Erdoğan için ayet uydurdular

Ben onl
ben onlara iyi niyetle bak demiyorum zaten. Bende hic iyi gozle bakmiyorum.
Igrenc i sanlar. Hatta bir kadin rte g.tunun killari olayimmi oyle tiksindirco birsey demisti. Ben oyle insanlardan tiksiniyorum zaten.
Proveke iyilestirmiyot o diyenleri zaten. Art niyetli kotu insanlar inanaral diyenlerde karmasa yaratmak icin diyenlerde. Tiksiniyorum oyle insanlardan
Ben sadece ALLAHA kurban olurim onu kosulsuz severim. Birde ailemi kosulsuz severim.

Dediğim örnek buydu zaten,bu yalaka tipi insanlardan nefret ediyorum ve hem cinsim olarak kınıyorum bu kadını..
Bir şey sevilir ama ileri boyuta taşımak ta ruh sağlığına iyi gelmez..

anlamadıgım neden hep aynı kesimden cıkıyor bu tarz seyler

Dediğim örnek buydu zaten,bu yalaka tipi insanlardan nefret ediyorum ve hem cinsim olarak kınıyorum bu kadını..
Bir şey sevilir ama ileri boyuta taşımak ta ruh sağlığına iyi gelmez..
Aslinda sakin yazisinda ayni fikirde oldugumuz ortaya cikiyor.

Herkes ayni seyi diyor farkli cumelelerle. Oructanmidir nedir herkes birbirini yanlis anliyor demekki.

Anlasabildigimize sevindim.
Birnkisiyi seviyorsundur yada sevmiyorsundur. Oldum bittim yalaka insanlari sevmedim.
Ben gozu kapali sevmiyorum. Bir cok seyini elestirebiliyorum. Erdogani 4'4luk goremem ki degilde zaten hasa hasa Peygamber yerine koymak, ALLAH sasirtmasin.

Bazi insanlar gercektende cok gereksiz. Herseyin asirisi zarar. Kimse babamin oglu degil abimden hariç.

Bir de şunu anlamıyorum, şimdi herkes bu kadını ayıplıyor diye alınanlar var. Ya insan mensup olduğu oluşum hakkında konuşurken, paylaşım yaparken dikkat etmez mi? Sonuçta bir yerden sonra o söylemin koskoca bir camiayı kapsar hale geliyor. Altın gününde dedikodu etmiyorsun, kamuya açık bir platformda düşüncelerini paylaşıyorsun sen!
Bunun böyle olacağını fark etmiyorsan, edemiyorsan ciddi bir sorun var demektir. İşte sonra herkes istediğini düşünür böyle ve de bu noktadan sonra yapabileceğin hiçbir şey olmaz, olamaz. ne demişler söz ağızdan bir kere çıkar. O yüzden kızmaya, alınmaya hiiiç gerek yok.

odayı modayı bilmem de ben bu tweet'i daha haberlere düşmeden önce gördüm, hatta geyikte ki kızlara da söyledim.. Sadece bu da değil, rte ye allahın elçisi diyen mi ararsın, sahabelerle kıyaslayan mı ararsın, Adem a.s. ile kıyaslayan mı ararsın yoksa mehdi diyen mi ararsın ülke değil panayır yeri..

Çok doğru dediniz. Bakanların dediği lafları hepimiz biliyoruz. Bir de bunun halk versiyonu var. Göklerden gelen bir karar vardır yazıyor yanında da Rte fotoğrafı. Allah'ın kararını bozamayacakmışız. Karar dedikleri de Erdoğan'ın liderliği. Ümmetin lideri, peygamber görse çok mutlu olurmuş. Bunlara vahiy gelmiş bizim haberimiz yok. Bütün bu yapılanlar Allah tarafındanmış Allah razıymış falan filan. Duyunca çıldırıyorum.
Bir de "Adam izindeyiz." diyorlar. (Kopyacılar.)

Taklitler daima asıllarını yaşatır

Bu haber degil skandal.Haber degeri yok diyorsanda 8 sayfa sadece twit konusulmazdi. Kabak gibi twitler varken hic kimse hmmm sabah gazetesi supheye dustum demiyor.Ayrica bir zumreyi santaj montajla suclamak malum zumreye has birsey.Ondan yine acaba odatv yi montaj yapmakla mi sucluyor dedim.

evet bak onları unutmuşum sen tamamladın

Şu laflara aldı beni bir GÜLME..

Senin şu yazılarinada aldı beni bi gülmekk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…