Cogu insan proveke oldugunu bilr anlamiyor. Erdogana yukleniyor. Ama zaten amac bu degil mi ? Demi ama? :)Aminnnnn. .
Herşey mi nasıl biriymiş ya pes valla çok yazardım uzaklaşmak istemiyorum buralardanCo
Cogu insan proveke oldugunu bilr anlamiyor. Erdogana yukleniyor. Ama zaten amac bu degil mi ? Demi ama? :)
Zaten erdogana saldirsinlar diye boyle proveke yapiyorlar.
Dedim ben kesin inanırlar diyeİnanıyorsanız bile saygı duyun!
eee kitapla dalga geçmiş bu, böyle anlayan bi ben miyim acep recep
Erdoğanın bir ayağı kaydı diyelim gene bunlar tarafından en büyük hain ilan edilir
Erdoğanı savunmak zorunda bile kalabilirsiniz yapmayın o kadar da değil diyerek
Bugün Fethullah gülen de olduğu gibi
Co
Cogu insan proveke oldugunu bilr anlamiyor. Erdogana yukleniyor. Ama zaten amac bu degil mi ? Demi ama? :)
Ümmetin liderliğine nail olmuş bir adam var karşılarında ayetleri de değiştiriyorlar kurbanda oluyorlar methiyelerde düzüyorlarSahte peygamberler çıkmış bir dönem İslam tarihinde. Şimdi de sahte ayetçiler mi çıktı. Ahir zamanda yaşıyoruz ne yapacaksınız.
Bir zaman da Bakara Suresi ile makara kukara diye alay edenleri alkışlıyorlardı bunlar. Allah da onlarla dalga geçsin.
Peki aynısını yapanları prtiden neden atmadı? Ve hatta neden makamını rütbesini artırdı? Davutların Ahmet Ağa yı (Konya da köyünde öyle derler) attı ama sıfat yüklü, peygambere eşdeğer diyenleri atmadı? Bu soruları aydınlatırsanız sevinirim. Madem ücretsiz veya ücretli avukatlık yapıyorsunuzCo
Şaka gibiler ...COPYRIGHT 2015 ODATV.COM
Erdoğan için ayet uydurdular
Başkanlık isteyenler bile isyan etti...
Sivil Düşünce Genel Yayın Yönetmeni Semra Polat, Kuran'daki ayetleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı övmek için uyarlayınca tepki çekti.
Polat Twitter adresinden "De ki, andolsun onlar istese de istemese de seni Başkan yapacağız!"diyer yazdı. Ancak çok geçmeden Polat'ın bu tweetine tepkiler geldi. Başkanlık sistemini istediğini söyleyen bir Twitter kullanıcısı, "Allah'ın ayetlerini siyasete alet ederek safiyetine zarar vermek böyle bir şey olsa gerek. Dünyevi ve siyasi olan 1 içtihada (başkanlık) (ki isterim) kuranın hakikatiyle dinen gerekli havası oluşturmak dini siyasete alet" ifadelerini kullandı. Semra Polat da bu sözlere karşılık, "Peki. Şöyle düzelteyim: Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkan ve İslam Halifesi yapacağız" diye karşılık verdi.
İşte geçen günlerde yaşanan o karşılıklı atışma...
Odatv.com
http://odatv.com/mob_n2.php?n=erdogan-icin-ayet-uydurdular-1506161200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?