece ALLAHA kurban olurim onu kosulsuz severim. Birde ailemi kosulsuz severim.
ben onlara iyi niyetle bak demiyorum zaten. Bende hic iyi gozle bakmiyorum.Bir teyze vardı hatırlarsınız söylediği o iğrenç kelimeyi biliyorsunuz değilmi..
Bu kişibu kadar seviyesizce konuşuyorsa,bazı insanlarda peygamber katında eşit tutuyorlarsa ben bu insanlarafarklı gözle bakarım..
Kendi yandaşları kolayca karalnsın diye absürd laflar etmez bana göre..
Igrenc i sanlar. Hatta bir kadin rte g.tunun killari olayimmi oyle tiksindirco birsey demisti. Ben oyle insanlardan tiksiniyorum zaten.
Proveke iyilestirmiyot o diyenleri zaten. Art niyetli kotu insanlar inanaral diyenlerde karmasa yaratmak icin diyenlerde. Tiksiniyorum oyle insanlardan
Ben sadece ALLAHA kurban olurim onu kosulsuz severim. Birde ailemi kosulsuz severim.