Erdoğan için ayet uydurdular

Co

Cogu insan proveke oldugunu bilr anlamiyor. Erdogana yukleniyor. Ama zaten amac bu degil mi ? Demi ama? :)

Zaten erdogana saldirsinlar diye boyle proveke yapiyorlar.
Herşey mi nasıl biriymiş ya pes valla çok yazardım uzaklaşmak istemiyorum buralardan

Bir insani sevip saygi duymak ayri bir sey bir insani ilahlastirmak apayri birseydir. Bildigin akil yoksunlugudur bu. Bu durumun Tayyip Erdoganla dpgrudan bir ilgisi yok bence ama duyunca hosunada gitmistir. Heey Allahim yaa cok guldum sen bu insanlara akil fikir ver

Erdoğanın bir ayağı kaydı diyelim gene bunlar tarafından en büyük hain ilan edilir
Erdoğanı savunmak zorunda bile kalabilirsiniz yapmayın o kadar da değil diyerek
Bugün Fethullah gülen de olduğu gibi

Sahte peygamberler çıkmış bir dönem İslam tarihinde. Şimdi de sahte ayetçiler mi çıktı. Ahir zamanda yaşıyoruz ne yapacaksınız.
Bir zaman da Bakara Suresi ile makara kukara diye alay edenleri alkışlıyorlardı bunlar. Allah da onlarla dalga geçsin.

Co

Cogu insan proveke oldugunu bilr anlamiyor. Erdogana yukleniyor. Ama zaten amac bu degil mi ? Demi ama? :)

Ay valla kinaye yapiyonuzda benmi anlayamadım ...sayet kinayee degil kendi dusuncenizse pes diyorum... sadece bu kadin degil daha öncekilerde hatta Allahın vasiflarini ustunde toplamis diyende provakatör değil aksine akp nin icinde gorevli adamlar ... ve hala daha gorev aliyorlar... erdoğana zarar vermek için demişsinizde bunu siz göruyorsunuzda erdoğan kendi göremiyormu .. bana zarar verir bunlar deyip niye görevden almıyor???

Ümmetin liderliğine nail olmuş bir adam var karşılarında ayetleri de değiştiriyorlar kurbanda oluyorlar methiyelerde düzüyorlar
NEREYE KADAR ÇIKARLARININ BİTTİĞİ YERE KADAR

Kusura bakmayon. Kimseyi kale almamak degil niyetim ama tartisma cikmasini istemedigimden benim mesajlarimi alinti yapip cevap yazanlara cevap yazmayacagim. Gercektrnde tartismak istemedigim icin.
Onalr benim dusuncelerim begenin yada begenmeyin.

Co

Peki aynısını yapanları prtiden neden atmadı? Ve hatta neden makamını rütbesini artırdı? Davutların Ahmet Ağa yı (Konya da köyünde öyle derler) attı ama sıfat yüklü, peygambere eşdeğer diyenleri atmadı? Bu soruları aydınlatırsanız sevinirim. Madem ücretsiz veya ücretli avukatlık yapıyorsunuz

Şaka gibiler ...

Reisin adamlari reis nasil isterse oyle konusuyorlar. Allahin ozelliklerini tasiyan, peygamber olarak gonderilesi, dokunmanin bile ibadet sayildigi lider.. Medyaya mal olmus daha bunun gibi nice soylemler.. Tayyibin daha hic bir defa "Hasaaa!" dedigini duyan olmadi. Kraldan cok kralci Tayyipciler.. Adam halinden memnun, size ne oluyor?

Dini somuruyorlar diye bosuna demiyorlar herhalde.. Allah. peygamber, hatta mitingde Kuran sallamak yetmedi, anlamayanlar icin sira tek tek ayet yazmaya geldi, hadi hayirli isler..

Tayyip ve surekasi bu ulkede bir ilki daha basardi, daha once hic Islam ile bu kadar dalga gecmeye curet edebilen bir iktidarimiz olmamisti. Tayyip ugruna hersey mubah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…